سرشار از لوکس: روش منحصر به فرد برای تهیه ترشی ذرت و زیتون
ترشی ذرت و زیتون یکی از ترشیهای رنگارنگ و خوشمزهای است که علاوه بر طعم خوب ظاهر بسیار زیبایی دارد. شما در تهیه این ترشی از انواع سبزیجات دلخواهتان میتوانید استفاده کنید. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه ترشی ذرت و زیتون را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم جهت تهیه ترشی ذرت و زیتون
مواد لازم جهت تهیه ترشی ذرت و زیتون به شرح زیر است:
ذرت۱/۲ پیمانهزیتون اسلایس شده۱ پیمانهفلفل دلمه قرمز۱ عددفلفل دلمه نارنجی۱ عددسیر۳ حبهشکر۱-۲ قاشق غذاخورینمک، فلفل، گلپر و زردچوبهبه مقدار دلخواهسرکه ۱ پیمانهآببه مقدار لازم
مراحل تهیه ترشی ذرت و زیتون
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه ۱۵-۲۰ دقیقه و تهیه نهایی این ترشی ۱-۲ روز است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش یک شیشه متوسط ترشی به شما میدهد. شما با جمع و ضرب سادهای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجمهای بیشتری این ترشی جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این ترشی در دستهبندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی فلفل دلمه
فلفل دلمهها را بشویید و با کمک پارچه تمیز آشپزخانهای آنها را خشک کنید. حال با کمک چاقو فلفل دلمهها را به صورت نگینی خرد کنید.
مرحله دوم: آماده سازی سیر
سیر را بشویید و پوست بگیرید.
با کمک سیر له کن سیر را پوره و له کنید. سیر پوره شده را به فلفل دلمههای خرد شده اضافه کنید.
مرحله سوم: افزودن ذرت و زیتون
ذرت دانه شده را با مقدار کمی آب بخار پز کنید. میتوانید از کنسرو ذرت نیز استفاده کنید.
ذرتهای پخته شده را به ترکیب درون کاسه اضافه کنید. زیتونهای اسلایس شده را به مواد ترشی بیفزایید و مواد را در حد مخلوط شدن به هم زنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی پیاز بندری
مرحله چهارم: آماده سازی سس ترشی
سرکه، آب، نمک، شکر، فلفل، گلپر و زردچوبه را به سس ترشی اضافه کنید. برای طعمدار کردن بیشتر ترشی، میتوانید از ادویههای دیگری مانند دارچین، میخک یا زیره نیز استفاده کنید.
شما در تهیه سس این ترشی میتوانید از سرکه سیب به جای سرکه سفید استفاده کنید.
قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا مخلوط به جوش آید و شکر کاملا حل شود.
سپس حرارت را کم کنید و ۵-۸ دقیقه اجازه دهید تا شربت کمی غلیظ شود.
مرحله پنجم: انتقال به ظرف نگهدارنده
ذرت، زیتون، فلفل دلمه و سیر خرد شده را در یک ظرف شیشهای تمیز بریزید. توجه داشته باشید برای جلوگیری از کپک زدن ترشی ظرف شما باید کاملا تمیز و عاری از هر گونه آلودگی باشد.
سپس شربت داغ را روی مواد بریزید به طوری که تمام مواد زیر شربت قرار بگیرند. درب ظرف را محکم ببندید.
شیشه ترشی را به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای محیط قرار دهید تا طعمها به خوبی به خورد هم بروند.
پس از گذشت ۲۴ ساعت، ترشی را به یخچال منتقل کنید.
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی تک فانمورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و آسان فوق این ترشی خوشمزه و رنگارنگ را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.