تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

طرز تهیه سوپ کلم برگ + نکات و فوت‌‌وفن‌ ها

سوپ کلم برگ، یک انتخاب گرم و دلچسب برای روزهای سرد سال است. این سوپ مغذی و پرخاصیت علاوه بر طعم لذیذش، سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن است. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه سوپ کلم برگ و نکات و فوت‌وفن‌های خوشمزه‌تر شدن آن را شرح می دهیم.

نگاهی سریع به روش پخت

ابتدا گوجه، پیاز، هویج و کلم برگ را خرد کرده و به همراه ادویه‌جات در روغن تفت دهید. سپس بلغور گندم، عصاره قلم و آب جوش را اضافه کرده و اجازه دهید سوپ با حرارت ملایم بپزد. در مراحل پایانی پخت، سبزی آش یا جعفری را به سوپ اضافه کنید. پس از چند دقیقه، سوپ آماده سرو است. در ادامه، طرز تهیه سوپ کلم برگ را با جزئیات شرح می‌دهیم.

مواد لازم سوپ کلم برگ

کلم برگ سفید خرد شده۱ لیوانهویج۱ عددپیاز۱ عدد کوچکگوجه‌ فرنگی۱ عددبلغور گندم½ لیوانعصاره قلمسه قالبسبزی آش یا جعفری (اختیاری)۲ قاشق غذاخورینمکبه مقدار لازمدانه فلفل سیاهبه مقدار لازمزردچوبهبه مقدار لازمآب جوش۲ لیوانروغنبه مقدار لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل طرز تهیه سوپ کلم برگ

زمان پخت: ۴۵ الی ۶۰ دقیقهمناسب برای: ۲ نفر

مرحله اول: آماد‌سازی سبزیجات

ابتدا، گوجه فرنگی‌ها را شسته، پوست آن‌ها را گرفته و به صورت ریز خرد کنید. سپس، پیاز را پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید. هویج‌ها را نیز پوست گرفته و به اندازه دلخواه خرد نمایید.

مرحله دوم: تفت دادن سبزیجات

کمی روغن در یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. پیاز و گوجه فرنگی خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. در ادامه، هویج و کلم برگ خرد شده را به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و مجددا به مدت چند دقیقه تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

بیشتر بخوانید: ۲ روش تهیه مرغ پرتقالی+ نکات

مرحله سوم: اضافه کردن مواد اولیه

پس از اینکه پیاز، گوجه، هویج و کلم خوب تفت خوردند، آب جوش، بلغور گندم و عصاره قلم را به مواد اضافه کنید. اجازه دهید سوپ با حرارت ملایم بپزد تا بلغور گندم کاملا نرم شده و سوپ جا بیفتد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ اسفناج + نکات

مرحله چهارم: آماده شدن سوپ کلم برگ

در مراحل پایانی پخت سوپ، زمانی که تمام مواد به خوبی پخته و نرم شدند، سبزی آش یا جعفری تازه خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ به مدت ۱۰ دقیقه دیگر با حرارت ملایم بپزد. در نهایت، سوپ داغ و خوش‌عطر را در ظرف مورد سرو بریزید و میل کنید. نوش جانتان!

نکات و فوت‌وفن‌های طرز تهیه سوپ کلم برگ

برای درست کردن یک سوپ کلم برگ خوشمزه و دلچسب، رعایت چند نکته ساده می‌تواند بسیار موثر باشد. در ادامه به برخی از مهم‌ترین این نکات اشاره می‌کنیم:

کلم برگ را می‌توانید به صورت ریز خرد کرده یا به صورت نوارهای باریک برش بزنید.برای درست کردن سوپ کلم برگ بهتر است از دانه فلفل سیاه استفاده کنید. زیرا، پودر فلفل ممکن است کمی روی رنگ نهایی سوپ تاثیر بگذارد.در این دستور پخت، استفاده از سبزی آش و جعفری کاملا سلیقه‌ای است و می‌توانید آن‌ها را حذف کنید. اما افزودن این سبزیجات معطر، طعم بسیار دلپذیری به سوپ شما می‌بخشد و آن را خوشمزه‌تر می‌کند.عصاره قلم طعم فوق‌العاده‌ای به سوپ می‌بخشد و باعث لعاب انداختن آن می‌شود. البته اگر عصاره قلم نداشته باشید نیز مشکلی پیش نمی‌آید و می‌توانید از آن صرف‌نظر کنید.برای تکمیل طعم سوپ و ایجاد طعمی ترش و دلچسب می‌توانید در انتهای پخت، مقداری آبلیموی تازه به آن اضافه کنید.می‌توانید به جای گوجه از رب گوجه فرنگی استفاده کنید.برای خوشمزه‌تر شدن و افزایش ارزش غذایی این سوپ می‌توانید مقداری لپه نیز به آن اضافه کنید.برای مغذی‌تر شدن سوپ کلم برگ می‌توانید مرغ پخته و ریش ریش شده یا گوشت به آن اضافه کنید.

در این شماره از مجله آشپزی اکالا، شما را با طرز تهیه سوپ کلم برگ آشنا کردیم و نکات طلایی برای خوشمزه‌تر شدن آن را به اشتراک گذاشتیم. چه به دنبال یک وعده غذایی کامل باشید و چه به دنبال یک پیش غذای سالم و خوش طعم، سوپ کلم برگ یک انتخاب عالی است.

سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمی‌دارم و برای ارتقای مهارت‌های خودم تلاش می‌کنم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!