راز تهیه سرکه سیب خانگی با قدرت و اقتصادی
شما با تهیه سرکه سیب خانگی، میتوانید قدمی بزرگ به سوی سلامتی برمیدارید. تهیه سرکه سیب خانگی بسیار مقرون به صرفه است، این نوشیدنی طبیعی و پرخاصیت، علاوه بر اینکه به کنترل وزن کمک میکند، میتواند سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کند. در این مقاله از مجله اینترنتی اکالا، طرز تهیه سرکه سیب را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم جهت تهیه سرکه سیب خانگی
سیب ۱ کیلوگرمشکر ۳ قاشق غذاخوریآب به مقدار لازم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه سرکه سیب خانگی
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این سرکه ۴-۶ هفته است.
شما با هر مقدار سیبی که در دسترس دارید میتوانید سرکه سیب تهیه کنید.
درجه سختی تهیه این سرکه در دسته بندی متوسط قرار دارد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سرکه انگور سفید خانگی درجه یک
مرحله اول: آماده سازی سیب
سیبها را بشویید و درون آبکش گذارید تا آب اضافیشان گرفته شود.
حال با کمک چاقو شاخه و هستههای سیب را جدا کنید.
سیب را به ابعاد کوچکى به صورت نگینى برش زنید.
مرحله دوم: انتقال به ظرف نگهدارنده
سیبهای خرد شده را در شیشهای کاملا تمیز، خشک و عاری از هر گونه آلودگی بریزید.
توجه داشته باشید که تمیز بودن و استریل بودن شیشه یکی از مهمترین موارد در تهیه سرکه است.
پس از ریختن سیبها در شیشه باید ۴-۵ سانتیمتر شیشه را خالی گذارید تا در طی فرایند تهیه سرکه فضای برای تخمیر وجود داشته باشد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سرکه گیلاس خانگی
مرحله سوم: افزودن شکر و آب
برای تهیه سرکه سیب بهتر است از آب جوشیده خنک شده استفاده کنید.
ابتدا شکر را درون ظرف مناسبی بریزید و آب را به آن اضافه کنید.
آب و شکر را به خوبی به هم زنید تا دانههای شکر در آب حل شود.
حال ترکیب آب و شکر را به سیبهای خرد شده درون شیشه اضافه کنید.
توجه داشته باشید باید مقداری آب به شیشه اضافه کنید که ۱-۲ سانتی متر روی سیب ها آب قرار گیرد.
مرحله چهارم: پوشاندن شیشه
روی شیشه را با پارچه نخی نازکی بپوشانید و با تکهای کش یا نخ اطراف پارچه را ببندید تا از ورود حشرات و گرد و غبار به درون شیشه جلوگیری کنید.
با این کار هوا نیز به درون شیشه به راحتی نفوذ میکند و فرایند تهیه سرکه به درستی انجام میشود.
شیشه حاوی سرکه سیب را در مکانی تاریک و نسبتاً گرم قرار دهید.
مرحله پنجم: به هم زدن سرکه سیب
برای تهیه سرکه سیب باید ۴-۶ هفته ای به سیبها زمان دهید.
در این بازه زمانی باید چند روزی یک بار به سراغ سرکه روید و با قاشق چوبی تمیزی محتوای درون شیشه را زیر و رو کنید تا از کپک زدن سرکه جلوگیری کنید.
مرحله ششم: صاف کردن سرکه
پس از گذشت زمان اعلام شده سرکه سیب را از صافی رد کنید تا سیبها و ناخالصی های سرکه توسط صافی گرفته شود.
محلول مایع سرکه را با کمک قیف درون شیشه مناسبی بریزید و درب شیشه را محکم ببندید.
شیشه حاوی سرکه را در مکانی خنک و تاریک نگهداری کنید.
سرکه سیب کاربردهای بسیار زیادی در آشپزی ایرانی دارد. شما در تهیه این سرکه از انواع سیبهای ترش، شیرین یا ترکیبی از طعم هر دو سیب میتوانید استفاده کنید.
سرکه سیب خانگی نیز به روشهای مختلفی تهیه میشود. برخی سرکه سیب را با کمک مخمر، یا فقط با مقداری نمک و آب تهیه میکنند. امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد. اگر شما در تهیه سرکه از فوتوفن های استفاده میکنید خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقهمند به اشتراک گذارید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.