تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

سوپ قارچ روسی: لذیذترین طعم خانگی

سوپ‌ها یکی از غذاها و پیش‌غذاهای خوشمزه و محبوب هستند که به دلیل وجود تنوع طعم و روش‌های مختلف پخت، طرفداران زیادی دارند. یکی از سوپ‌های محبوب، سوپ قارچ روسی است که با طعم دلنشین و بافت خامه‌ای و غلیظ، جای ویژه‌ای در دل طرفداران دارد.
برای تهیه این سوپ، نیاز به موادی مانند پیازچه، کره یا روغن، آرد، سبزیجات، قارچ، خامه، آب لیمو ترش، برگ بو، استاک مرغ یا سبزیجات، نمک و فلفل سیاه، و… داریم. مراحل تهیه این سوپ شامل آماده‌سازی و تفت دادن مواد مختلف، اضافه کردن آرد و سایر مواد، اضافه کردن خامه و مزه‌دهی نهایی است.
با دنبال کردن مراحل تهیه، می‌توانید سوپ قارچ روسی خوشمزه و دلچسب را در خانه تهیه کرده و لذت ببرید. این سوپ می‌تواند یک گزینه عالی برای یک وعده نهار یا شام خانوادگی باشد.

سوپ‌ها از جمله غذاها و پیش‌غذاهای خوشمزه‌ای هستند که به دلیل تنوع طعم و روش پخت فراوان، محبوبیت زیادی دارند. در میان انبوه سوپ‌های خوشمزه، سوپ قارچ روسی با طعمی دلنشین و بافتی غلیظ و خامه‌ای، جایگاه ویژه‌ای دارد.

ما در این مطلب از تک فانبلاگ طرز تهیه سوپ قارچ روسی را به شما معرفی خواهیم کرد تا با تهیه این سوپ لذیذ طعم دلچسب آن را تجربه کنید.

مواد لازم جهت تهیه سوپ قارچ روسی

برای تهیه سوپ قارچ روسی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

پیازچه۵ ساقهکره یا روغن مایع۲ قاشق سوپ‌خوریآرد۳ قاشق سوپ‌خوریسیب زمینی۳ الی ۴ عددهویج۳ الی ۴ عددقارچ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرمخامه۱۵۰ گرمآب لیمو ترش تازه۱/۲ لیمو ترشبرگ بو۱ عدداستاک مرغ یا سبزیجات۲ لیترجعفری یا شوید تازهبه مقدار لازمنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

مراحل تهیه سوپ قارچ روسی

در ادامه، مراحل تهیه سوپ قارچ روسی را عنوان خواهیم کرد.

مرحله اول: آماده کردن هویج، پیازچه و قارچ

برای پخت سوپ قارچ روسی خوشمزه، اولین قدم آماده‌ سازی هویج، پیازچه و قارچ است. برای این کار، ابتدا هویج‌ها را به خوبی شسته و پوستشان را جدا کنید.

سپس با استفاده از چاقو یا ابزار مناسب، آن‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد کنید. در ادامه، قارچ‌ها را نیز به دقت شسته و به صورت ورقه‌ای برش دهید تا در سوپ به خوبی پخته شوند. در نهایت، پیازچه‌ها را نیز به صورت ریز خرد کنید.

مرحله دوم: تفت دادن هویج، پیازچه و قارچ

پس از آماده کردن هویج، پیازچه و قارچ، نوبت به تفت دادن آن‌ها می‌رسد. برای این کار، یک قابلمه مناسب را انتخاب کرده و مقداری روغن مایع یا کره داخل آن بریزید.

سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود. پس از داغ شدن روغن یا ذوب شدن کره، هویج‌ها را به قابلمه اضافه کرده و تفت دهید تا کمی نرم شوند.

بعد از نرم شدن هویج‌ها، پیازچه و قارچ‌های خرد شده را نیز به قابلمه اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید تا تمام مواد به طور کامل نرم و پخته شوند.

مرحله سوم: اضافه کردن آرد

در این مرحله از پخت سوپ قارچ روسی، نوبت به اضافه کردن آرد می‌رسد. برای این کار، آرد را به طور یکسان روی سبزیجات داخل قابلمه ریخته و شروع به تفت دادن کنید. در هنگام تفت دادن، مدام مواد را هم بزنید تا آرد گلوله نشود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ خیار به صورت خامه‌ای

مرحله چهارم: اضافه کردن سیب زمینی، برگ بو، نمک، فلفل و آبلیمو

در این مرحله، سیب زمینی‌ها را پوست گرفته و بشویید. سپس، آن‌ها را به قطعات نگینی درشت خرد کنید. بعد از آن، سیب زمینی‌های خرد شده، برگ بو، نمک، فلفل و آبلیمو را به قابلمه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا مواد به طور کامل با هم ترکیب شوند و طعم‌ها به خورد یکدیگر بروند.

مرحله پنجم: اضافه کردن استاک مرغ یا سبزیجات

بعد از تفت دادن سبزیجات، استاک مرغ یا سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید. سپس، اجازه دهید تا سوپ به آرامی بجوشد و جا بیفتد. زمانی که سوپ به غلظت دلخواهتان رسید و مواد پختند، قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله ششم: اضافه کردن خامه

پس از خاموش کردن شعله، خامه صبحانه را به سوپ اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا با تمام مواد سوپ مخلوط شود. سپس، مزه سوپ را بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ پنیر کانادایی

مرحله هفتم: اضافه کردن شوید یا جعفری

در آخر، شوید یا جعفری را به خوبی شسته و آبکش کنید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود. سپس، آن‌ها را به صورت درشت خرد کنید.

در نهایت، سوپ قارچ روسی را در ظرف مورد نظرتان بریزید و با شوید و جعفری خرد شده تزئین کنید. این کار علاوه بر زیبایی، طعم و عطر دل‌انگیزی به سوپ شما می‌بخشد.

سوپ قارچ روسی شما آماده است. نوش جانتان!

در این بخش از مجله آشپزی اکالا، شما را با طرز تهیه سوپ قارچ روسی که یکی از محبوب‌ترین سوپ‌های روسی است، آشنا کردیم. با پیروی از این طرز تهیه می‌توانید این سوپ خوشمزه و دلچسب را در منزل تهیه کرده و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش می‌برم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقه‌ام رو با هم ترکیب کنم!

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!