سفرهی طلایی: راز تهیه بیسکویت ساقه در منزل
بیسکویت ساقه طلایی یکی از قدیمترین و پرطرفدارترین بیسکویتهاست. این بیسکویت امروزه در بین ورزشکاران یا کسانی که از رژیم غذایی خاصی استفاده میکنند نیز محبوبیت زیادی پیدا کرده است. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه بیسکویت ساقه طلایی را به صورت مرحله به مرحله به همراه تمام نکات مهمی که در زمان تهیه آن باید بدانید را آموزش خواهیم داد.
مواد لازم جهت تهیه بیسکویت ساقه طلایی خانگی
مواد لازم جهت تهیه بیسکویت ساقه طلایی خانگی به شرح زیر است:
آرد سفید۱ پیمانهتخم مرغ۱ عددسبوس گندم آسیاب شده۱ و نیم پیمانهآرد ذرت یا نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوریکره نرم شده۱۳۰ گرمپودر شکر۱/۴ پیمانهنمک۱/۴ قاشق چایخوریوانیل شکری۱/۲ قاشق چایخوریبیکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
مراحل تهیه بیسکویت ساقه طلایی خانگی
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی بیسکویت ساقه طلایی خانگی ۵۰-۶۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۱۵-۲۰ عدد بیسکویت متوسط به شما میدهد که شما با جمع و ضرب ساده ای می توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این بیسکویت نوستالژی را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این بیسکویت در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: ترکیب کره، وانیل و پودر شکر
کره نرم شده، پودر شکر و وانیل را در کاسه بزرگی بریزید.
ابتدا کمی با لیسک مواد را به هم زنید سپس با همزن برقی ۵-۷ دقیقه مواد را به خوبی به هم زنید تا کره کرم رنگ و سبک شود.
برای طعم بهتر میتوانید از کره بدون نمک استفاده کنید.
اگر دوست دارید بیسکویتهای شما شیرینتر باشد، میتوانید مقدار پودر شکر را افزایش دهید.
مرحله دوم: افزودن تخم مرغ
تخم مرغ را به ترکیب درون کاسه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا تخم مرغ با مواد شما ترکیب شود.
مرحله سوم: آماده سازی و افزودن مواد خشک
آرد سفید، سبوس گندم، آرد ذرت، بیکینگ پودر و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و با هم ترکیب کنید.
ترکیب فوق را ۱-۲ بار از الک رد کنید تا اگر ناخالصی در آردها وجود دارد توسط الک گرفته شود.
مخلوط آرد را به تدریج به مواد تر اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید تا خمیری نرم و یکدست به دست آید.
توجه داشته باشید که این خمیر نیاز به ورز دادن ندارد. پس از ورز دادن زیاد خمیر خودداری کنید.
استفاده از سبوس گندم باعث میشود بیسکویت شما فیبر بیشتری داشته باشد و برای سلامتی مفیدتر باشد. آرد ذرت یا نشاسته هم باعث ترد شدن بیسکویت میشوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بیسکویت مادر خانگی
مرحله چهارم: استراحت دادن به خمیر
خمیر را در پلاستیک فریزر گذارید و سطح آن را کمی صاف کنید.
درب کیسه را ببندید و خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
مرحله پنجم: قالب زدن خمیر
پس از استراحت کردن خمیر را از یخچال خارج کنید.
روی سطح میز کارتان را کمی آرد پاشی کنید و خمیر را با کمک وردنه باز کنید.
حال با قالب دلخواه خمیر را برش بزنید. روی بیسکویتها را با چنگال یا خلال دندان سوراخ کنید تا در هنگام پخت ترک نخورند و ظاهر بیسکویت هایتان شبیه به ساقه طلایی های بازاری شود.
مرحله ششم: آماده سازی فر و پخت بیسکویت
فر برقی یا گازتان را روشن کنید و زمان دهید تا فر به خوبی گرم شود. ته سینی فر را کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز گذارید سپس بیسکویتهای برش زده را روی سینی فر با کمی فاصله بچینید.
بیسکویتها را در فر برقی با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند، بپزید.
پس از پخت سینی را از فر خارج کنید و زمان دهید تا بیسکویتها کاملا خنک شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر مگنولیا قالبی؛ با بیسکویت لیدی فینگر
مرحله هفتم: خنک کردن و سرو بیسکویت
برای نگهداری طولانیتر، بیسکویتها را در ظرف در بسته در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی تک فانمورد توجه شما علاقهمندان به دنیای شیرینی پزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و کامل بالا این بیسکویتهای بسیار خوشمزه و جذاب را تهیه کنید و در کنار عزیزانتان میل کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.