تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

۱۷ غذای کمتر شناخته شده در سرتاسر جهان که باید امتحان کنید

۱. بریتانیا، پای ماهی

پای ماهی یک غذای سنتی بریتانیایی است که با انواع ماهی‌ها، معمولاً ماهی سفید، درست می‌شود، اگرچه استفاده از ماهی قزل آلا، هادوک دودی و میگو نیز بسیار رایج است. سپس روی آن را با سیب زمینی و پنیر می‌پوشانند.

۲. برزیل، پاستل د فورنو

Pastel de Forno نان شیرینی پخته شده‌ای است که می‌تواند حاوی انواع مختلفی از مواد باشد. محبوب‌ترین آنها شامل مرغ، گوشت گاو، ماهی، میگو و پنیر است با این حال در انواع شیرین نیز وجود دارد.

۳. اسپانیا، فابادا آستوریانا

Fabada asturiana یک خورشت لوبیا است که معمولا در زمستان سرو می‌شود. با گوشت، بیکن، سوسیس خون و چوریزو (چوریتسو) درست می‌شود. با وجود اینکه منشأ آن آستوریاس اسپانیا است، در سرتاسر این کشور یافت می‌شود.

۴. لبنان، صفیحه

Sfeeha یک پای گوشت است که معمولاً با گوشت بره چرخ‌شده، پیاز، گوجه فرنگی، سبزیجات و ادویه‌های مختلف تهیه و اغلب با ماست ترش سرو می‌شود.

۵. پرتغال، ساندویچ فرانسیسینیا

منشأ ساندویچ Francesinha شهر پورتو است. این ساندویچ شامل ژامبون، سوسیس، گوشت گاو، بیکن و پنیر است و اغلب با گوجه فرنگی، تخم مرغ و سس سرو می‌شود. معمولا کنار آن سیب زمینی سرخ‌کرده می‌گذارند.

۶. کلمبیا، سانکوچو

Sancocho یک سوپ یا عملا خورشت است که از سیب زمینی، یوکا، ذرت، چنار و انواع مختلف گوشت تشکیل شده است. سانکوچو غذای سنتی مردم منطقه انتیوکیا کلمبیا است.

۷. گواتمالا، جوکون

 Jocon یک خورشت سنتی است که با مرغ، پیاز، سیر، فلفل سبز و هالوپینو و آب گوشت درست می‌شود و آن را با برنج سرو می‌کنند.

۸. ایالات متحده آمریکا، کریول میگو

Shrimp Creole حاوی میگو، گوجه فرنگی، فلفل، پیاز، کرفس و سیر است. یک غذای سنتی مورد علاقه که از ایالت لوئیزیانا آمریکا سرچشمه گرفته است.

۹. سوئیس، آلپلرمکرونن

Älplermagronen یک نسخه سوئیسی از مک اند چیز یا همان ماکارونی و پنیر است، اما با بیکن یا سوسیس درست می‌شود. برای آنکه تبدیل به یک غذای کامل شود می‌توانید پیاز و سیب زمینی را نیز به آن اضافه کنید.

۱۰. شیلی، کمپلتو

Completo یک هات داگ بسیار بزرگ است که اغلب حاوی گوجه فرنگی خرد شده، آووکادو، کلم ترش، فلفل قرمز، پنیر و انواع مختلف سس مانند سس مایونز یا خردل است.

۱۱. اندونزی، ایکان باکار

Ikan Bakar ماهی کبابی یا گریل‌شده است که اغلب روی برگ موز سرو می‌شود. و معمولاً با مخلوطی از سس سویا، تمبر هندی، فلفل قرمز، گشنیز و زردچوبه مرینیت‌شده سرو می‌شود.

۱۲. نیوزیلند، هانگی

Hangi یک روش سنتی مائوری برای پخت و پز در گودالی حفر شده در زمین است. در این روش گوشت و سبزیجات معمولاً در فویل آلومینیومی و سبدهای سیمی پخته می‌شوند.

۱۳. ایتالیا، کاچیکو

Cacciucco یک خورشت ماهی توسکانی دلچسب است که می‌توان آن را با انواع زیادی از ماهی و صدف درست کرد. همچنین شامل انواع سبزیجات و ادویه‌جات است.

۱۴. کانادا، تورتیه

Tourtiere یک پای گوشت است که معمولاً شامل سیب زمینی، پیاز و ادویه است. معمولاً در زمستان سرو می‌شود و اغلب با ترکیب چندین نوع گوشت درست می‌شود.

۱۵. مصر، کُشَری

Kushari خوراک سنتی مصری است که از برنج، ماکارونی، عدس، پیاز سرخ‌شده، سرکه، سیر و نخود تهیه می‌شود. غذایی که بیشتر محبوب گیاهخواران است.

۱۶. جمهوری چک، کولایدا

Kulajda یک سوپ قارچ است که با خامه، سیب زمینی، تخم مرغ و سبزیجات درست می‌شود. معمولاً به عنوان پیش غذا سرو شده و پس از آن یک خورشت سنتی با نان سرو می‌شود.

۱۷. آرژانتین، لوکرو

Locro یک خورشت سنتی است که عمدتاً با ذرت، پیاز، لوبیا و گوشت گاو درست می‌شود. گاهی اوقات یک سس تند با پاپریکا و فلفل قرمز در کنار آن سرو می‌شود.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!