تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

مغز ثروتمندان: زمانی که پیرتر می‌شود

در یک تحقیق جدید انجام شده توسط محققان دانشگاه لوزان سوئیس، بررسی‌هایی در مورد مرتبط بودن درآمد و سرعت پیری مغز انسان انجام شد. طبق این تحقیق، مشخص شد که افرادی که درآمد کمتری نسبت به دیگران داشتند، نشانه‌های پیری زودرس ماده سفید مغز بیشتری داشتند. این ماده، که در انتقال اطلاعات از قشر مغز به سایر قسمت‌های سیستم عصبی نقش دارد و کار هماهنگی بین دو کره مغز را انجام می‌دهد، موازات با وضعیت اجزای مغز مسئول سیستم عصبی است.

با بررسی توانمندی‌های فکری 751 شهروند سوئیسی در رده سنی 50 تا 91 ساله و مقایسه آن با نتایج سیتی‌اسکن‌های آن‌ها، متوجه شدند که عوامل اجتماعی و اقتصادی می‌توانند بر قدرت ادراکی در مرحله پیری تأثیر گذار باشند. میدان‌ها و تراکم نورون‌ها نیز در افراد کم‌درآمد نشانه‌های نسبتاً ضعیفی را نشان می‌دهند. این تحقیق نشان داده است که وضعیت اجزای مغز می‌تواند به عوامل و شرایط اجتماعی و اقتصادی شخص مرتبط باشد.


محققان بعد از بررسی و تحلیل توانمندی‌های فکر ۷۵۱ شهروند سوئیسی که سن آن‌ها بین ۵۰ تا ۹۱ سال بود و با در نظر گرفتن سطح علمی آن‌ها و اینکه آیا در طول زندگی به بیماری‌های قلبی و عروقی، افسردی، نگرانی مبتلا بوده یا مواد مخدر مصرف کرده‌اند آن را با نتایج سیتی‌اسکن‌های آن‌ها مطابقت دادند.
به گزارش اعتمادآنلاین، محققان دانشگاه لوزان سوئیس به ارتباط بین درآمد و سرعت پیری مغز انسان دست یافته‌اند.
محققان بعد از بررسی‌های انجام‌گرفته به این نتیجه رسیدند افرادی که درآمد کمتری نسبت به دیگران داشتند، علائم پیری زودرس ماده سفید مغز آن‌ها بیشتر نمایانگر بود، این ماده کار هماهنگی بین دو کره مغز را انجام می‌دهد و در انتقال اطلاعات از قشر مغز به سایر قسمت‌های سیستم عصبی نقش دارد.
وضعیت اجزای مغز مسئول سیستم عصبی، در افراد کم‌درآمد، مانند تراکم نورون‌ها، میدان‌ها و غلظت آهن نیز شاخص‌های نسبتاً ضعیفی را نشان می‌دهد.
نتایج این تحقیق به اثبات وجود ارتباط بین عوامل اجتماعی و اقتصادی و حفظ قدرت ادراکی در مرحله پیری کمک کرد.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!