راز تهیه ترشی لیمو ترش در فصل بهار
آیا تا به حال ترشی تفاله لیمو ترش خوردهاید؟ بدون اغراق، این ترشی یکی از خوشمزهترین ترشیهایی است که میتوانید بخورید. این ترشی خوشمزه، طرز تهیه آسانی داشته، به مواد اولیه زیادی نیاز ندارد و از همه مهمتر، خیلی زود آماده میشود. در این مقاله از مجله اکالا، دو روش برای تهیه ترشی تفاله لیمو ترش آموزش میدهیم. اگر میخواهید یک ترشی سه سوته و خوشمزه درست کنید، با ما همراه باشید.
طرز تهیه ترشی تفاله یا پالپ لیمو ترش با سرکه
اولین روش برای تهیه ترشی تفاله لیموترش به شرح زیر است:
مواد لازم جهت تهیه ترشی تفاله لیمو ترش با سرکه
برای تهیه ترشی تفاله لیموترش، مواد اولیه زیر را تهیه کنید:
لیمو ترشبه مقدار لازمسیاه دانهبه مقدار لازمنمکبه مقدار لازمفلفل قرمزبه مقدار لازمزردچوبهبه مقدار لازمسرکه سفیدبه مقدار لازم
مراحل تهیه ترشی تفاله لیمو با سرکه
در ادامه، مراحل تهیه ترشی تفاله لیموترش را با جزئیات شرح خواهیم داد.
مرحله اول: آمادهسازی تفاله لیموترش
برای تهیه ترشی تفاله لیموترش، ابتدا آب لیموها را بگیرید. سپس، آب لیمو را به مدت یک شبانه روز در یخچال قرار دهید تا تفالههای لیمو روی سطح آب جمع شوند. پس از گذشت این زمان، تفالهها را از روی سطح آب لیمو برداشته و هستههای موجود در آنها را جدا کنید.
مرحله دوم: اضافه کردن ادویهجات و سیاهدانه
فلفل، نمک، زردچوبه و سیاهدانه را به تفالهها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا طعم ادویهها به خورد تفالهها برود.
مرحله سوم: اضافه کردن سرکه سفید
در این مرحله از تهیه ترشی، سرکه سفید را به تفاله لیموترش اضافه کنید تا تفالهها حدود ۵۰ درصد رقیقتر از حالت اولیه شوند. سپس، مخلوط تفاله و سرکه را درون ظرف شیشهای ریخته و درب آن را محکم ببندید.
مرحله چهارم: آماده شدن ترشی تفاله لیموترش
ترشی تفاله لیموترش معمولا پس از ۳ تا ۴ روز آماده مصرف میشود. برای حفظ کیفیت ترشی و جلوگیری از خراب شدن آن، پس از باز کردن درب شیشه، حتما آن را در یخچال نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه غوره غوره، ترشی غوره، غوره شور در خانه
طرز تهیه ترشی تفاله لیمو ترش بدون سرکه
روش تهیه ترشی پالپ لیموترش بدون سرکه به صورت زیر است:
مواد لازم جهت تهیه ترشی تفاله لیمو ترش بدون سرکه
مواد اولیه لازم برای تهیه ترشی تفاله لیمو ترش عبارتند از:
پالپ یا تفاله لیمو ترش۲ پیمانهنمک و فلفل قرمزبه مقدار لازمآب لیمو۱ استکانکشمش در صورت نیاز۸ عددسیر۳ حبه
مراحل تهیه ترشی تفاله لیمو ترش بدون سرکه
برای تهیه ترشی تفاله لیمو ترش، مراحل زیر را طی کنید:
مرحله اول: خرد کردن سیر
جهت تهیه ترشی تفاله لیموترش، ابتدا سیرها را پوست کنده و به صورت ریز خرد کنید.
بیشتر بخوانید: این ترشی آلبالو در ۳ روز آماده میشود
مرحله دوم: اضافه کردن آب لیمو، ادویهجات و سیر به تفاله لیموترش
سیر خرد شده، آب لیمو، کمی نمک و فلفل را به تفالهها اضافه کرده و خوب هم بزنید. در این مرحله میتوانید مقداری از ترشی را مزه کرده و میزان نمک و فلفل آن را تنظیم کنید. اگر هنگام تست کردن ترشی متوجه طعم تلخ در آن شدید، میتوانید چند عدد کشمش به ترکیب اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا یکدست شوند.
مرحله سوم: ریختن ترشی درون شیشه
ترشی تفاله لیموترش را داخل یک ظرف شیشهای تمیز و دربدار ریخته و درب آن را محکم ببندید. سپس ظرف را به مدت ۳ تا ۷ روز در یخچال نگهداری کنید تا ترشی آماده مصرف شود.
در این بخش از مجله آشپزی اکالا، طرز تهیه ترشی تفاله لیموترش را آموزش دادیم. اگر از آن دسته افرادی هستید که همیشه به دنبال امتحان کردن طعمهای جدید و متفاوت هستند، این ترشی خوشمزه و متفاوت را از دست ندهید. با این دستورالعمل ساده میتوانید به راحتی ترشی تفاله لیموترش را در خانه تهیه کرده و در کنار غذاهای مختلف میل کنید و لذت ببرید.
سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمیدارم و برای ارتقای مهارتهای خودم تلاش میکنم.