تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

متوسط قیمت کالاهای اساسی؛ کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش قیمت را داشتند؟

مرکز آمار ایران، طی گزارشی متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور در آبان ماه سال جاری را منتشر کرد.

به گزارش ایسنا، مرکز آمار ایران، طی گزارشی متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور در آبان ماه سال جاری، براساس گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی را منتشر کرد که به شرح ذیل است:

گروه نان و غلات

در این گروه، اقلام «برنج خارجی درجه یک» با ۷.۱ درصد و «شیرینی خشک» با ۲.۴ درصد بیش‌ترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گروه گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها

در این گروه، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام «مرغ ماشینی» با ۴.۴ درصد و «ماهی قزل آلا» با ۲.۰ درصد است.

گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن

در این گروه، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «کره پاستوریزه» با ۱۴.۹ درصد، «خامه پاستوریزه» با ۱۱.۹ درصد و «ماست پاستوریزه» با ۹.۴ درصد است.

 

گروه میوه و خشکبار

در این گروه، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «هندوانه» با ۲۱.۰ درصد و «هلو» با ۹.۳ درصد و همچنین بیش‌ترین کاهش قیمت مربوط به «پرتقال» با منفی ۲۰.۲ درصد و «انار» با منفی ۵.۲ درصد است.

گروه سبزیجات و حبوبات

در این گروه، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «گوجه فرنگی» با ۷۹.۱ درصد و «کدو سبز» با ۲۵.۸ درصد و «پیاز» با ۱۱.۷ درصد و همچنین بیش‌ترین کاهش قیمت مربوط به «هویج فرنگی» با منفی ۳.۷ درصد است.

گروه قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها

در این گروه، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «رب گوجه فرنگی» با ۵.۳ درصد و «سس گوجه فرنگی» با ۳.۴ درصد است.

 

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!