تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

سریع و خوشمزه: کوکی‌های رژیمی در 10 دقیقه با ماهیتابه

هوس یک میان‌وعده شیرین و خانگی کردید؟ دیگر نیازی به انتظار کشیدن برای گرم شدن فر نیست! با این روش سریع و آسان، در کمترین زمان و با استفاده از یک تابه، می‌توانید کوکی‌های جو دو سر پرک را به صورت سفارشی و با توجه به ذائقه خود تهیه کنید. در این مقاله از مجله اکالا به شما آموزش می‌دهیم که بتوانید در هر زمان و مکان کوکی تازه و رژیمی تهیه و میل کنید.

مواد لازم جهت تهیه کوکی رژیمی فوری

مواد لازم جهت تهیه کوکی رژیمی فوری به شرح زیر است:

شکر قهوه‌ای۱/۲ پیمانهجو دو سر پرک۱ پیمانهبادام خرد شده۱/۴ پیمانهکره نرم شده۱/۴ پیمانهتخم مرغ۱ عددعصاره وانیل۱ قاشق چای‌خورینمک۱ پنس

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه کوکی رژیمی فوری

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این کوکی ۱۰-۱۲ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۱ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این کوکی های جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این کوکی در دسته بندی آسان قرار دارد.

مرحله اول: ترکیب کره و شکر قهوه‌ای

کره ذوب شده و شکر قهوه‌ای را درون کاسه مناسبی بریزید.

با کمک ویسک یا همزن دستی کوچکی به خوبی مواد را به هم زنید تا شکر و کره بافتی یک دست به خود گیرند.

اگر می‌خواهید کوکی‌های کم شیرین‌تری داشته باشید، می‌توانید به جای شکر قهوه‌ای از شیرین‌کننده‌های طبیعی مانند عسل استفاده کنید.

مرحله دوم: افزودن تخم مرغ، وانیل و نمک

تخم مرغ به دمای محیط رسیده، عصاره وانیل و نمک را به ترکیب درون کاسه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا تخم مرغ کمی پف کند.

مرحله سوم: افزودن جو دو سر پرک، بادام و نمک

بادام خرد شده و جو دو سر پرک را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.

می‌توانید به جای بادام از سایر مغزها مانند گردو یا پسته، چیپس شکلات یا میوه‌های خشک استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی مغزدار خانگی

مرحله چهارم: آماده سازی تابه

یک تابه نچسب و تفلون انتخاب کنید و روی حرارت متوسط گذارید تا تابه گرم شود.

توجه کنید که برای جلوگیری از چسبیدن کوکی به تابه از نچسب بودن آن مطمئن باشید.

مرحله پنجم: پخت کوکی

از خمیر به اندازه یک توپ کوچک برداشته و آن را بین دو کف دست گرد کنید. ضخامت کوکی‌ها را متناسب با ذائقه خود تنظیم کنید. کوکی‌های نازک‌تر سریع‌تر پخته می‌شوند.

توپ‌های خمیر را در تابه داغ قرار دهید. با کف یک قاشق یا پهنای کف یک قاشق چوبی، به آرامی روی کوکی‌ها فشار دهید تا پهن شوند. حرارت تابه را متوسط نگه دارید تا کوکی‌ها به خوبی پخته شوند و نسوزند.

اجازه دهید هر طرف کوکی به مدت ۲-۳ دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شود، پخته شود. برای داشتن کوکی‌های تردتر، می‌توانید پس از پختن یک طرف کوکی‌ها، آن‌ها را برگردانده و چند ثانیه دیگر نیز روی حرارت کم تفت دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی توت فرنگی

مرحله ششم: تزیین و سرو کوکی

کوکی‌ها را از تابه خارج کرده و روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

کوکی‌های فوری بسیار خوشمزه و ترد شما آماده سرو و میل کردن هستند. می‌توانید آن‌ها را با یک لیوان شیر یا چای داغ سرو کنید.

کوکی‌های تازه پخته شده در تابه، طعم و عطر بی‌نظیری دارند. تهیه این کوکی‌ها بسیار سریع و آسان است و نیازی به گرم کردن فر ندارد. شما می‌توانید با تغییر مواد اولیه، هر بار کوکی‌های با طعم‌های مختلفی را تهیه کنید.

با این روش ساده و سریع از مجله آشپزی اکالا، می‌توانید در هر زمان که هوس یک میان‌وعده خوشمزه کردید، کوکی‌های جو دوسر پرک خانگی خود را تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن‌ها لذت ببرید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!