راز تهیه کته مجلسی برای میهمانی های بزرگ + راهنمای محاسبه آب برنج
پخت برنج درست و اصولی به چند مورد مهم و اساسی نیاز دارد که باید به آنها توجه کرد تا برنج کته مجلسی و خوشمزه بپزید. ابتدا باید توجه داشت که برای هر پیمانه برنج، 1/5 پیمانه آب بریزید. همچنین باید به اندازه قاشق چایخوری نمک و همچنین روغن مورد نیاز توجه کنید. همچنین برنج باید حداقل یک ساعت قبل از پخت، خیس شود تا بهتر بپزد. برای پخت برنج آبکش بجای کته، باید دقت داشت که مقدار روغن اضافی در زمانی که برنج به جوش افتاد اضافه شود. در نهایت، انتخاب قابلمه مناسب و مناسب، نیز نقش مهمی در پخت برنج ایفا میکند. این موارد به همراه ترفندهای دیگری میتوانند به شما کمک کنند تا برنج خوشمزه و عالی بپزید و لذت ببرید.
نمناک نوشت: برای پخت برنج به صورت کته مجلسی و خوشمزه نیازمند رعایت یک سری نکات هستید که در این مطلب برایتان آماده کرده ایم.
راز پخت برنج کته مجلسی برای 100 نفر و بیشتر
طرز تهیه برنج کته و آبکش را بلدیم اما برای پخت برنج مجلسی و برای تعداد نفرات بالا کار کمی سخت می شود. پخت برنج آبکش برای مجلس تقریبا دشوارتر از پخت آن بصورت کته است ولی از طرفی اغلب خانم ها برای مواجه نشدن با شفتگی برنج، ترجیح میدهند، برنج را به صورت آبکش آماده کنند ولی لازم است بدانید که با دانستن چند ترفند و روش، دیگر پخت کته مجلسی کار چندان دشواری نیست. همراه ما در این بخش ، با این ترفندها آشنا خواهید شد.
همه چیز با پیمانه ای که برنج را اندازه گیری می کنید مرتبط است؛ شما باید با همان پیمانه ای که برنج را داخل قابلمه ریخته اید مراحل زیر را اجرا کنید:
اندازه آب برنج کته
در پاسخ به سوال پرتکرار شما با عنوان برای برنج کته چقدر آب بریزیم باید بگوییم که به ازای هر پیمانه برنج، 1/5 پیمانه آب بریزید.
اندازه نمک برنج کته
به ازای هر پیمانه برنج چند قاشق چایخوری نمک بریزید.
اندازه روغن برنج کته
زمانیکه برنج کته شما به جوش افتاد، به ازای هر پیمانه برنج 1 الی 1/5 قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید.
2 نکته مهم پایانی
در انتخاب سایز قابلمه دقت کنید.برنج را با همان آب نمکی که خیس کرده بودید، یک ساعت خیس بدهید.
طناز السادات حسینی فر