آموزش تهیه کاسترد خانگی: رازهای یک شیرینی خوشمزه و ساده
شیرینی کاسترد یکی از شیرینیهای پرطرفدار و خوشمزه است که با استفاده از پودر کاسترد تهیه میشود. این پودر شامل موادی مانند نشاسته گندم، نشاسته ذرت، شکر، نمک و طعم دهندههای مختلف است که با ترکیب و روشهای خاصی تبدیل به یک خمیر ژلهای میشود. برای تهیه شیرینی کاسترد ابتدا کره، پودر قند، وانیل و پودر هل را ترکیب کرده و مخلوط را با هم زده و سپس آرد سفید، پودر کاسترد و نشاسته ذرت را به مرحله قبلی اضافه کرده و خوب مخلوط کرده و قالبها را درست میکنیم و در فر بریزیم. پس از پخت، شیرینیها را خنک کرده و با تزیینی مانند شکلات و مغزیجات به آنها زیبایی ببخشیم. این شیرینی نرم و لطیفی است که خوردن آن لذت بخش و شیرینیخوری را تجربهای لذت بخش میکند.
شیرینی کاسترد یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و متفاوتی است که با پودر کاسترد تهیه میشود. کاسترد پودری است که از ترکیب چند ماده مختلف مثل نشاسته گندم، نشاسته ذرت، شکر، نمک و طعم دهندهای مختلف تشکیل میشود. این پودر به واسطه قرار گرفتن در معرض رطوبت شیر یا مایعات دیگر شیرینی یا در اثر حرارت منبسط میشود و بافتی شبیه به ژله به خود میگیرد.ما امروز در این بخش از تک فانبلاگ کاملترین و خوشمزهترین طرز تهیه شیرینی کاسترد را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این شیرینی باید بدانید به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه شیرینی کاستردمدت زمان آماده سازی و تهیه این شیرینی ۱-۲ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۲۵-۳۰ عدد شیرینی به شما میدهد.درجه سختی تهیه این شیرینی در دستهبندی متوسط قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه شیرینی کاسترد:کره۱۵۰ گرمپودر هل۱ قاشق چایخوریپودر قند۷۵ گرمپودر کاسترد۷۵ گرمآرد سفید قنادی۱۵۰ گرمنشاسته ذرت۱ قاشق غذاخوریمرحله اول: آماده سازی پودر قندپودر قند را از الک رد کنید تا اگر ناخالصی در آن وجود دارد توسط الک گرفته شود. الک کردن پودر قند موجب لطیف تر شدن بافت شیرینی شما میشود.مرحله دوم: ترکیب کره، پودر قند، وانیل و پودر هل۳۰-۴۰ دقیقه قبل از پخت شیرینی کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود.کره به دمای محیط رسیده و پودر قند الک شده را درون ظرف مناسبی بریزید.وانیل و پودر هل را به ترکیب فوق اضافه کنید.مواد را با کمک لیسک به هم زنید تا کمی با هم ترکیب شوندحال با دور تند همزن برقی ۵-۸ دقیقه مواد را به هم زنید تا کره حجیم و پفکی شوددر این مرحله چندین بار ظرف را دورگیری کنید تا کرههای اطراف ظرف به خوبی با بقیه مواد درون ظرف ترکیب شوند.مرحله سوم: آماده سازی و ترکیب آردهاآرد سفید، پودر کاسترد و نشاسته ذرت را با هم ترکیب کنید.ترکیب مواد خشک را ۲-۳ مرتبه از الک رد کنید.الک کردن آرد ها موجب هوادهی شدن ذرات آرد و در نهایت لطیف شدن شیرینی شما میشود.ترکیب آردها را کمکم به محتوای مایه شیرینی اضافه کنید و مواد را به آرامی با لیسک به هم زنید تا خمیر یک دستی حاصل شود.خمیر این شیرینی نیاز به ورز دادن ندارد.در حدی که مواد خمیرتان یک دست با هم ترکیب شوند و شیرینی بافتی یکنواختی به خود گیرد آن را به هم زنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی فلورنتینا (شیرینی ملکه بادام)مرحله چهارم: استراحت دادن و قالب زدن خمیرخمیر را درون کیسه فریزر گذارید و سطح خمیر را صاف کنید.درب کیسه را ببندید و به مدت ۱ ساعت خمیر را در یخچال استراحت دهید.پس از گذشت این زمان خمیر را بین دو پلاستیک فریزر یا کاغذ روغنی با کمک وردنه به قطر چند میلیمتر باز کنید. با کاتر و قالب دلخواهتان شروع به قالب زدن خمیر کنید.ته سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و خمیرهای کاتر زده شده را با کمی فاصله روی کاغذ روغنی بچینید.مجدد سینی حاوی شیرینی را به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه درون فریزر قرار دهید.مرحله پنجم: آماده سازی فر و پخت شیرینیفر برقی یا گازیتان را روشن کنید و منتظر بمانید تا فر به خوبی گرم شود.گرم کردن فر پیش از پخت شیرینی در کیفیت نهایی شیرینی شما بسیار تاثیرگذار است.دمای پخت برای این شیرینی در فرهای برقی ۱۷۵-۱۸۰ درجه و مدت زمان پخت ۱۰-۱۲ دقیقه باید باشد.سینی را پس از خارج کردن از فریزر در فر قرار دهید و منتظر بمانید تا شیرینی بپزد.بعد از پخت شیرینیها را از فر خارج کنید و کمی زمان دهید تا در دمای محیط خنک شود.شیرینی کاسترد بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سرو کردن است.شما میتوانید با کمی شکلات بنماری شده و انواع مغزیجات شیرینیهایتان را تزیین کنید تا ظاهری جذابتر به خود گیرند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی آلمانی به روش قنادیپیشنهاد میکنیم که شما نیز طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی تک فانبرایتان شرح دادیم، شیرینی کاسترد بسیار نرم و لطیف را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.