تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

طعم و شوق شب‌های سه‌شنبه: امشب چه غذایی بپزم؟

تهیه شام یکی از چالش‌های اصلی هر خانه‌دار، شاغل یا دانشجو است. هر شب باید تصمیم بگیریم که چه غذایی را بپزیم که خوشمزه و سالم باشد و همه از آن لذت ببرند. در این مطلب، پنج غذای مختلف و خوشمزه برای شام معرفی شده است که می‌توانید یکی از آن‌ها را برای شام امشب خود انتخاب کنید.

اولین غذا که معرفی شده است، سبزی پلو دامغانی است که یک غذای سنتی و خوشمزه ایرانی است. دارای طعم دلچسب و طرز تهیه‌ای ساده است که می‌تواند گزینه‌ای عالی برای شام باشد. دومین غذا، رولت ماهی با رب انار است که یک غذای دریایی منحصر به فرد با ظاهری زیبا و طعمی شگفت‌انگیز است.

سهمین غذا، زاپاتای خانگی است که یک ساندویچ ساده و لذیذ با سینه مرغ است. بوریتو مرغ نیز یک غذای خوشمزه و پر کالری است که با نان تورتیلا یا نان دیگری سرو می‌شود. و آخرین غذا، سالاد اسفناج و توت فرنگی است که یک پیش‌ غذا سبک و خوشمزه است.

این غذاها متنوع و خوشمزه هستند و می‌توانید با توجه به سلیقه خود، یکی از آن‌ها را انتخاب کنید و لذت ببرید. اگر مایلید طرز تهیه هر یک از این غذاها را ببینید، می‌توانید بر روی لینک‌های مربوطه کلیک کنید.

امشب شام چی درست کنم؟ شام چی بپزم که تکراری نباشه؟ نونی باشه یا رژیمی؟ یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های بسیاری از افراد، اعم از خانه‌دار، شاغل یا دانشجو، پیدا کردن ایده و پختن یک غذای خوشمزه و سالم برای وعده شام است.

از این رو ما، در هفتمین روز خرداد ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از تک فانبلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آن‌ها را برای شام امشب‌تان تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

معرفی ۵ غذا برای شام امشب شما

در ادامه می‌توانید با غذاهای متنوع برای شام به همراه طرز تهیه آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.

۱- سبزی پلو دامغانی

سبزی پلو، یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که با تنوع زیادی در سراسر کشور پخته می‌شود. سبزی پلو دامغانی از جمله غذاهای سنتی شهر دامغان است که با طعمی دلچسب و طرز تهیه‌ای ساده می‌تواند گزینه‌ای ایده‌آل برای طرفداران این غذا باشد.

مراحل تهیه سبزی پلو دامغانی

مراحل تهیه سبزی پلو دامغانی به شرح زیر است:

قبل از شروع به پخت سبزی پلو، برنج را به مدت حدود ۱ تا ۲ ساعت در آب خیس کنید. برای خیس کردن برنج از آب ولرم استفاده کرده و به اندازه‌ای آب اضافه کنید که تمام دانه‌ها به طور کامل در آب غوطه‌ور شوند.می‌توانید کمی نمک نیز به آب در مرحله قبل اضافه کنید، این کار باعث می‌شود که برنج طعم بهتری داشته باشد و همچنین به پخت بهتر آن کمک می‌کند.در این مرحله بادمجان‌ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای برش بزنید. ضخامت برش‌ها باید حدود ۱ تا ۲ سانتی‌متر باشد. برای گرفتن تلخی بادمجان‌ها، می‌توانید به آن‌ها نمک بزنید و ۱۵ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید.سپس آن‌ها را بشویید و آب‌شان را به خوبی با دستمال تمیز بگیرید. در تابه‌ای گود روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. بادمجان‌ها را به آرامی در روغن داغ قرار دهید و هر دو طرف آن‌ها را سرخ کنید.حال پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید. داخل تابه‌ای روغن بریزید و بعد از داغ شدن روغن باید پیاز را به آن اضافه کنید. چند دقیقه پیاز را تفت دهید تا نرم شود.سپس گوشت چرخ کرده را به همراه زردچوبه، نمک و فلفل به تابه اضافه کنید. مواد را تا زمانی که رنگ گوشت تغییر کند تفت دهید. گوجه‌فرنگی‌ها را داخل مواد رنده کنید و با مواد ترکیب کنید.

برای ادامه رسپی این غذای خوش‌عطر و خوش‌طعم روی لینک طرز تهیه سبزی پلو دامغانی کلیک کنید.

۲- رولت ماهی با رب انار

غذاهای دریایی طرفداران خاص خودش را دارد. افراد زیادی هستند که به خوردن غذاهای دریایی مثل ماهی و میگو علاقه زیادی دارند و معمولا ترجیح می‌دهند این نوع غذاها را با دستور پخت‌های جذاب و خوشمزه میل کنند. رولت ماهی با رب انار هم جزو همین دسته غذاهاست.

این غذا به نسبت مدرن است و ظاهری بسیار زیبا دارد که می‌تواند به میز غذای شما رنگ و بویی تازه ببخشد. این غذا را می‌توان با انواع ماهی‌ها مثل ماهی قزل‌آلا تهیه و سرو کرد.

مراحل تهیه رولت ماهی با رب انار

مراحل تهیه رولت ماهی با رب انار به شرح زیر است:

در همان ابتدای کار برای تهیه رولت ماهی با رب انار، نیاز دارید که ماهی را به خوبی تمیز و بی‌تیغ کنید. برای این کار حتما از چاقوی تیز استفاده کنید و باله‌ها، دم و سر ماهی را جدا کنید. سپس به آرامی و با دقت باقی تیغ‌ها را هم از ماهی جدا کنید. توجه کنید که در حین انجام این کار، به بافت گوشت ماهی آسیبی وارد نشود.در یک ظرف همه ادویه‌ها را با هم ترکیب کنید و به آرامی به سرتاسر گوشت ماهی بمالید. این کار را به نرمی انجام دهید تا ادویه به خوبی در بافت گوشت فرو رود. سپس مقداری زعفران را دم کنید و زمانی که به صورت مایع در آمد، روی گوشت ماهی بمالید.بعد از آماده کردن گوشت ماهی، نیاز است که سس را آماده کنید. برای این کار، ابتدا در یک ظرف مناسب، رب انار و گردو را با هم ترکیب کنید. سپس پیاز داغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.بعد از ترکیب شدن مواد، سبزی معطر را به آن‌ها اضافه کنید. توجه کنید که برای ایجاد ظاهری بهتر در غذا، سبزی‌ها را به صورت ریز ساطوری کنید.بعد از این که سس آماده شد، با یک قلم یا با دست، سس را به سرتاسر ماهی بمالید. این کار را به آرامی انجام دهید تا به بافت گوشت ماهی آسیبی وارد نشود.

برای ادامه رسپی این غذای دریایی پرطرفدار روی لینک طرز تهیه رولت ماهی با رب انار کلیک کنید.

۳- زاپاتای خانگی

زاپاتا یکی از انواع ساندویچ‌های ساده و در عین حال خوشمزه‌ای است که به راحتی می‌توان آن را در خانه تهیه و نوش جان کرد. ساندویچ زاپاتا از سینه مرغ تهیه می‌شود و البته با توجه به ذائقه خود می‌توانید مواد مورد نظرتان را به آن اضافه کنید.

مراحل تهیه زاپاتای خانگی

مراحل تهیه زاپاتای خانگی به شرح زیر است:

ابتدا فیله‌های مرغ را با ادویه‌هایی از جمله فلفل سیاه، پودر سیر و نمک مزه‌دار کنید و با بیفتک آن را بکوبید تا نرم شود، سپس آن را روی شعله ملایم سرخ کنید.پس از آماده شدن فیله مرغ، گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده را به همراه ادویه‌ها به آن افزوده و تفت دهید تا گوشت نیز بپزد. در انتها قارچ‌ها را ورقه‌ای برش زده و به مواد اضافه کنید و بگذارید آب قارچ کشیده شود.در این مرحله ابتدا نان ساندویچ را برش زده و خمیر اضافی داخل آن را خالی کنید. در ادامه ابتدا ورقه‌های ژامبون را داخل نان ساندویچ قرار داده، فیله مرغ و مخلوط گوشت را اضافه کنید و به سراغ مرحله بعد بروید.

برای ادامه رسپی این غذای راحت و پرطرفدار روی لینک طرز تهیه زاپاتای خانگی کلیک کنید.

۴- بوریتو مرغ

بوریتو مرغ، یک ساندویچ بسیار کامل و خوشمزه است که اصالت آن به مکزیک برمی‌گردد. این غذا را می‌توانید با نان تورتیلا یا انواع نان‌های پیتا، لواش یا حتی نان‌های خانگی که خودتان در منزل تهیه می‌کنید آماده سازید.

این ساندویچ حجیم پرطرفدار با سینه مرغ یا گوشت قرمز همراه با فلفل دلمه، سیر، پنیر پارمسان، جعفری تازه، برنج، ذرت پخته شده و… قابل آماده‌ سازی و سرو کردن در وعده شام است.

مراحل تهیه بوریتو مرغ

مراحل تهیه بوریتو مرغ به روش مکزیکی به شرح زیر است:

در اولین مرحله به سراغ برنج روید. برنج را تمیز کنید و بشویید. آن را از چند ساعت قبل از طبخ غذا بخیسانید. پس از خیساندن برنج باید آن را با مقداری آب، نمک و روغن به‌ صورت کته‌ای بپزید. برنج پخته شده را کنار گذارید و به سراغ مرحله بعد روید.در دومین مرحله به سراغ ذرت روید. دانه‌های ذرت را با مقداری آب درون قابلمه مناسبی بریزید و ۱۰-۱۵ دقیقه زمان دهید تا ذرت‌ها پخته شوند. پس از پخته‌شدن آن‌ها را آبکشی کنید و کنار گذارید. برای بالاتر رفتن سرعت پخت می‌توانید از کنسرو ذرت آماده نیز استفاده کنید.اکنون به سراغ آماده‌ سازی پیاز روید. پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به‌ صورت نگینی خرد کنید. درون تابه مناسبی مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید. پیازهای نگینی خرد شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیازها طلایی و برشته شوند.حال سیر را بشویید و پوست بگیرید. آن را به کمک سیر له کن پوره کنید و به پیازهای درون تابه اضافه کنید. سیرها را نیز تفت دهید تا عطر آن‌ها آزاد شود.

برای ادامه رسپی این غذای فانتزی و جذاب مکزیکی روی لینک طرز تهیه بوریتو مرغ کلیک کنید.

۵- سالاد اسفناج و توت فرنگی

سالاد اسفناج و توت فرنگی یکی از پیش‌ غذاها و یا غذاهای سبک بهاری برای وعده شام است که طرز تهیه بسیار ساده و آسانی دارد و با مواد اولیه متنوعی نظیر اسفناج، توت فرنگی، گردو، عسل، روغن زیتون و… قابل آماده سازی و نوش جان کردن است.

مراحل تهیه سالاد اسفناج و توت فرنگی

مراحل تهیه سالاد اسفناج و توت فرنگی به شرح زیر است:

ابتدا اسفناج‌ها را شسته و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. سپس آن‌ها را خرد کرده و درون ظرف سرو سالاد بریزید.سپس توت فرنگی‌ها را خرد کرده و آن‌ها را نیز درون ظرف سالاد بریزید.در این مرحله کمی پنیر لیقوان یا بز را مکعبی خرد کنید و به ظرف سالاد اضافه کنید. سپس گردوی خرد شده را نیز به مواد سالاد اضافه کنید.

برای ادامه رسپی این غذای سبک و جذاب روی لینک طرز تهیه سالاد اسفناج و توت فرنگی کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی تک فانلیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده شام را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه‌ غذایی‌تان جای دهید و از طعم‌ بی‌نظیر آن‌ها نهایت لذت را ببرید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!