راز تهیه دسر خوشمزه ترایفل کدو برای فصل پاییز
به دنبال یک دسر پاییزی خاص و متفاوت هستید؟ ترایفل کدو حلوایی، انتخابی عالی برای شماست. این دسر زیبا و خوشمزه، با طعمی گرم و شیرین، میتواند هر مهمانی را خاص کند. با کمی حوصله و مواد اولیه ساده، میتوانید این دسر را در خانه تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. در این مطلب از مجله اکالا، مراحل تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم جهت تهیه ترایفل کدو حلوایی
مواد لازم جهت تهیه ترایفل کدو حلوایی به شرح زیر است:
پوره کدو حلوایی۱/۲ پیمانهشیر۳ پیمانهشکر۲/۳ پیمانهنشاسته ذرت۳ قاشق غذاخوریزرده تخم مرغ۱ یا ۲ عدددارچین۱/۲ قاشق غذاخوریکره۵۰ گرمخامه صبحانه۱۰۰ میلیلیتروانیل۱/۲ قاشق چایخوری
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل تهیه ترایفل کدو حلوایی
برای تهیه ترایفل کدو حلوایی کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول: آماده سازی کدو حلوایی
برای تهیه پوره کدو حلوایی ابتدا پوست کدو را بگیرید، هستههای آن را جدا کرده و کدو را به قطعات کوچکتر خرد کنید.
با یک یا نصف پیمانه آب اجازه دهید کاملا بپزد و نرم شود. سپس آن را با بلندر یا غذاساز پوره کنید.
مرحله دوم: ترکیب نشاسته، شکر و شیر
نشاسته ذرت را در قابلمه مناسبی بریزید. شکر را به آن اضافه کنید.
سپس شیر را به آرامی به نشاسته و شکر اضافه کنید و همزمان با ویسک مخلوط کنید.
هم زدن را ادامه دهید تا زمانی که هیچ گلولهای در شیر وجود نداشته باشد و نشاسته کاملا در شیر حل شود.
وقتی از حل شدن کامل نشاسته اطمینان حاصل کردید، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب با ویسک یا قاشق چوبی هم بزنید.
اینکار را با حرارت ملایم انجام دهید. دقت کنید حرارت زیاد نباشد تا خامی نشاسته به طور کامل گرفته شود.
مرحله سوم: مخلوط کردن با زرده تخم مرغ
در همین حین که ترکیب شیر، شکر و نشاسته را هم میزنید، در ظرف دیگری زرده تخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا از لختگی در بیاید و کاملا یکدست شود.
بعد از اینکه زرده تخم مرغ را هم زدید و یکدست شد، کمی از مخلوط شیر، شکر و نشاسته را که کاملا داغ است، به آرامی به زرده تخم مرغِ هم زده اضافه کنید.
سریع زرده تخم مرغ را هم بزنید تا حرارت کاملا در زرده پخش شود و تمام قسمتها هم دما شود.
حالا زرده تخم مرغ که با کمی از مخلوط شیر هم زدید را به مابقی مخلوط شیر، نشاسته و شکر اضافه کنید.
به خوبی با همزن دستی ویسک کنید. ویسک کردن یا هم زدن را تا جایی ادامه دهید که غلظت مواد شبیه به فرنی شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مافین کدو حلوایی
مرحله چهارم: افزودن به کره
در ظرف دیگری پنجاه گرم کره بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شود. سپس پوره کدو حلوایی را به کره اضافه کنید.
سپس پودر دارچین را به پوره کدو و کره اضافه کنید و دو تا چهار دقیقه روی شعله متوسط تفت دهید تا عطر کره و دارچین کاملا به خرد کدو حلوایی برود و مخلوط آماده شود.
مخلوط کره، دارچین و کدو حلوایی را به پودینگ یا ترکیب نشاسته، شیر و شکر که به غلظت فرنی رسیده، اضافه کنید.
به خوبی مواد را با هم مخلوط کنید و هم بزنید. سپس ۱۰۰ گرم خامه صبحانه را به پودینگ اضافه کنید.
مرحله پنجم: حرارت دادن پودینگ
کمی روی حرارت هم بزنید تا زمانی که به غلظت کافی برسد. بعد از اضافه کردن خامه، مراقب باشید که پودینگ نجوشد و خیلی حرارت نبیند. علاوه بر این، دقت کنید که روی حرارت خیلی سفت نشود؛ چون بعد از سرد شدن غلظت پیدا میکند و سفتتر میشود.
حرارت را خاموش کنید. اجازه دهید پودینگ سرد شود و از حرارت بیفتد.
پودینگ کدو حلوایی آماده است. به نظرتان میتوانید مقاومت کنید تا تبدیل به دسر ترایفل شود؟
مرحله ششم: تهیه ترایفل
برای این کار، به یک پیمانه بیسکوئیت خرد شده احتیاج دارید. بیسکوئیت شکلاتی را خرد کنید.
۱/۳ پیمانه گردوی خرد شده آماده کنید.
پودینگ کدو حلوایی و صد تا صد و پنجاه گرم خامه صبحانه یا خامه قنادی را داخل قیف بدون ماسوره بریزید. همه مواد را آماده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رولت کدو حلوایی
مرحله هفتم: انتقال مواد به ظرف سرو
لیوان یا ظرفهای موردنظر برای سرو را هم انتخاب کنید. حالا با قاشق یک لایه بیسکویت خرد یا پودر شده را کف ظرف یا لیوان مورد نظر بریزید.
سپس توسط قیف یک لایه نازک خامه روی بیسکوئیت بریزید.
بعد روی لایه خامهای، یک لایه از پودینگ کدو حلوایی را به وسیله قیف، قرار دهید و با قاشق یا همان قیف لایهها را صاف کنید.
همینطور لایهها را تکرار کنید تا زمانی که لیوان پر شود. البته حجم پر کردن مواد به سلیقه شما و ظروف انتخابی برای سرو بستگی دارد.
بعد از پایان کار و پر کردن ظرف، میتوانید خامه فرم گرفته، شکلات، بیسکوئیت و… روی دسر را تزئین کنید.
اگر سوال کردید با کدو حلوایی چی درست کنم؟ این دسر خوشمزه را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
در این مطلب از مجله آشپزی تک فانطرز تهیه ترایفل کدو حلوایی را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این دسر خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
میترا حمیدی هستم متولد۶٨.حسابداری خوندم.اما الان آشپزی میکنم! از وقتی یادم میاد عاشق آشپزی وکیک پزی بودم.خونه دار شدم، مادرشدم وخیلی بیشتر از پیش به آشپزی علاقه مندم! آشپزی وشیرینی پزی برام پره از حس وحال خوب!معتقدم آدمی که آشپزی میکنه باید اصالت خوراک و غذارو بدونه اما درکنارش بتونه مزه های جدیدرو هم خلق کنه. و براین باورم بزرگترین سرآشپزهای دنیاهم اولین بار ایده ای داشتند باعلم و آگاهی اجراش کردند،طعم ومزه دادن به غذا وشیرینی و بعد خالق چیزی شدن که بین همه محبوب شد. یادگرفتن، یادگرفتن وبعد هم کشف مزه های جدید بزرگترین هدفمِ دراین راه! سعی میکنم با کمترین مواد و آسون ترین روش به نتیجه مطلوبم برسم! آشپزی رو سخت نگیرید، باعشق وشوق آشپزی کنید اونوقت میبینید که چقدر این کار واین هنر براتون لذت بخش میشه!