زیباترین روش نگهداری ذرت: پایانی بر ترس از اتمام فصل ذرت
اگر عاشق ذرت هستید و دوست دارید در تمام طول سال از طعم شیرین آن لذت ببرید، فریز کردن بهترین راه حل است. اما با توجه به روشهای مختلف فریز کردن ذرت، ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که بهترین روش فریز کردن ذرت چه روشی است؟ در این مقاله از مجله اکالا، شما را با بهترین روش فریز کردن ذرت آشنا میکنیم تا دیگر نگران تمام شدن فصل ذرت نباشید.
بهترین روش فریز کردن ذرت
اگر به دنبال روشی برای نگهداری طولانیمدت ذرت با طعمی مشابه به طعم کنسرو ذرت هستید، این روش برای شما مناسب است. بهترین روش فریز کردن ذرت به شرح زیر است:
مرحله اول: جداسازی دانههای ذرت
ابتدا، پوست سبز ذرت را جدا کرده و دانهها را از خوشه جدا کنید. برای این کار میتوانید یک ردیف از دانهها را با چاقو جدا کرده و سپس بقیه را به راحتی با دست جدا کنید. پس از جدا کردن تمام دانههای ذرت، آنها را در یک ظرف ریخته و با آب زیاد بشویید.
مرحله دوم: پختن ذرت
پس از اینکه دانههای ذرت را جدا کردید، باید آنها را بپزید. برای این کار، یک قابلمه را پر از آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. پس از به جوش آمدن آب، دانههای ذرت را به همراه یک قاشق شکر و ¼ قاشق چایخوری نمک به آب اضافه کنید. اجازه دهید تا ذرتها به طور کامل بپزند و نرم شوند.
بیشتر بخوانید: روشهای نگهداری ذرت پخته در یخچال و فریزر
مرحله سوم: فریز کردن ذرت
پس از پخت کامل ذرتها، آنها را آبکش کرده و اجازه دهید تا کاملا سرد شوند. ذرتهای سرد شده را در کیسههای فریزر قرار داده و درون فریزر بگذارید. با استفاده از این روش میتوانید ذرت را تا یک سال در فریزر نگهداری کرده و در هر زمان که نیاز داشتید از آن استفاده کنید.
نکات مهم برای فریز کردن ذرت
برای فریز کردن ذرت باید به چند نکته مهم که در ادامه عنوان میکنیم توجه کنید:
از اضافه کردن نمک به تنهایی به ذرت در حال پخت خودداری کنید، زیرا این کار میتواند باعث سفت شدن دانهها شود. برای جلوگیری از این مشکل، حتما از ترکیب نمک و شکر استفاده کنید. البته توجه داشته باشید که مقدار نمک و شکر نباید به اندازهای باشد که طعم اصلی ذرت را تغییر دهد.برای فریز کردن ذرت بهتر است آن را به اندازهای بپزید که نرم شود. پخت بیش از حد ذرت باعث سفت شدن آن میشود. معمولا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخت برای ذرت کافی است.بهتر است قبل از پختن ذرت، دانههای آن را جدا کنید. زیرا، جدا کردن دانههای ذرت بعد از پخت باعث له شدن دانهها و خارج شدن شیره آنها میشود.پس از قرار دادن ذرت در کیسه فریزر، حتما هوای اضافی داخل کیسه را خارج کنید.
در این بخش از مجله آشپزی اکالا، بهترین روش فریز کردن ذرت را آموزش دادیم. با دنبال کردن گام به گام این دستورالعمل میتوانید همیشه ذرت تازه در دسترس داشته باشید و در انواع غذاها از آن استفاده کنید.
سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمیدارم و برای ارتقای مهارتهای خودم تلاش میکنم.