تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

رازهایی از دندان‌های عجیب و حیرت‌انگیز وایکینگ‌ها در جزیره گوتلند بالتیک

در حالی که بسیاری از مردم در زمان وایکینگ‌ها دچار مشکلات دندانی بودند، اما بررسی‌های جدید نشان می‌دهد که وایکینگ‌ها از لحاظ دندان‌های خود به پیشرفت‌های زیادی رسیده بودند. مطالعات حاکی از وجود درمان‌های دندان در آن زمان است و شواهدی نیز بر این موضوع اشاره دارند. براساس بررسی‌های اخیر، وایکینگ‌ها از شیارهای افقی برای پر کردن دندان‌های خود استفاده می‌کردند که این موضوع نشان دهنده پیشرفت‌های آن‌ها در زمینه دندان‌های پزشکی است.

همچنین، شواهد جدید نشان می‌دهد که براده‌های دندان برای وایکینگ‌ها اهمیت داشته و به عنوان یک سیستم داخلی برای تشخیص و شناسایی در ارتباطات خود استفاده می‌شد. بنابراین، این موضوع می‌تواند نشانگر اهمیتی که وایکینگ‌ها به شناسایی اجتماعی می‌دادند باشد. از طرفی، بر اساس تحقیقات انجام شده، وایکینگ‌ها دندان‌های خود را ترمیم می‌کرده و درمان‌های مختلف برای دندان‌های مبتلا به عفونت نیز انجام می‌دادند.

در کل، مطالعات اخیر نشان می‌دهند که وایکینگ‌ها اهمیت زیادی به سلامت دندان‌های خود می‌دادند و از روش‌های مختلف برای ترمیم و درمان آن‌ها استفاده می‌کردند. این مطالعات می‌تواند به ما درک بهتری از زندگی و فرهنگ وایکینگ‌ها در دوران گذشته بدهد و نشان دهد که آن‌ها از پیشرفت‌های بسیاری در حوزه دندان‌های خود برخوردار بودند.

همشهری آنلاین نوشت: بررسی‌های جدید بر دندان‌های دوران وایکینگ‌ها که قدمت آنها به حدود هزار سال قبل می‌رسد حاکی از آن است که آنها از لحاظ دندان پزشکی به پیشرفت‌های زیادی رسیده بودند و حتی شواهدی مبنی بر درمان دندان‌ها در آن زمان وجود دارد.مجموعه‌ای از دندان‌های باستانی مربوط به دوران وایکینگ‌ها نشانه‌هایی از یک مراسم و آیین آغازین و وحشیانه به دنبال دارد که هویت اجتماعی آن‌ها را مشخص می‌کند.ترمیم و پر کردن دندان‌هاشواهد جدید پس از مطالعه بقایای ۱۰۰۰ ساله یک مرد نشان می‌دهد که وایکینگ‌ها شیارهای افقی را در دندان‌هایشان پر کرده‌اند.باستان شناسان ماتیاس توپلاک از موزه وایکینگ هایتابو و لوکاس کرک از دانشگاه مونستر در آلمان، براده‌های دندان عجیب و غریب را در بقایای ۱۳۰ مرد از جزیره گوتلند بالتیک پیدا کردند.توجه به سلامت دندان‌ها در اسکاندیناویشیارهای افقی ناشی از پر کردن در جمجمه مردانی از سوئد و دانمارک نیز پیدا شده است که به نظر کارشناسان ممکن است سال‌ها ادامه داشته باشد. تحقیقات نشان می‌دهد که این دندان‌های پرشده متعلق به مردان بالغ هستند. همچنین ارزیابی‌های دندان پزشکان و اسکن اشعه ایکس حاکی از آن است که وایکینگ‌ها دندان‌های خود را ترمیم می‌کرده‌اند و از جمله شواهدی مبنی بر استفاده از خلال دندان، سوهان کشیدن دندان‌های جلو، و حتی درمان دندان‌های مبتلا به عفونت وجود داشته است. شناسایی از طریق براده‌های دندانعصر وایکینگ دوره‌ای در تاریخ اروپاست و از حدود سال‌های ۸۰۰ تا ۱۰۵۰ بعد از میلاد باز می‌گردد. در مقاله تحقیقاتی هایتابو و لوکاس کرک آمده است: جامعه عصر وایکینگ گوتلند از آداب و رسوم براده کردن دندان به عنوان یک سیستم داخلی برای تشخیص و شناسایی در ارتباطات خود استفاده می‌کردند.بنابراین می‌توان این گونه استدلال کرد که به طور کلی براده‌های دندان برای ارتباطات درون‌فردی در نظر گرفته می‌شده‌اند و به این ترتیب افراد در گروه‌های اجتماعی خاص می‌توانستند یکدیگر را شناسایی کنند.ارتباط براده کردن دندان با فعالیت‌های تجاریبا توجه به چنین شواهدی ممکن است بتوان تئوری مطرح کرد که در آن رسم براده کردن دندان با گروه‌های بزرگ‌تری از بازرگانان حرفه‌ای را مرتبط می‌داند.بعضی گروه‌های وایکینگ‌ها پس از این دوره برای مدتی طولانی‌تر در کشورهای مختلف در سراسر جهان زندگی کردند. آن‌ها از اسکاندیناوی سرچشمه گرفتند و با کشتی‌های وایکینگ معروف خود به سراسر جهان سفر کردند.شروع حملات وایکینگ‌هااولین حمله وایکینگ‌ها در سال ۷۹۳ ثبت شده است. ضمن آنکه آنها به حملات منظم خود در سراسر جهان ادامه دادند. در سال ۸۶۶، وایکینگ‌ها یورک مدرن (نام وایکینگ‌ها: Jorvik) را تصرف کردند و آن را به پایتخت خود تبدیل کردند. گروه‌های مختلف وایکینگ‌ها چند صد سال پس از آن سفرهای هجومی منظمی را در اطراف سواحل بریتانیا آغاز کردند. یک شبکه تجاری که سراسر جهان را در بر می‌گرفت و شواهدی از سبک خانه‌های مشابه، جواهرات، ابزار و بسیاری دیگر از تجهیزات روزمره را می‌توان در بسیاری از کشورهای مختلف یافت. عصر وایکینگ‌ها در بریتانیا با کشته شدن پادشاه نروژ هارالدر هارای در نبرد استنفورد بریج در بریتانیا پایان یافت. ۱۰۶۶ وایکینگ‌ها معمولاً به صورت شاخ در کلاه خود به تصویر کشیده می‌شوند، اما تنها یک کلاه ایمنی به خوبی حفظ شده از عصر وایکینگ‌ها وجود دارد و این کلاه شاخ ندارد. راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!