تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

استفاده از سوپ زنجبیل و قارچ برای افزایش انرژی و تازگی در طول روز

سوپ زنجبیل و قارچ یکی از ساده‌ترین ولی مقوی‌ترین سوپ‌ها به حساب می‌آید. زمانی که احساس خستگی یا سرماخوردگی دارید، این سوپ می‌تواند ناجی شما باشد. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه این سوپ خوشمزه و مقوی را آموزش می‌دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سوپ زنجبیل و قارچ

برای درست کردن این سوپ خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

تره فرنگی ۳ عددقارچ ۵۰۰ گرمسیب زمینی۲ عددزنجبیل تازه  یک تکههویج۲ عددفلفل سیاه و نمکبه میزان لازمروغن زیتون به میزان لازمآب سبزیجات یک لیترپیاز یک عدد

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه سوپ زنجبیل و قارچ

برای درست کردن این سوپ مقوی مطابق مراحل زیر عمل کنید:

مرحله اول: قارچ را تمیز کنید

برای تمیز کردن قارچ‌ها دو روش وجود دارد. در روش اول می‌توانید قارچ‌ها را به خوبی بشویید به طوری که هیچ کثیفی و لک سیاه روی آن نباشد. در روش دوم یک لایه از پوست رویی قارچ را جدا کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ هویج با زنجبیل تازه

مرحله دوم: تره خرد کنید

در این مرحله قارچ و تره فرنگی را به اندازه دلخواه خرد کنید. بهتر است اندازه تره‌ها ریز و قارچ‌ها نگینی درشت باشد.

مرحله سوم: هویج و سیب زمینی را بپزید

هویج‌ها و سیب زمینی را به قطعات کوچک برش دهید و در یک قابلمه کوچک به همراه آب بپزید.

مرحله چهارم: پیاز و زنجبیل را تفت دهید

پیاز و زنجبیل را به صورت نگینی خرد کنید. در یک قابلمه کمی روغن زیتون بریزید و آنها را تفت دهید.

مرحله پنجم: قارچ و تره را اضافه کنید

بعد از اینکه پیازها کمی سبک شد، تره فرنگی را اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت دهید، سپس قارچ را اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: ۱۳ ترفند حرفه‌ای برای جلوگیری از سر رفتن سوپ جو

مرحله ششم: آب سبزیجات را اضافه کنید

بعد از اینکه قارچ‌ها را تفت دادید، ادویه‌ها را به همراه آب سبزیجات اضافه کنید.اجازه دهید برای ۱۵ دقیقه کل مواد روی گاز بجوشد تا قارچ‌ها کاملا نرم شود.

مرحله هفتم: مواد را میکس کنید

بعد از اینکه قارچ‌ها نرم شدند قابلمه را از روی گاز بردارید تا کمی خنک شود. سپس مواد را همراه هویج و سیب زمینی در مخلوط کن بریزید تا یکدست و نرم شوند.

در این مقاله از مجله تک فانطرز تهیه سوپ زنجبیل و قارچ را آموزش دادیم.وجود مواد غذایی با ارزش بالا این سوپ را متمایز کرده است. درست کردن سوپ قارچ و زنجبیل بسیار راحت و کم‌هزینه است، بنابراین پیشنهاد می‌کنیم حتما آن را امتحان کنید.

من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت می‌برم، اینجا از دانش و تجربه‌ام تو زمینه‌های مختلف استفاده می‌کنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!