آموزش پوست کندن گردوی سفت و سنگی در ۳ سوت
اگر میخواهید مغز گردو را به صورت سالم از پوستش جدا کنید میتوانید از ترفندهای این مطلب استفاده کنید.
پوست کندن گردو با آب جوش؛ راحت و سریع
به گزارش نمناک، گردو یکی از خوشمزهترین مغزیجات است که از آن برای درست کردن انواع غذاها، شیرینیها و دسرهای لذیذ استفاده میشود. بسیاری از افراد گردو را با پوست تهیه میکنند، اگر گردو از نوع گردو سوزنی یا گردو سنگی باشد، شکستن پوست آن سختتر و احتمال خرد شدن مغز گردو طی فرآیند شکستن بیشتر است.
نحوه جدا کردن مغز گردو بدون گردو شکن
اگر میخواهید گردوهای با پوست خیلی سخت را به راحتی در خانه بشکنید و مغز آن را بدون نیاز به گردو شکن جدا نمایید، مراحل زیر را به کار ببرید:
یک قابلمه آب را جوش بیاورید.
گردوها را درون قابلمه بریزید.
اجازه دهید که گردوها به مدت ده دقیقه بجوشد.
گردوها را درون آبکش یا صافی بریزید.
کمی که آب اضافی آن خارج شد خیلی راحت با یک دست شما میتوانید پوست را بشکنید و به راحتی از پوست جدا نموده و مغز را خارج کنید.
نکات مهم در کندن پوست گردو با آب جوش
جوشاندن گردو ممکن است کمی طعم و رنگ آن را تغییر دهد ولی در عوض مغز آن راحتتر جدا میشود.
شما میتوانید گردوها را با پوست به مدت ۲ ساعت در آب و نمک قرار دهید و بعد به راحتی مغز را از پوست جدا نمایید.
بهتر است به اندازه مصرفتان گردوها را بجوشانید و مغز آن را زودتر مصرف کنید.
بعد از شکستن گردو، حتما مغز گردوها را در شرایط مناسبی نگهداری کنید.