راز تهیه دسر یخچالی شگفتانگیز با هزینه کم؛ راهنمای جامع و کاربردی + نکات حرفهای
دسرهای یخچالی یکی از محبوبترین دسرها هستند، زیرا طرز تهیه ساده و مواد اولیه کمهزینهای دارند، این دسرها بدون نیاز به ابزار خاصی آماده میشوند و گزینه بسیار مناسبی برای پذیرایی در مهمانیها و دورهمیها هستند. دسر یخچالی اقتصادی علاوه بر طعم دلپذیرش، ظاهر زیبایی دارد و میتواند هر مهمانی را جذابتر کند.
در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه یک دسر یخچالی خوشمزه و اقتصادی را به صورت مرحله به مرحله به همراه تمام نکات مهمی که در تهیه این دسر باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم جهت تهیه دسر یخچالی اقتصادی
بیسکویت پتی بور ۱ بستهشیر ۲/۵ پیمانهشکر ۱/۲ پیمانهآرد سفید ۲ قاشق غذاخورینشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوریکره ۵۰ گرموانیل ۱ قاشق چایخوریموز ۲ عددژله موزی ۱ بسته
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه دسر یخچالی اقتصادی
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه ۱۰-۱۵ دقیقه و مدت زمان استراحت تا سرو نهایی دسر ۲-۳ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۵ نفر است که شما به راحتی با جمع و تفریق سادهای میتوانید مقدار مواد را افزایش یا کاهش دهید و در حجم مناسب دسر را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این دسر در دستهبندی آسان قرار دارد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر تابستانه راحت؛ بدون نیاز به فر در سه سوت
مرحله اول: ترکیب شیر، شکر و آردها
شیر، شکر، آرد سفید و آرد نشاسته و را در یک قابلمه مناسب بریزید و با هم به خوبی مخلوط کنید.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب به هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.
۵-۷ دقیقهای زمان دهید تا مواد دسر کمی غلیظ شود.
برای شیرینتر شدن دسر میتوانید مقدار شکر را افزایش دهید.اگر دوست دارید دسر شما سفتتر باشد، میتوانید مقدار نشاسته ذرت را کمی بیشتر کنید.
مرحله دوم: افزودن کره و وانیل
کره و وانیل را اضافه کنید و هم زدن ادامه دهید تا کره به خوبی در مواد دسر حل شود.
۵-۸ دقیقه دیگر مدام کرم را روی حرارت ملایم به هم زنید. پس از اینکه دسر شما به غلظت مناسب رسید باید کرم را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا کمی خنک شود.
برای یک دسر سبکتر، میتوانید از خامه فرم گرفته به جای کره استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر ماست و انار یخچالی؛ خوشمزه و مجلسی
مرحله سوم: چیدن بیسکویت و کرم
کف ظرف پیرکس یا قالب دسر را با تکه ای پلاستیک فریزر بپوشانید.
ابتدا یک لایه بیسکویت ته ظرف بچینید. یک لایه از کرم را روی بیسکویتها بریزید و به خوبی روی تمام قسمتهای بیسکویت پخش کنید.
مجدداً یک لایه بیسکویت و سپس یک لایه کرم بریزید و این مراحل را تا پایان مواد تکرار کنید.
لایه آخر را با پلاستیک فریزر بپوشانید و ظرف دسر را به مدت ۱-۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
برای تهیه این دسر میتوانید از هر نوع بیسکویتی که دوست دارید استفاده کنید.
مرحله چهارم: آماده سازی پودر ژله
ژله موزی را طبق دستور روی بسته آماده کنید و اجازه دهید تا کمی خنک شود سپس ژله را در یخچال بگذارید تا نیمبند شود. برای تهیه یک دسر رنگارنگتر، میتوانید از ژلههای با طعمهای مختلف استفاده کنید.
مرحله پنجم: آماده سازی موز
موزها را بشویید و پوست بگیرید. با کمک چاقو موزها را حلقه حلقه برش زنید.
موزهای حلقه شده را روی دسر بچینید و ژله نیم بند را روی موزها بریزید.
ریختن ژله روی دسر از سیاه شدن موز جلوگیری میکند و موجب زیباتر شدن، خوشطعمتر شدن دسر شما میشود.
مرحله ششم: استراحت نهایی، تزیین و سرو
ظرف دسر را مجدد در یخچال گذارید.
۱-۲ ساعت دیگر به آن زمان دهید تا طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند.
پس از گذشت زمان اعلام شده دسر را از یخچال خارج کنید و با کمک چاقو به ابعاد دلخواه برش زنید.
دسر را در ظرف سرو گذارید و با موز و یا هر میوه دلخواه تزیین کنید.
برای تزیین بیشتر دسر میتوانید از شکلات رنده شده و یا مغزهای خرد شده نیز استفاده کنید.
این دسر را میتوانید به صورت فردی در قالبهای کوچک نیز تهیه کنید. با رعایت این نکات، میتوانید یک دسر یخچالی خوشمزه و اقتصادی تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. امیدواریم این دستور پخت برای شما مفید واقع شود.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.