دستور تهیه ساندویچ تخممرغ و بیکن با اسفناج و قارچ
اگر دنبال یک ساندویچ خوشطعم و مقوی هستید، ساندویچ تخممرغ و بیکن با اسفناج و قارچ را برای اعضای خانواده درست کنید و خیالتان راحت باشد که جزو غذاهای محبوب خانواده خواهد شد.
ساندویچ تخممرغ و بیکن با اسفناج و قارچ
مدت زمان آمادهسازی: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۳۰ دقیقه
تعداد نفرات: ۴ نفر
مواد لازم:
تخممرغ: ۴ عدد
قارچ درشت: ۴ عدد
بیکن: ۴ برش
اسفناج: یک دسته کوچک
پنیر پیتزا: نصف لیوان
نان ساندویچی: ۴ عدد
روش تهیه:
۱. تخممرغها را طبق سلیقه خود در کره یا روغن کم نیمرو کنید. به آنها نمک و فلفل اضافه کنید.
۲. قارچها و اسفناجها را بشویید و خرد کنید. آنها را به ترکیب تخممرغ اضافه کنید و هم بزنید.
۳. روی نان ساندویچی یک لایه از مواد تخممرغی بمالید. بعد یک برش بیکن و کمی پنیر روی مواد بگذارید.
۴. ساندویچها را در تابه یا ساندویچساز گریل کنید و بهصورت دلخواه برش بزنید. میتوانید در ترکیب ساندویچها از کاهو و گوجهفرنگی برای تزیین استفاده کنید.
نکته: بهتر است ترکیب تخممرغی کمی شل باشد؛ بنابراین آن را زیاد روی حرارت باقی نگذارید یا هم نزنید.