تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

چگونه برگ کرفس را خشک کنیم؟ 3 روش طلایی

برگ‌های کرفس که گاهی نادیده گرفته می‌شوند، خواص تغذیه‌ای فراوانی دارند و می‌توانند به عنوان یک چاشنی طبیعی و خوشمزه به انواع غذاها اضافه شوند. در این قسمت از مجله اکالا به شما آموزش می‌دهیم که چگونه برگ کرفس را خشک کنید تا همیشه در دسترس داشته باشید.

برای خشک کردن برگ‌های کرفس می‌توانید از روش‌های مختلفی مانند استفاده از دستگاه خشک‌کن، فر یا حتی خشک کردن در هوای آزاد استفاده کنید. برای آشنایی با جزئیات هر یک از این روش‌ها، ادامه مطلب را دنبال کنید.

۳ تا از بهترین روش‌های خشک کردن برگ کرفس

برای خشک کردن برگ کرفس، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:

۱- خشک کردن برگ کرفس در فر

برای خشک کردن برگ کرفس در فر، مراحل زیر را طی کنید:

برگ‌های کرفس را جدا کرده و به خوبی بشویید. برای گرفتن رطوبت اضافی برگ‌های کرفس می‌توانید آن‌ها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید و اجازه دهید تا کاملا خشک شوند.فر را با دمای ۱۲۰ درجه سانتی‌گراد (۲۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.برگ‌های شسته و خشک شده را به صورت یکنواخت روی سینی فر بچینید. کمی همپوشانی بین برگ‌ها مشکلی ایجاد نمی‌کند. سپس، سینی فر را داخل فر قرار دهید.پس از ۱۵ دقیقه، برگ‌ها را بررسی کنید. اگر هنوز نرم و مرطوب هستند، هر ۵ دقیقه یکبار به آن‌ها سر بزنید تا زمانی که کاملا خشک و ترد شوند. دقت کنید که برگ‌ها نباید قهوه‌ای یا سوخته شوند. زمانی که برگ‌ها خشک شدند، هنگام لمس شدن باید خرد شوند.پس از خشک شدن کامل، سینی را از فر خارج کرده و اجازه دهید برگ‌ها چند دقیقه روی سینی خنک شوند.پس از خنک شدن کامل برگ‌ها، آن‌ها را به یک ظرف دردار منتقل کرده و در مکانی خشک و خنک نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: ترفندهای گرفتن تلخی آب کرفس

۲- خشک کردن برگ کرفس در دستگاه خشک‌کن

برای خشک کردن برگ کرفس در دستگاه خشک‌کن، مراحل زیر را طی کنید:

برای شروع باید برگ‌های سبز و سالم کرفس را جدا کرده و بشویید. سپس، رطوبت اضافی آن‌ها را بگیرید.برگ‌های کرفس را به صورت یک لایه روی سینی‌های دستگاه خشک‌کن بچینید.دمای دستگاه را روی ۴۵ درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و مدت زمان خشک کردن را ۱.۵ تا ۲ ساعت در نظر بگیرید.در طول فرآیند خشک کردن، سینی‌ها را یک بار جابه‌جا کنید.پس از پایان زمان تعیین شده، خشک شدن برگ‌ها را بررسی کنید.برگ‌های خشک شده را در ظرف دردار و مکانی خشک و خنک نگهداری کنید.

۳- خشک کردن برگ کرفس در هوای آزاد

برای خشک کردن برگ کرفس با استفاده از این روش، مراحل زیر را طی کنید:

برگ‌های سبز و سالم کرفس را از ساقه جدا کنید و به خوبی بشویید. سپس، رطوبت اضافی آن‌ها را با استفاده از پارچه تمیز بگیرید.برگ‌های شسته شده را به صورت یک لایه نازک روی یک پارچه تمیز یا سینی پهن کنید. پارچه یا سینی حاوی برگ‌ها را در مکانی آفتابی قرار دهید. اگر به نور مستقیم آفتاب دسترسی ندارید، می‌توانید سینی را روی شوفاژ قرار دهید.هر چند ساعت یکبار به برگ‌ها سر بزنید و آن‌ها را زیر و رو کنید تا همه قسمت‌های برگ به طور یکنواخت خشک شود. همچنین مراقب باشید که برگ‌ها نسوزند.پس از خشک شدن کامل برگ‌ها، آن‌ها را از روی پارچه یا سینی جمع کرده و در یک ظرف دردار و در مکانی خشک و خنک نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه عرق کرفس خانگی + زمان مصرف

نکات کلیدی برای خشک کردن برگ‌های کرفس

با رعایت نکات زیر، می‌توانید بهترین نتیجه را از خشک کردن برگ‌های کرفس بگیرید:

همیشه از برگ‌های سبز، تازه و سالم کرفس استفاده کنید. برگ‌های زرد یا پژمرده برای خشک کردن مناسب نیستند.برای حفظ رنگ سبز برگ‌ها، می‌توانید آن‌ها را قبل از خشک کردن بلانچ کنید. این کار باعث می‌شود رنگ برگ‌ها حفظ شود و از تغییر رنگ آن‌ها جلوگیری می‌کند. برای بلانچ کردن، برگ‌ها را چند دقیقه در آب جوش قرار داده و سپس بلافاصله آن‌ها را در آب یخ قرار دهید.برگ‌های خشک شده را در ظروف در بسته و در مکانی خشک و خنک نگهداری کنید. از قرار دادن آن‌ها در معرض نور مستقیم خورشید خودداری کنید.پس از خشک شدن کامل برگ‌ها، می‌توانید آن‌ها را در آسیاب قهوه یا غذاساز پودر کنید. پودر برگ کرفس را می‌توانید به عنوان چاشنی در غذاهای مختلف استفاده کنید.توجه داشته باشید که استفاده بیش از حد از پودر برگ‌های خشک شده کرفس می‌تواند باعث تلخی غذا شود. پس، در مصرف این چاشنی زیاده‌روی نکنید.

در این بخش از مجله آشپزی تک فانبه معرفی روش‌های خشک کردن برگ‌ها کرفس پرداختیم. با استفاده از این روش‌ها می‌توانید به راحتی برگ‌های کرفس را در منزل خشک کرده و از آن‌ها در تهیه انواع غذاها استفاده کنید. خشک کردن برگ‌های کرفس، علاوه بر حفظ خواص تغذیه‌ای این سبزی، باعث افزایش ماندگاری آن نیز می‌شود.

منابع: blenderreviews , atraditionallif

سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمی‌دارم و برای ارتقای مهارت‌های خودم تلاش می‌کنم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!