تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

سالاد سیب زمینی یونانی؛ یک سالاد خوشمزه و آسان

فراروـ  سالاد‌ها همیشه محبوب‌اند! از پیش غذا گرفته تا مزه کنار غذا همیشه پای سالاد در میان است. اصلا وقتی روی میز یا سفره سالاد نباشد، انگار سفره یک چیز اساسی کم دارد. سالاد‌ها انقدر متنوع و هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که تمامی ندارند. مثلا در رستوران‌ها معمولا یک میز مخصوص فقط به سالاد اختصاص دارد که هرکدامشان انگار دارند به شما چشمک می‌زنند. سالاد‌ها در اصل به عنوان پیش غذا سرو می‌شوند، اما بعضی وقت‌ها انقدر چیز‌های خوشمزه و مقوی داخلشان هست که برای خودشان یک پا غذای اصلی به حساب می‌آیند. مثلا اگر سالاد سزار را تنها بخورید، آنقدر سیر می‌شوید که جا برای غذا نمی‌ماند، حالا سالاد ماکارانی که جای خودش را دارد. سالاد‌ها با انواع سبزیجات مثل خیار، گوجه، انواع کلم، کاهو، هویج، خیارشور، زیتون، تخم مرغ، سیب زمینی، فلفل دلمه‌ای، مرغ، قارچ و… تهیه می‌شوند و هرکدام سس‌های مخصوص به خود را دارند. سالاد سیب زمینی یونانی یکی از انواع سالاد‌های سرد گیاهی است که ترکیبات بسیار ساده‌ای دارد و با روشی آسان و فوری تهیه می‌شود. اگر دوست دارید این سالاد خاص و خوشمزه را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش سالاد سیب زمینی یونانی همراه ما باشید.

مواد لازم

سیب زمینی متوسط: ۳ عدد
پیاز قرمز: ۱ عدد
شوید تازه: ۳ شاخه
جعفری تازه: ۳ شاخه
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۳ حبه
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا سیب زمینی‌ها را پوست و به صورت مکعبی کمی درشت خرد کنید. یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید. حالا سیب زمینی‌های خرد شده را به آب جوش اضافه کنید و کمی نمک روی آن بریزید. اجازه بدهید سیب زمینی‌ها حدود ۱۰ دقیقه بجوشد، سپس یک کاسه بزرگ آب و یخ را آماده کنید و سیب زمینی‌های پخته را بلافاصله داخل آب یخ بریزید و یک دقیقه بعد آبکش کنید و کنار بگذارید تا آب اضافه سیب زمینی کشیده شود. در مرحله بعد شوید و جعفری تازه را به صورت خیلی ریز خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید. روغن زیتون، سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه و آب لیموترش را اضافه کنید و هم بزنید تا سس به صورت یکنواخت مخلوط شود. در آخر سیب زمینی‌های پخته را به سس اضافه کنید و پیاز قرمز را که به صورت خلالی خرد کرده‌اید، روی مواد سالاد بریزید و مواد را خوب هم بزنید تا مزه‌ها کاملا با هم مخلوط شوند. حالا سالاد را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود، سپس آماده سرو است، نوش جان.

نکته مهم
روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن‌های معمولی مخلوط می‌شود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می‌شود؛ بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب می‌پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده‌ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل ارائه داده‌اند:
۱- برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.
۲- روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر ۱ قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در بعضی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه می‌افتند. درست پس از ۱ دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می‌رود و خوشمزه می‌شود. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی‌کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.
۳- روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ زیرا به‌راحتی می‌توان در آن تقلب کرد.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!