روش تهیه اسنک بادمجان و کدو
در ادامه برای علاقه مندان به صیفی جات، طرز تهیه اسنک بادمجان و کدو را آموزش دادهایم.
اسنک بادمجان
مواد لازم:
بادمجان: ۲عدد
نان تست: ۴عدد
پنیر پیتزا: به میزان لازم
پنیر سفید: ۱۰۰گرم
کره: مقداری
نمک و فلفل: به میزان لازم
آمادهسازی: ۲۰ دقیقه
پخت: ۱۰ دقیقه
روش تهیه:
۱. بادمجانها را شسته و بهصورت حلقهای برش بزنید. سپس کمی نمک روی بادمجانها بریزید و یکربع صبرکنید تا آبش کشیده شود.
۲. در تابه کمی روغن یا کره بریزید و بادمجانها را تفت دهید.
۳. پنیر سفید، پنیر پیتزا، نمک و فلفل را به بادمجانها اضافه کنید.
۴. مقداری از مواد مخلوطشده را روی نان تست بریزید و یک نان تست دیگر روی مواد بگذارید و داخل ساندویچساز قرار دهید.
نکته: در صورت تمایل میتوانید از جعفری خردشده برای بهتر شدن طعم غذا استفاده کنید.
اسنک کدو
مواد لازم
تخممرغ: ۲عدد
کدو: ۴عدد
آرد سوخاری: یک پیمانه
آرد سفید: نصف پیمانه
سس مایونز: یکسوم پیمانه
آبلیمو: یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
زمان آمادهسازی: ۱۰دقیقه
زمان پخت: ۱۵دقیقه
طرز تهیه:
۱. کدوها را حلقهای خرد کنید و سپس در آرد سفید و تخممرغ بغلتانید.
۲. در ادامه کدوها را داخل آرد سوخاری بغلتانید و در روغنی که از قبل داغ شده است سرخ کنید.
۳. سس مایونز، نمک، فلفل و آبلیمو را داخل ظرف همبزنید.
۳. اسنکهای کدو را داخل ظرف مناسب سرو کنید و همراه با سس آمادهشده میل کنید.
نکته: این نوع اسنک برای دانشآموزانی که به غذاهای سوخاری علاقهمند هستند، مناسب خواهد بود.