تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

شیوه پخت کاپ کیک پرتغالی در خانه

فاطمه باقری، مدرس آشپزی، کاپ کیک پرتغالی را آموزش داده است. با ما همراه باشید.

به خوشمزگی پرتغال

مدت زمان آماده سازی:۳۵ دقیقه

مدت زمان پخت: ۲۰ دقیقه

مواد لازم:

تخم مرغ: ۳ عدد

شکر: ۷ قاشق غذاخوری

پوست پرتقال رنده شده: ۲ قاشق مرباخوری

وانیل: یک قاشق چایخوری

آب پرتقال: ۶ قاشق غذاخوری

روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری

آرد: ۱۰ قاشق غذاخوری

روش تهیه:

۱: تخم مرغ‌ها را شکسته و سپس با چنگال هم بزنید تا سفیده و زرده مخلوط شوند.

۲: شکر، وانیل و پوست پرتقال رنده شده و آب پرتقال و روغن را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه یکدست شکل بگیرد.

۳: آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و آن‌ها را هم بزنید تا مخلوطی یکنواخت به دست آید.

۴: مخلوط آماده شده را در قالب کاپ کیک بریزید. به شکلی که هر قالب تا نیمه پر شود. قالب‌ها را در قابلمه حاوی آب جوش قرار دهید و برای ۲۰ دقیقه روی حرارت بسیار کم بماند تا محتویات آن پخته شود.

نکته: در طرز تهیه کاپ کیک با فرهم کافی است تا کیک‌ها را برای ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد بپزید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!