طرز تهیه مرغ ترش با زرشک و رب انار+ نکات و فوتوفن
مرغ ترش یکی از لذیذترین غذاهای ایرانی است که به روشهای مختلفی درست میشود. یکی از این روشها، ترکیب مرغ با رب انار و زرشک است که طعمی خاص به وجود میآورد. این غذای شمالی ترکیبی از طعم ترش و شیرین با رنگی جذاب است که طرفداران زیادی دارد. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه مرغ ترش با زرشک و رب انار را همراه نکات و فوتوفن آن به شما آموزش دهیم.
نگاهی سریع به روش پخت
برای پخت مرغ ترش با زرشک و رب انار ابتدا پیازها را نگینی خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید. بعد از سبک شدن پیازها، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس گردوی آسیاب شده، زرشک، برگه زردآلو و آلو را در قابلمه بریزید و برای چند دقیقه تفت دهید تا کمی سرخ شوند. بعد از چند دقیقه، رب انار و تکههای مرغ را به همراه نمک، زعفران دم کرده و آب اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید. اجازه دهید مواد برای حدود یک ساعت با حرارت ملایم بپزند و در آخر با برنج زعفرانی آن را سرو کنید. در ادامه مطلب روش پخت کامل این غذای شمالی خوشمزه را بخوانید.
مواد لازم مرغ ترش با زرشک و رب انار
مرغ۴ تکهرب انار۳ تا ۴ قاشق غذاخوریگردوی آسیاب شدهنصف پیمانهزرشک۲ قاشق غذاخوریآلو۱۰۰ گرمبرگه زردآلو۱۰۰ گرمپیاز۲ عددزردچوبه، نمک و فلفل سیاهبه میزان لازمآب۲ لیوانزعفران دم کردهبه میزان دلخواهروغنبه میزان لازم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه مرغ ترش با زرشک و رب انار
مدت زمان آماده سازی: ۶۰ تا ۸۰ دقیقه
مناسب برای: ۴ تا ۵ نفر
درجه سختی: متوسط
مرحله اول: پیازها را تفت دهید
ابتدا پیازها را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. سپس در یک قابلمه کمی روغن بریزید و آنها را تفت دهید تا سبک شوند. زردچوبه و فلفل سیاه را به پیازها اضافه کنید و هم بزنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت قورمه سبزی جاافتاده
مرحله دوم: مواد را اضافه کنید
بعد از اینکه پیاز کمی تفت داده شد، گردوی آسیاب شده، آلو، برگه زردآلو و زرشک را اضافه کنید و برای چند دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا کمی سرخ شوند.
مرحله سوم: رب انار را اضافه کنید
در این مرحله رب انار را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش کدو حلوایی گیلانی
مرحله چهارم: مرغ را اضافه کنید
بعد از چند دقیقه تفت دادن، تکههای مرغ را در قابلمه بچینید و زعفران و نمک را به آن اضافه کنید. سپس ۲ لیوان آب بریزید و درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برای یک ساعت با حرارت ملایم بپزد.
بعد از اینکه آب مرغ به غلظت مورد نظر رسید و غذا به روغن افتاد، آن را همراه برنج زعفرانی سرو کنید.
نکات و فوت و فنهای پخت مرغ ترش با رب انار و زرشک
برای اینکه مرغ ترش خوشمزهتری بپزید به نکاتی که در ادامه به آنها اشاره میشود، دقت کنید.
قبل از شروع پخت، بهتر است مرغها را با کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران مزهدار کنید و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهدار شود.برای درست کردن این غذا میتوانید از قسمت سینه یا ران مرغ استفاده کنید.بهتر است از رب انار محلی استفاده کنید تا طعم غذا اصیلتر شود.بهتر است قبل از اضافه کردن مرغها به مواد، آنها را چند دقیقه در یک تابه با کمی روغن سرخ کنید تا حین پخت له نشوند و طعم بهتری داشته باشند.در آخر پخت، غذا را بچشید اگر ترش بود کمی شکر به آن اضافه کنید، اما اگر شیرین بود با اضافه کردن کمی آبغوره یا آبلیمو طعم آن را متعادل کنید.مرغ ترش را میتوانید با برنج زعفرانی یا نان تازه سرو کنید.برای تزئین این غذا میتوانید از خلال پسته یا بادام و زرشک تفت داده شده استفاده کنید.برای ایجاد طعمی عمیقتر، بهتر است بعد از پخت برای نیم ساعت مواد با حرارت خاموش و درب بسته در قابلمه استراحت کنند.
در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه مرغ ترش با زرشک و رب انار را همراه نکات و فوت و فن آن به شما آموزش دادیم. این غذای خوشمزه چه در کنار برنج و چه با نان تازه یک تجربه خوشمزه و اصیل است که پیشنهاد میکنیم آن را از دست ندهید.
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.