تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

طرز تهيه کوکی انار برای شب یلدا + 12 نکته طلایی

کوکی انار یکی از خوشمزه‌ترین و جذاب‌ترین انواع کوکی‌هایی پاییزی است که می‌توانید آنها را به راحتی در خانه تهیه کنید. در این مقاله، از مجله اینترنتی اکالا طرز تهیه کوکی انار را به صورت مرحله‌به‌مرحله و با تمام نکات مهم به شما آموزش می‌دهیم.

نگاهی سریع به روش پخت

کره به دمای محیط رسیده را با شکر قهوه‌ای و شکر سفید ۳-۵ دقیقه به هم زنید تا کاملا سبک و کرمی رنگ شود، سپس تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه و چند دقیقه دیگر به هم زنید. آرد سفید، بیکینگ پودر،نمک را به ترکیب فوق اضافه و در حد مخلوط شدن مواد را به هم زنید. شکلات چیپسی و دانه های انار را به خمیر کوکی اضافه کنید. مواد را ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید سپس اسکوب زنید و روی سینی فر بچینید. در فر از پیش گرم شده ۸-۱۰ دقیقه بپزید. در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم کوکی انار

کره۱۰۰ گرمتخم‌مرغ۱ عددآرد سفید قنادی۱/۵ پیمانهشکر سفید ½ پیمانهشکر قهوه‌ای۲ قاشق غذاخوریوانیل½ قاشق چای‌خوریبیکینگ‌پودر½ قاشق چای‌خورینمک۱ پنسپوست پرتقال رنده‌شده۱ قاشق چای‌خوری (اختیاری)شکلات چیپسی سفید۲ قاشق غذاخوریدانه‌های انار تازه به مقدار دلخواه

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل آماده‌سازی کوکی انار

· مدت زمان آماده سازی مواد اولیه ۳۵-۴۵ دقیقه و مدت زمان انتظار تا تهیه نهایی ۱۵-۲۰ دقیقه است.
· مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۱۲-۱۵ عدد کوکی به شما می‌دهد.
· درجه سختی تهیه این کوکی در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: ترکیب کره و شکرها

کره نرم‌شده را درون کاسه بزرگی بریزید. شکر سفید و شکر قهوه‌ای را به کره اضافه کنید.

توجه داشته باشید که کره باید کاملاً نرم و قابل هم‌زدن باشد. با همزن برقی یا دستی به مدت ۳-۵ دقیقه به هم بزنید تا کاملاً کره کرمی و روشن شود و دانه های شکر در بافت کره حل شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک گریپ فروت + نکات

مرحله دوم: افزودن تخم مرغ، وانیل و رنده پوست پرتقال (اختیاری)

تخم‌مرغ را به مخلوط درون کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید. در همین مرحله وانیل و در صورت تمایل پوست پرتقال رنده‌شده را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

نکته: تخم‌مرغ بهتر است به دمای محیط برسد تا به‌خوبی با مواد ترکیب شود.

مرحله سوم: آماده سازی و افزودن مواد خشک

در یک کاسه جداگانه، آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم ترکیب کنید. ترکیب مواد خشک را ۲-۳ مرتبه از الک رد کنید. سپس مواد خشک را به‌آرامی و طی دو مرحله به ترکیب درون کاسه اضافه و با هم مخلوط کنید. در این مرحله همزن را خاموش کنید و با لیسک یا قاشق چوبی مواد را به هم بزنید تا خمیر یکدستی شکل بگیرد.

مرحله چهارم: آماده سازی و افزودن دانه‌های انار و استراحت خمیر

انارها را بشویید و پوست بگیرید. انارها را به‌آرامی دانه کنید تا دانه انار آسیب نبیند و آب درون بافت آن خارج نشود. مطمئن شوید که هیچ پوست سفید یا تلخی در میان دانه‌ها باقی نمانده است. دانه‌ها را داخل دستمال کاغذی بگذارید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود. سپس  دانه‌های انار را به خمیر اضافه کنید و با لیسک یا دست خیلی آرام مخلوط کنید تا دانه‌های انار له نشوند.

خمیر را داخل یک کیسه پلاستیکی یا با پوشش سلفون بپوشانید و حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. این کار باعث می‌شود خمیر منسجم‌تر شود و کوکی‌ها بهتر شکل بگیرند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لوکوم پرتقال+نکات

مرحله پنجم: شکل دادن به کوکی

از خمیر به‌اندازه یک گردو بردارید و با دست گرد کنید. سپس آن را کمی پهن کنید و با فاصله روی سینی فر قرار دهید. اگر می‌خواهید کوکی‌ها شکیل‌تر شوند، چند دانه انار یا شکلات چیپسی روی هر کوکی فشار دهید.

توجه داشته باشید که برای جلوگیری از چسبیدن کوکی‌ها، حتماً از کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز در ته سینی استفاده کنید.

مرحله ششم: پخت کوکی

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا کاملاً گرم شود. سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت ۸-۱۲ دقیقه بپزید. زمانی که لبه‌های کوکی کمی طلایی شد، آماده است. مراقب باشید کوکی‌ها بیش از حد نپزند تا خشک نشوند.

کوکی‌ها را پس از خارج کردن از فر، ۵ دقیقه در سینی بگذارید تا کمی خنک شوند. سپس به‌آرامی روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملاً خنک شوند.

کوکی‌های خوشمزه شما آماده سرو هستند و شما می‌توانید آن‌ها را با چای، قهوه یا شیر به دلخواه سرو کنید. این کوکی‌ها بهترین طعم خود را در روز پخت دارند، اما می‌توانید آن‌ها را در ظرف دربسته در یخچال تا ۳ روز نگهداری کنید.

۱۲ نکته طلایی برای خوشمزه‌تر شدن کوکی انار

۱-حتماً خمیر را حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید تا بافت کوکی بهتر شود و در هنگام پخت شکل خود را حفظ کند.
۲-فر را از قبل کاملاً گرم کنید و دمای آن را به‌درستی تنظیم کنید، حرارت فر در بافت نهایی کوکی های شما بسیار تاثیرگذار است.
۳-حواستان به کوکی‌ها باشد؛ اگر بیش از حد در فر بمانند، خشک و سفت خواهند شد.
۴-شکر قهوه‌ای به کوکی‌ها طعم و بافت کاراملی می‌دهد و طعم آن را جذاب‌تر می‌کند.
۵-اضافه کردن شکلات چیپسی سفید یا حتی تلخ می‌تواند طعمی خاص و متعادل به کوکی‌های انار بدهد.
۶-آرد را حتماً الک کنید تا خمیر یکدست و کوکی‌ها سبک‌تر شوند.
۷-استفاده از کاغذ روغنی نه‌تنها چسبیدن کوکی‌ها را جلوگیری می‌کند، بلکه به پخت یکنواخت کمک می‌کند.
۸- از انار تازه و دانه‌های سالم بدون آب اضافی استفاده کنید. دانه‌های خیس باعث شل شدن خمیر می‌شوند. اگر دانه‌های انار خیلی آبدار هستند، قبل از اضافه کردن به خمیر، آن‌ها را روی دستمال کاغذی پهن کنید تا آب اضافی گرفته شود.
۹-برای ظاهر شکیل‌تر، خمیر را به اندازه مساوی تقسیم کنید. می‌توانید از اسکوپ بستنی برای این کار استفاده کنید.
۱۰-می‌توانید کمی پودر دارچین یا پودر هل به خمیر اضافه کنید تا طعم کوکی‌ها خاص‌تر شود.
۱۱-کمی پوست پرتقال یا لیمو رنده‌شده به خمیر اضافه کنید تا عطر و طعم کوکی بی‌نظیر شود.
۱۲-کیفیت کره تأثیر زیادی بر طعم و بافت کوکی‌ها دارد. کره طبیعی و خوش‌عطر بهترین گزینه است.

 

امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد. شما نیز با رعایت مراحل و نکات مهمی که در این مقاله به آن پرداختیم، می‌توانید کوکی انار خوشمزه و زیبایی برای یلدا تهیه کنید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!