تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

۳ ترفند ساده برای خشک کردن پسته تازه در خانه

در این مقاله به روش‌های خشک کردن پسته تازه در خانه می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

برای خشک کردن پسته از روش‌های مختلفی بنا به شرایط موجود می‌توان استفاده کرد که در ادامه آنها را معرفی می‌کنیم:

فهرست مطالب

روش اول خشک کردن پسته با نور خورشید

روش دوم خشک کردن پسته با فر

نکات کلیدی برای خشک کردن پسته تازه

روش اول: خشک کردن پسته با نور خورشید

برای خشک کردن پسته با نور خورشید باید مراحل زیر را انجام دهید:

مرحله اول: پوست رویی آن را جدا کنید

در ابتدا پسته‌های تازه را به خوبی بشویید تا آلودگی‌هایی که روی آن است به مغز پسته سرایت نکند. سپس پوست و شاخه‌های اضافی را از آن جدا کنید.

برای راحتی کار می‌توانید پسته‌ها را در یک کیسه نایلون بریزید و با یک غلتک چندین بار روی آن بکشید تا بر اثر فشار پوست‌ها جدا شود.

مرحله دوم: پسته‌ها روی سینی پهن کنید

بعد از اینکه پوست رویی را جدا کردید، آنها را روی یک سینی پخش کنید. همچنین می‌توانید به جای سینی از یک پارچه تمیز هم استفاده کنید.

مرحله سوم: پسته را زیر نور آفتاب بگذارید

در این مرحله سینی یا پارچه را در معرض نور خورشید قرار دهید. خشک شدن پسته به این روش، ۳ تا ۴ روز طول می‌کسد. در این مدت چندین بار آنها را جابجا کنید تا یکدست خشک شود.

روش دوم: خشک کردن پسته با فر

یکی دیگر از روش‌های خشک کردن پسته تازه، قرار دادن آن داخل فر است. برای این کار طبق مراحل زیر عمل کنید:

مرحله اول: پسته ها را شور کنید

ابتدا پسته‌ها را بشویید و پوست رویی آن را جدا کنید. سپس برای نیم ساعت آنها را در محلول آب نمک قرار دهید.

مرحله دوم: سینی را در فر بگذارید

بعد از اینکه پسته‌ها به اندازه کافی در آب نمک ماندند، آنها را آبکش کنید و روی سینی فر پخش کنید.

فر را روی ۳۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و برای ۱۵ دقیقه سینی را داخل فر قرار دهید. با این روش، پسته‌ها ترد و خشک می‌شود.

روش سوم: خشک کردن پسته با مایکروفر

اگر زمان محدودی برای خشک کردن پسته دارید می‌توانید از این روش استفاده کنید. برای این کار پسته‌ها را پس از جدا کردن پوست رویی و شستشو، در یک ظرف مناسب مایکروفر بریزید. روی ظرف یک دستمال مرطوب قرار دهید و برای ۵ تا ۱۰ دقیقه آن را داخل مایکروفر بگذارید.

در این روش پسته‌ها در سریع‌ترین حالت خشک می‌شوند ولی ممکن است رنگ و طعم آن کمی تغییر کند.

نکات کلیدی برای خشک کردن پسته تازه:

برای اینکه پوست پسته را حت‌تر جدا شود، بهتر است آن را چند ساعت در فریزر قرار دهید.

پسته‌هایی که از ابتدا در باز هستند، کیفیت بالاتری دارند.

نگران بسته بودن در پسته‌ها نباشید؛ در فرایند خشک شدن خندان می‌شوند.

مدت زمان خشک شدن پسته‌ها زیر نور آفتاب بسته به دمای هوا متغیر است.

اگر پسته‌ها در سایه خشک شوند، خندان نمی‌شوند.

از پسته‌هایی که پوست رویی آنها سیاه است، استفاده نکنید.

اگر پوست نرم پسته برای مدت طولانی روی آن بماند، باعث تولید سم آفلاکتوکسین می‌شود.

هر ۳ کیلوگرم پسته تازه برابر با ۱ کیلوگرم پسته خشک است.

برای باز کردن در پسته می‌توانید آنها را به مدت ۲ ساعت در آب خیس کنید و با کمک انبر به آرامی دهان آنها را باز کنید.

مقدار استفاده از نمک سلیقه‌ای است اما به صورت کلی، به ازای هر یک کیلوگرم پسته تازه، یک قاشق غذاخوری نمک کافی است.

اگر پسته‌ها در نور آفتاب خشک می‌کنید، مراقب پرندگان و حشرات باشید تا به آنها آسیبی نزنند.

پسته خشک شده را می‌توانید برای مدت طولانی فریز کنید و نیم ساعت قبل از مصرف آنها را از فریزر خارج کنید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!