تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

طرز تهیه کتلت سیب زمینی و اسفناج+ نکات و فوت‌وفن های وا نرفتن

کتلت سیب زمینی و اسفناج یک غذای سالم و مغذی است که به راحتی می‌توانید آن را در خانه درست کنید. در این مقاله از بخش آشپزی مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه کتلت سیب زمینی و اسفناج را به همراه نکات و فوت‌و‌فن‌های وا نرفتن آن به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به روش پخت

برای درست کردن کتلت سیب زمینی و اسفناج ابتدا سیب زمینی را بپزید و پوره کنید. سپس اسفناج را بخارپز و خرد کنید. سیب زمینی، اسفناج، تخم مرغ، نمک، زردچوبه، سیر، پیاز رنده شده، پودر زیره و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و آرد سوخاری را کم کم به مواد اضافه کنید. در تابه روغن بریزید و کتلت‌ها را سرخ کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه کامل این غذای سالم و خوشمزه را با جزئیات بیشتری بخوانید.

مواد لازم کتلت سیب زمینی و اسفناج

سیب زمینی متوسط۳ عدداسفناج۲۰۰ گرمپیاز کوچک۱ عددتخم مرغ۱ عددآرد سوخاری۲ تا ۳ قاشق غذاخوریسیر۱ حبهنمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازمپودر زیره½ قاشق چای‌خوریروغن سرخ کردنیبه میزان لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل طرز تهیه کتلت سیب زمینی و اسفناج

مدت زمان آماده سازی: ۳۰ تا ۴۰ دقیقه
مناسب برای: ۳ تا ۴ نفر
درجه سختی: متوسط

مرحله اول: مواد را آماده کنید

سیب زمینی‌ها را بشویید و در مقداری آب بپزید. سپس پوست آنها را جدا کنید و به پوره تبدیل کنید.

اسفناج‌ را بشویید و با کمی آب بخارپز کنید. سپس با فشار دست آب اضافی آن را بگیرید و به صورت ریز خرد کنید.

پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید، سپس رنده کنید.

بیشتر بخوانید: ۴ روش تهیه سالاد با به

مرحله دوم: مواد را ترکیب کنید

در یک کاسه مناسب، سیب زمینی له شده، اسفناج ریز شده، پیاز رنده شده، سیر رنده شده، تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، پودر زیره و زردچوبه را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.

آرد سوخاری را به مواد کم کم اضافه کنید تا خمیر حالت منسجم پیدا کند و به راحتی فرم بگیرد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه قابلی پلو افغانی

مرحله سوم: کتلت‌ را سرخ کنید

در یک تابه به میزان کافی روغن سرخ کردنی بریزید و اجازه دهید تا داغ شود. سپس به میزان دلخواه از مایه کتلت جدا کنید و به هر شکلی که تمایل دارید، آن را فرم دهید و در تابه قرار دهید تا سرخ شود.

مرحله چهارم: کتلت را سرو کنید

بعد از اینکه هر دو طرف کتلت‌ها سرخ و طلایی شدند، آنها را در ظرف مورد نظر بچینید و همراه ماست یا سبزیجات تازه همراه نان سرو کنید.

نکات و فوت‌و‌فن‌های وا نرفتن کتلت سیب زمینی و اسفناج

در ادامه به نکاتی که در مورد درست کردن کتلت اشاره می‌شود دقت کنید تا غذای باکیفیت‌تری داشته باشید. با ما همراه باشید.

برای اینکه کتلت وا نرود، باید حتما آب پیاز و اسفناج را به خوبی بگیرید. در غیر این صورت مایه کتلت شل می‌شود و کتلت‌ها موقع سرخ کردن وا می‌روند.اگر مایه کتلت شل بود، می‌توانید مقدار بیشتری آرد سوخاری به آن اضافه کنید.در حین سرخ کردن نباید بیش از اندازه کتلت‌ها را جابه‌جا کنید، این کار باعث ترک خوردن آنها می‌شود.اگر کتلت‌ها ترک‌دار می‌شوند، بهتر است برای چند دقیقه مایه را استراحت دهید.اگر در رژیم سالم‌خوری هستید، می‌توانید کتلت‌ها را در فر یا سرخ کن بدون روغن درست کنید.می‌توانید کمی پنیر پارمزان یا پنیر پیتزا به مایه کتلت اضافه کنید تا طعم جذاب‌تری پیدا کند.می‌توانید به جای آرد سوخاری از آرد نخودچی یا پودر نان خشک استفاده کنید.سیب زمینی‌های زرد نشاسته بیشتری دارند و باعث انسجام بیشتری می‌شوند. بنابراین سعی کنید از این نوع سیب زمینی برای درست کردن این کتلت استفاده کنید.اگر مایه کتلت بیش از اندازه چسبناک بود، می‌توانید کمی روغن مایع به آن اضافه کنید.برای داشتن طعم بهتر و قوی‌تر می‌توانید پودر سیر، آویشن یا پاپریکا به مایه کتلت اضافه کنید.برای بهتر فرم گرفتن کتلت، بهتر است قبل از برداشتن آنها دست خود را کمی مرطوب یا روغنی کنید.سعی کنید ضخامت کتلت‌ها بیشتر از ۱ سانتی‌متر نشود تا داخل آن به خوبی بپزد و خام نماند.حرارت مناسب برای سرخ کردن کتلت حرارت متوسط است، زیرا حرارت زیاد باعث خام ماندن داخل کتلت و حرارت کم باعث جذب بیشتر روغن می‌شود.

در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کتلت سیب زمینی و اسفناج را همراه نکات و فوت‌و‌فن‌های وا نرفتن آن به شما آموزش دادیم. این غذا یک انتخاب عالی برای افراد گیاهخوار و افرادی است که به غذاهای سالم و مغذی علاقه دارند. پیشنهاد می‌کنیم برای تنوع یک بار این کتلت را با دستور گفته شده در خانه درست کنید.

من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت می‌برم، اینجا از دانش و تجربه‌ام تو زمینه‌های مختلف استفاده می‌کنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!