تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

طرز تهیه موهیتو انار یلدایی+ نکات و فوت‌وفن ها

موهیتو انار با رنگ جذاب و متفاوتی که دارد می‌تواند زینت بخش میز یلدای شما شود. این موهیتو با مواد اولیه ساده و در دسترس به راحتی تهیه می‌شود. موهیتو انار طعم بسیار جذاب و منحصر به فردی دارد. در این مقاله از مجله اینترنتی اکالا، طرز تهیه موهیتو انار یلدایی را به صورت مرحله به مرحله به همراه تمام نکات مهمی که در زمان تهیه باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به روش تهیه

ابتدا آب انار تازه را استخراج کنید و آن را با نعناع تازه، شکر و آب لیمو تازه ترکیب کنید و در لیوان سرو بریزید. سپس با اضافه کردن یخ خرد شده و آب گازدار یا آب، یک موهیتو خوشمزه و خوش‌رنگ آماده کنید. در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
 

مواد لازم موهیتو انار

انار۳-۴ عددنعناع تازه۱۰-۱۲ برگشکر۱ قاشق غذاخوریلیمو تازه۱ عددیخ خرد شدهبه مقدار لازمآب گازداربه میزان دلخواهدانه‌های انار برای تزیین(اختیاری)به میزان دلخواه

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه موهیتو انار 

· مدت زمان آماده‌سازی: ۸-۱۰ دقیقه
· مناسب برای: ۱-۲ نفر
· دسته‌بندی: آسان

مرحله اول: آماده‌سازی آب انار

انارها را بشویید و دانه کنید. توجه داشته باشید که قسمت سفید پوسته‌های انار به دانه‌ها نچسبیده باشند؛ زیرا موجب تلخ شدن نوشیدنی شما می‌شوند. دانه‌های انار را در مخلوط‌کن، میکسر یا خردکن بریزید. چند ثانیه میکس کنید تا آب آن‌ها به خوبی گرفته شود. سپس آب انار را از صافی عبور دهید تا ناخالصی‌های آن گرفته شود و آب انار شفاف و زلالی حاصل شود.

مرحله دوم: آماده‌سازی نعناع و لیمو

برگ‌های نعناع تازه را بشویید و از ساقه اصلی جدا سازید. برگ‌ها را با دست به چند قسمت نسبتا درشت تقسیم کنید یا آن‌ها در کف پارچ یا لیوان قرار دهید و با پشت قاشق، نعناع‌ها را کمی له کنید تا عصاره آن‌ها بیرون بیاید و عطرشان آزاد شود.

لیمو را پس از شستن برش دهید و هسته‌های آن را خارج کنید سپس آب لیمو تازه را بگیرید و به نعناع‌های برش زده شده اضافه کنید. در این نوشیدنی مقدار آب‌لیمو بسته به ذائقه شما می‌تواند کم یا زیاد باشد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرپسته زعفرانی

مرحله سوم: افزودن آب انار و شکر

آب انار و شکر را به ترکیب درون پارچ اضافه کنید. هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود. برای داشتن موهیتو سالم‌تر یا رژیمی‌تر می‌توانید عسل را با شکر جایگزین کنید.

مرحله چهارم: اضافه کردن یخ و آب گازدار

مقداری یخ خرد شده در لیوان‌های سرو بریزید سپس مقداری از ترکیب آب انار و نعناع را روی یخ‌ها بریزید.

از لیوان‌های بلند برای سرو استفاده کنید تا زیبایی نوشیدنی بیشتر شود.

به دلخواه مقداری آب گازدار با آب خنک به نوشیدنی اضافه کنید تا لیوان پر شود.

بیشتر بخوانید: ۲ طرز تهیه شربت انار خانگی

مرحله پنجم: تزیین و سرو

برای تزیین از چند برگ نعناع تازه، لیمو ترش اسلایس شده و دانه‌های انار کمک بگیرید. نوشیدنی جذاب و خوشمزه شما آماده میل کردن است. بهتر است نوشیدنی را پس از آماده سازی میل کنید.

نکات مهم برای خوشمزه‌تر شدن موهیتو انار یلدایی

از آب گازدار با طعم لیمو می‌توانید استفاده کنید تا طعم آن قوی‌تر شود.می‌توانید مقداری گلاب برای عطر و طعم خاص به نوشیدنی اضافه کنید.یخ خرد شده نه تنها نوشیدنی را سرد می‌کند؛ بلکه در ترکیب با مواد دیگر طعم بهتری به آن می‌دهد.استفاده از آب انار طبیعی بهترین گزینه برای طعم بهتر است، در تهیه این نوشیدنی از آب انار صنعتی یا کارخانه‌ای استفاده نکنید.اگر به طعم شیرین‌تری علاقه دارید، مقدار شکر را بیشتر کنید. اما در نظر داشته باشید که طعم آن باید متعادل باشد.از یخ‌های میوه‌ای به جای یخ معمولی برای تزیین استفاده کنید.بهتر است به جای آب از آب گازدار استفاده کنید؛ زیرا آب گازدار باعث می‌شود نوشیدنی طراوت و تازگی زیادی داشته باشد.

امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و آسان فوق این موهیتو انار یلدایی جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید. اگر شما در تهیه این نوشیدنی جذاب از ترفندهای دیگری استفاده می کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می شود خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک گذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!