جذابیت چین: جادوی ترکیب پیازچه و قهوه
کافه لاته با پیازچه یک نوشیدنی منحصر به فرد و عجیب است که اخیرا در چین به شهرت رسیده است. این نوشیدنی شامل قهوه، شیر، یخ و پیازچه سبز است که با هم ترکیب میشوند. ایده ابداع این نوشیدنی از کجا آمده، هنوز معلوم نیست، اما این نوشیدنی چینیها دست به دست هم داده و در کافهها و رستورانهای چینی عرضه میشود.
این نوشیدنی بعنوان یک مثال از آشپزی تاریک شناخته میشود که به خوراکیها و نوشیدنیهای عجیب و جالب اطلاق میشود. ذائقه افراد را به چالش میکشد و برخی افراد به دنبال تجربه متفاوت در مورد طعم و احساسات هستند.
هرچند که این نوشیدنی بسیار غیرمعمول به نظر میرسد، اما طرفداران خاص خود را دارد. اگر شما دوست دارید به ماجراجوییهای جدید در زمینه غذا و نوشیدنی بپردازید، امتحان کافه لاته با پیازچه چینی را پیشنهاد میکنیم.
پیازچه و قهوه دو مادهای هستند که ترکیب آنها، نوشیدنی جالبی به دست نمیدهد. اما اگر در نوشیدن و چشیدن خوراکیهای مختلف ماجراجو هستید، کافه لاته با پیازچههای بهاری که این روزها محبوب چینیهاست پیشنهاد میشود.
این روزها در صفحات شبکههای اجتماعی تیکتاک یا اینستاگرام دهها عکس از کافهلاتههایی دیده میشود که روی آنها با پیازچه پوشانده شده است. این نوشیدنی که ابتکار چینیهاست، عجیب و غیرمعمولترین نوشیدنی است که تاکنون درست شده است.
برای درست کردن کافهلاته با پیازچه، ابتدا باید مقداری پیازچه سبز را در ظرفی خرد و له کنید، سپس به آن یخ، شیر و قهوه بیفزایید و تمام مواد را با هم ترکیب کنید. در پایان هم روی کافهلاتهتان را با مقدار زیادی پیازچه خردشده بپوشانید.
هیچکس دقیقا نمیداند این نوشیدنی را چهکسی ابداع کرده است، اما به نظر میرسد این معجون عجیب طرفدارهای بسیاری دارد و کافیشاپهای چینی این نوع نوشیدنی را آماده کرده و در اختیار مشتریان خود قرار میدهند.
«آشپزی تاریک»، اصطلاحی است که به خوراکیها و نوشیدنیهای عجیب و غریب اطلاق میشود و ذائقه افراد را به چالش میکشد و این کافهلاته پیازی چینی، نمونهای از خوراکیهای تاریک چینی است.
منبع: خبرآنلاین