راز تهیه ویفر پرتقالی خانگی: غذای انرژیزا و سریع برای روزهای پرکارکرد مدرسه
ویفر جز یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین انواع بیسکویت است. ویفرها طعمها و اندازههای مختلفی دارد و تهیه آنها به صورت خانگی کار آسان و سادهای است. تهیه ویفر پرتقالی خانگی با نان میکادو یکی از روشهای سنتی برای تهیه این شیرینی خوشمزه است. در این مقاله از مجله اینترنتی اکالا طرز تهیه ویفر پرتقالی را به صورت مرحله به مرحله به همراه تمام نکات مهمی که باید بدانید را آموزش خواهیم داد.
مواد لازم جهت تهیه ویفر پرتقالی خانگی
آرد سفید ۱/۲ پیمانهروغن ۱/۲ پیمانهپودر قند ۱/۲ پیمانهاسانس پرتقال ۲-۳ قطرهنان میکادو ۴-۵ عدد
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه ویفر پرتقالی خانگی
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این ویفر ۲۰-۳۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۱۰-۱۵ عدد ویفر متوسط به شما میدهد که با جمع و ضرب سادهای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجمهای بیشتری این ویفرهای جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این ویفرها در دسته بندی آسان قرار دارد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کاپ کیک دو رنگ مناسب مدرسه در سه سوت!
مرحله اول: آماده سازی آرد سفید
آرد سفید را الک کنید تا اگر ناخالصی در آن است گرفته شود.
آرد را درون تابه مناسبی بریزید و تابه را روی حرارت متوسط گذارید.
چند دقیقه ای آرد را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود
مرحله دوم: افزودن پودر قند
پودر قند را به آرد اضافه کنید و مواد خشک را در حد مخلوط شدن به هم زنید.
برای داشتن ویفرهای رژیمی و سالمتر از شکر قهوهای یا عسل هم میتوانید استفاده کنید.
مرحله سوم: افزودن روغن
روغن را در این مرحله به محتوای درون تابه اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.
چند دقیقه ای به هم زنید تا مواد درون تابه بافت یکدست و یکنواختی به خود گیرند.
به جای روغن از کره هم میتوانید استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: صبحانههای مقوی برای دانشآموزان
مرحله چهارم: افزودن اسانس
اسانس پرتقال را به محتوای درون تابه اضافه کنید.
حرارت را خاموش کنید و مایه ویفر پرتقالی را به هم زنید تا عطر اسانس به خوبی با همه مواد ویفر ترکیب شود.
کمی از مواد را بچشید باید عطر پرتقال را به خوبی استشمام کنید. در صورت نیاز مقدار اسانس بیشتری به آن اضافه کنید.
برای تهیه ویفر های رنگی، میتوانید از رنگهای خوراکی طبیعی مانند زعفران، چغندر یا سبزیجات استفاده کنید.شما میتوانید با استفاده از انواع مختلف مغزها، خشکبار و اسانسها، طعمهای متنوعی به ویفرهای خود بدهید.
مرحله پنجم: مونتاژ کردن ویفر
یکی از نانهای میکادو را روی میز کار قرار دهید.
۱-۲ قاشق غذاخوری از مایه ویفر را روی نان بریزید و با پشت قاشق مایه را در تمام سطح ویفر پخش کنید.
لایه دوم نان ویفر را روی مایه پرتقالی گذارید و همین کار را تا پایان یافتن مواد اولیهتان ادامه دهید.
پس از اینکه نان ویفر آخر را قرار دادید باید سینی یا بشقاب سنگینی روی بیسکویتها گذارید.
۱۰-۱۵ دقیقه ای زمان دهید تا نانهای میکادو به کمک مایه پرتقالی به خوبی به هم بچسبند.
مرحله ششم: برش زدن ویفرها
با کمکچاقو ارهای تیزی ویفرها را به اندازه های یکسان و دلخواه برش زنید و در ظرف گذارید.
در صورت تمایل با کمی سس شکلات یا شکلات بنماری شده ویفرها را تزیین کنید.
به همین راحتی و با طی کردن چند مرحله ساده ویفرهای پرتقالی خوشمزه و سالم شما آماده میل کردن هستند، این ویفرها یکی از بهترین مواد خوراکی برای تغذیه کودکان در مهدکودک یا مدرسه است. امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.