تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

طرز تهیه پودر کلم بنفش؛ رنگی شگفت‌انگیز برای تزیین غذا و سس

پودر کلم بنفش یک رنگ طبیعی مفید برای درست کردن سس صورتی رنگ با مایونز و رنگ بخشیدن به غذاهای مختلف است. در این مقاله از بخش آشپزی در مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه پودر کلم بنفش برای تزیین غذا و سس آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن پودر کلم بنفش ابتدا باید کلم را بشویید و خوب خشک کنید. سپس آن را کمی خرد کنید و در سینی بچینید. حالا می‌توانید سینی را روی شوفاژ و بخاری یا زیر نور آفتاب قرار دهید تا کلم‌ها کاملا خشک شوند. در ادامه تکه‌های کلم خشک شده را به هر روشی که می‌توانید پودر و سپس الک کنید. برای خواندن جزئیات طرز تهیه پودر کلم بنفش می‌توانید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

مواد لازم پودر کلم بنفش

کلم بنفش متوسط۱ عدد

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه پودر کلم بنفش

مدت زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
درجه سختی: آسان
مناسب برای: یک شیشه

مرحله اول: کلم‌ها را بشویید

برای شروع باید کلم بنفش را برگ برگ کنید و چند دور آب بکشید. سپس کلم‌ها را در یک ظرف بریزید و ظرف را با آب پر کنید. در ادامه مقداری سرکه و نمک به آن اضافه کنید و اجازه دهید کلم‌ها برای ۱۵ دقیقه در این ترکیب بمانند و ضدعفونی شوند. سپس آن‌ها را آبکش کنید.

مرحله دوم: کلم‌ها را خرد کنید

بعد از این که آب اضافه کلم‌ها خارج شد، آن‌ها را به تکه‌های کوچک‌تر خرد کنید تا راحت‌تر خشک شوند.

بیشتر بخوانید: ۶ روش نگهداری رب انار با حفظ طعم و رنگ

مرحله سوم: کلم‌ها را خشک کنید

برگ کلم‌های شسته شده را در سینی بچینید. به خاطر داشته باشید که کلم‌ها را روی هم قرار ندهید تا راحت‌تر خشک شوند. سینی را یک شب تا صبح روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید تا کلم‌ها خشک شوند. اگر به آفتاب دسترسی دارید، می‌توانید کلم‌ها را برای چند روز در معرض نور مستقیم آفتاب بگذارید تا کاملا خشک شوند. در این مرحله کلم‌ها باید کاملا ترد و شکننده شوند.

مرحله چهارم: کلم‌ها را پودر کنید

تکه‌های کلم خشک شده را در آسیاب بریزید و خوب پودر کنید. برای پودر کردن کلم بنفش می‌توانید آن را از الک رد کنید و با گوشت‌کوب خوب له کنید تا تکه‌های کلم خشک کاملا پودر شوند. بعد از انتهای کار دوباره کلم‌ها را الک کنید تا بافت آن‌ها یکدست شود.

بیشتر بخوانید: بهترین روش نگهداری میوه به برای طولانی مدت

مرحله پنجم: پودر کلم بنفش را در شیشه بریزید

بعد از این که پودر کلم بنفش آماده شد، آن را در یک شیشه تمیز و کاملا خشک بریزید و در کابینت قرار دهید. از پودر کلم بنفش برای تزیین برنج، ماست، سس و انواع غذا استفاده می‌شود. می‌توانید از پودر کلم بنفش برای درست کردن نان‌ها و کیک‌های رنگی و ته‌دیگ چند رنگ نیز استفاده کنید.

در این مقاله به طرز تهیه پودر کلم برای تزیین غذا و سس اشاره شد. شما می‌توانید این پودر رنگی مفید را به راحتی آماده و غذاهای رنگی‌تر و جذاب‌تری درست کنید. اگر تجربه درست کردن پودر کلم بنفش را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!