7 راهکار برای تشخیص هندوانههای مغرورانه و خوشمزه!
هندوانه یک میوه خوشمزه و آبدار است که بیشتر در فصل تابستان مورد استفاده قرار میگیرد. اما یکی از چالشهایی که ممکن است هنگام خرید هندوانه با آن روبرو شویم، تشخیص هندوانه شیرین و رسیده است. برای تشخیص این نوع هندوانهها، تعدادی روش و نکته وجود دارد که میتوانند کمک کنند.
رنگ پوست هندوانه یکی از نشانههای مهم برای تشخیص هندوانه شیرین و قرمز است. پوست هندوانه باید تیره و یکدست باشد و از پوست های براق و دارای لکههای قهوهای خودداری کنید. همچنین پوست هندوانه باید بیفرورفتگی و یکنواخت باشد.
تراکم و وزن هندوانه نیز نشاندهنده شیرینی آن است. هندوانههای شیرین و رسیده باید سنگینتر و تراکم بیشتری داشته باشند. هندوانه رسیده به صورت توپر و زیر باید باشد.
در نهایت اگر هندوانه را بین دو دست خود گرفته و کمی فشار دادید و صدای ضعیفی از ایجاد ترک به گوشتان رسید، این نشان دهنده رسیده و ترد بودن هندوانه است. همچنین هندوانههای رسیده حاوی رطوبت بیشتری هستند که با لمس کردن متوجه آن خواهید شد. این موارد میتوانند کمک کنند تا هندوانهای شیرین و لذیذ را انتخاب کنید و از آن لذت ببرید.
از کجا بفهمیم هندوانه شیرین و قرمز است؟ چطور یک هندوانه رسیده و شیرین انتخاب کنیم؟ اگر شما نیز جزو آن دسته از افرادی هستید که هنگام خرید هنداونه چنین سوالاتی به سراغتان میآید و شما را برای انتخاب هندوانه دچار تردید میکند در ادامه با تک فانبلاگ همراه باشید تا روشهای تشخیص هندوانه شیرین و رسیده را در اختیارتان قرار دهیم.
روشهای تشخیص هندوانه شیرین و قرمز
در ادامه به ۷ روش طلایی برای تشخیص هندوانه شیرین و قرمز اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
۱- رنگ پوست هندوانه
یکی از نشانههای مهم در تشخیص هندوانه شیرین و قرمز، رنگ پوست آن است. هندوانههای شیرین و قرمز باید پوستی تیره و یکدست داشته باشند؛ تا حد امکان از خرید هندوانههای براق و دارای لکهای قهوهای خودداری کنید.
به علاوه پوست هندوانه شیرین باید یکنواخت و بدون فرورفتگی یا نقاط سیاه باشد. لازم به ذکر است که هر هندوانهای در محل تماس با زمین یک لکه زرد رنگ دارد؛ هر چقدر این لکه تیرهتر باشد، یعنی هندوانه شیرینتر است.
۲- تراکم و وزن هندوانه
به طور کلی هندوانههای شیرین و قرمز نسبت به سایر هندوانههای هم سایز خود سنگینتر هستند و و تراکم بیشتری دارند. برای تشخیص تراکم، به هندوانه ضربه بزنید؛ صدای هندوانه رسیده و شیرین باید توپر و زیر باشد.
۳- حجم هندوانه
هندوانههای شیرین و قرمز عموما دارای وزن بیشتر و حجم بزرگتری هستند. این حجم بیشتر، نشاندهنده آب بیشتر هندوانه است ولی تضمینی بر شیرین بودن مزه آن نیست.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی هندوانه و توت فرنگی
۴- شکل هندوانه
شکل هندوانه را به دقت مورد بررسی قرار دهید؛ هندوانههای با شکل متقارن و بدون هرگونه فرورفتگی یا برآمدگی قطعا بهترین انتخاب برای خرید هستند.
۵- بوی هندوانه
بو کردن هندوانه یکی دیگر از راههای تشخیص شیرین و رسیده بودن آن است. برای این کار بهتر است سراغ هندوانهای بروید که کنار دیگر میوهها قرار ندارد؛ به این صورت بهتر متوجه بوی اصلی هندوانه خواهید شد. هندوانه رسیده عطری خوشایند، مطبوع و کمی شیرین دارد.
۶- ترکها و رطوبت
یکی دیگر از روشهای تشخیص هندوانه رسیده و خوب این است که آن را بین دو دست خود بگیرید و کمی هندوانه را فشار دهید. اگر صدای ضعیفی از ایجاد ترک به گوشتان رسید؛ یعنی هندوانه ترد و رسیده است. همچنین هندوانههای رسیده حاوی رطوبت بیشتری هستند که با لمس کردن متوجه این رطوبت خواهید شد. هندوانه حاوی رطوبت نشاندهنده تازگی و خوشمزگی آن است.
بیشتر بخوانید: خواص هندوانه برای سلامتی بدن
۷- نر و ماده بودن هندوانه۹
جالب است بدانید که هندوانههای نر و ماده از طعم متفاوتی برخوردارند. به طور کلی هندوانههای گرد و کوچک “ماده” و هندوانههای بیضی و بزرگ “نر” هستند. هندوانههای نر در مقایسه با هندوانه ماده شیرینی کمتری دارند اما آبدارتر هستند.
توانایی تشخیص هندوانههای شیرین و قرمز باکیفیت از مهارتهای مهم در انتخاب میوهه است و نوعی هنر به حساب میآید. با رعایت نکات و مهارتهای ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی تک فانمیتوانید هندوانه قرمز و رسیدهای را خریداری کرده و از طعم بهشتی آن لذت ببرید.
من الهام اکرمیه هستم! آشپزی و نوشتن هر دو بخشی از هویت من هستند. هر چه غذاها را با هنر و عشق طبخ میکنم، با همان شوق و اشتیاق محتواهایم را مینویسم. امیدوارم که با انتقال احساسات و ایدههایم، به دیگران هم انگیزه و الهام بدهم تا به دنیای اطرافشان با هنر و ابتکار جدیدی نگاه کنند.