طعم لازانیا اسفناج؛ سرشار از لذت بدون گوشت
اگر از آن دسته افرادی هستید که طعم اسفناج را میپسندید، لازانیا قارچ و اسفناج را حتما امتحان کنید. معمولا همه جا لازانیا گوشت یا مرغ مرسومتر است، اما ما در این مطلب از مجله اکالا قصد داریم طرز تهیه لازانیا اسفناج و قارچ را برایتان شرح دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه لازانیا اسفناج
مواد لازم جهت تهیه لازانیا اسفناج به شرح زیر است:
اسفناج۵۰۰ گرمقارچ۲۵۰ گرمپیاز متوسط۱ عددسیر۳ حبهپنیر پیتزا۳۰۰ گرمپنیر خامهای یا ریکوتا۲۵۰ گرملازانیا۱ بسته ۳۰۰ گرمی (به میزان لازم)روغن مایع یا زیتونبه میزان لازم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل تهیه لازانیا اسفناج رژیمی
در ادامه با هم طرز تهیه این لازانیا را میبینیم:
مرحله اول: تفت دادن مواد
در ابتدای کار پیاز را خرد کنید و قارچها را اسلایسی برش دهید.
در تابهای دو تا سه قاشق غذاخوری روغن بریزید. پیاز خرد شده را کمی در روغن تفت دهید.
قارچها را به همراه دو حبه سیر خرد شده به پیاز اضافه کنید و با حرارت بالا اجازه دهید قارچ و سیر کمی سرخ شوند.
سپس نمک و فلفل سیاه را به ترکیب فوق اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله دوم: پختن اسفناج
قارچ، سیر و پیاز سرخ شده را از تابه خارج کنید.
در همان تابه مجدداً کمی روغن بریزید و اسفناجها را به تابه اضافه کنید.
در این مرحله میتوانید یک حبه سیر هم به اسفناجها اضافه کنید.
سپس در تابه را بگذارید تا اسفناجها نرم و پخته شوند.
توجه کنید که فقط از برگهای اسفناج استفاده کنید و ساقه را جدا کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع لازانیای ایتالیایی
مرحله سوم: مخلوط مواد
بعد از پخت و آماده شدن اسفناجها، آنها را همراه قارچ به پنیر خامهای یا ریکوتا اضافه کنید. (البته این کار سلیقهای است و میتوانید به جای ترکیب کردن مواد با هم، هر کدام را به تنهایی و به صورت لایه لایه روی لازانیا بریزید.)
بعد از این مرحله باید سراغ تهیه سس بشامل فرانسوی که از سسهای حیاتی برای تهیه لازانیاست بروید. مواد لازم جهت تهیه سس بشامل مخصوص لازانیا به شرح زیر است:
کره۵۰ گرمشیر۱ پیمانهآرد۲ قاشق غذاخورینمک و فلفلبه میزان لازمآویشن۱/۲ قاشق چایخوری
مرحله چهارم: تفت دادن آرد
برای تهیه سس بشامل مخصوص لازانیا ابتدا کره را داخل تابهای با حرارت ملایم آب کنید.
آرد را اضافه کنید و اجازه دهید با کره تفت بخورد تا خامیِ آرد گرفته شود.
بعد از تفت خوردن آرد با کره، باید شیر را اضافه کنید.
برای تهیه سس بشامل، حرارت و سرعت عمل در مرحله اضافه کردن شیر بسیار مهم است.
با اضافه کردن شیر، همزمان آرد را هم بزنید تا از گلوله شدن آرد جلوگیری کنید.
شیر را ابتدا به میزان کم اضافه کنید و سریع هم بزنید. سپس مابقی شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا سس کمی قوام پیدا کند.
بیشتر بخوانید: با این ترفندها، لازانیای شما خوشمزهتر از همیشه میشه
مرحله پنجم: اضافه کردن ادویه
هر ادویهای که تمایل دارید را باید در انتها و بعد از آماده شدن سس اضافه کنید.
نمک، فلفل و آویشن را در آخر به سس اضافه کنید.
مراقب باشید که سستان نباید خیلی غلیظ شود؛ چون وقتی کمی از حرارت بیفتد و سرد شود، سفتتر و غلیظتر میشود.
مرحله ششم: آماده کردن ورقه لازانیا
اکنون باید ورقههای لازانیا را آماده کنید. پس طبق دستور روی لازانیا آن را بپزید. (میتوانید از لازانیای نیمه آماده استفاده کنید تا نیازی به پخت نداشته باشد.)
لازانیای نیمه آماده را کافیست چند دقیقه در آب داغ قرار دهید تا نرم شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه لازانیا رولی خوشمزه با سس بشامل
مرحله هفتم: قرار دادن مواد روی ورقههای لازانیا
کف ظرف یا قالبی که قرار است در فر قرار دهید را به سس بشامل آغشته کنید؛ این کار از چسبیدن پاستا به کف ظرف جلوگیری میکند.
سپس ورقههای لازانیا را روی سس بگذارید؛ طوری که کف ظرف را کامل پوشش دهد.
روی لازانیا مجدد سس بشامل بریزید و همه سطح آن را پر کنید. حال از ترکیب قارچ و اسفناج روی سس بریزید و کامل پخش کنید.
بعد از ریختن مواد اصلی، باید از پنیر پیتزا استفاده کنید. روی مواد را با پنیر پیتزا پوشش دهید و دوباره روی آن ورقه لازانیا قرار دهید.
این کار را تا جایی که ارتفاع ظرف اجازه میدهد تکرار کنید.
در مرحله آخر روی مواد ورقه لازانیا قرار دهید، سس بشامل بریزید و با پنیر پیتزا تمام سطح را پوشش دهید.
آخرین لایه باید سس بشامل و پنیر پیتزا باشد.
مرحله هشتم: گذاشتن در فر
بعد از اتمام مراحل، ظرف را به مدت ۱ ساعت در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.
بعد از این مدت برای اینکه پنیر پیتزا طلایی شود، کافیست ۱۰ دقیقه گریل را روشن کنید تا پنیر روی لازانیا حسابی خوشرنگ و طلایی شود.
پس از سپری شدن زمان فوق لازانیا را از فر خارج کنید. حداقل ۱۰ دقیقه به این لازانیای خوشمزه زمان دهید تا از حرارت بیفتد و بعد برش دهید. نوش جان!
در این مطلب از مجله آشپزی تک فانطرز تهیه لازانیا اسفناج و قارچ را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذای خوشمزه با اسفناج را در خانه تهیه کنید و از طعم بینظیر آن نهایت لذت را ببرید.
میترا حمیدی هستم متولد۶٨.حسابداری خوندم.اما الان آشپزی میکنم! از وقتی یادم میاد عاشق آشپزی وکیک پزی بودم.خونه دار شدم، مادرشدم وخیلی بیشتر از پیش به آشپزی علاقه مندم! آشپزی وشیرینی پزی برام پره از حس وحال خوب!معتقدم آدمی که آشپزی میکنه باید اصالت خوراک و غذارو بدونه اما درکنارش بتونه مزه های جدیدرو هم خلق کنه. و براین باورم بزرگترین سرآشپزهای دنیاهم اولین بار ایده ای داشتند باعلم و آگاهی اجراش کردند،طعم ومزه دادن به غذا وشیرینی و بعد خالق چیزی شدن که بین همه محبوب شد. یادگرفتن، یادگرفتن وبعد هم کشف مزه های جدید بزرگترین هدفمِ دراین راه! سعی میکنم با کمترین مواد و آسون ترین روش به نتیجه مطلوبم برسم! آشپزی رو سخت نگیرید، باعشق وشوق آشپزی کنید اونوقت میبینید که چقدر این کار واین هنر براتون لذت بخش میشه!