سرآشپزی شیرینی های دلبرو: طرز تهیه شیرینی های خوشمزه از شهر لار
شیرینی دلبرو یکی از شیرینیهایی است که بسیار خوشمزه و محبوب است. این شیرینی با دو لایه خمیر و مغزی در وسط تهیه میشود که شباهت زیادی به شیرینی قطاب دارد. مواد لازم برای تهیه شیرینی دلبرو بسیار ساده و در دسترس هستند، مانند آرد، روغن، آب، پودر نارگیل، پودر هل و پودر قند.
برای تهیه این شیرینی، ابتدا آرد را الک کرده و سپس روغن جامد را به آرد اضافه کرده و خوب همه مواد را با هم مخلوط کرده و به خمیر تبدیل کنید. سپس آب را به خمیر اضافه کرده و خمیر را لطیف و نرم کنید. خمیر را به قطعات کوچک تقسیم کرده و مواد میانی را در وسط قرار دهید و آن را به شکل مورد نظر پیچیده و سپس سرخ کنید.
شیرینی دلبرو بسیار خوشمزه و خوش طعم است و میتوانید با طی کردن مراحل ساده این شیرینی را در خانه تهیه کنید و لذت ببرید. امیدوارم با این توضیحات مرحله به مرحله، به راحتی و با لذت تهیه این شیرینی خوشمزه را تجربه کنید.
شیرینی دلبرو، یکی از خوشمزهترین و سادهترین شیرینیهایی است که بهراحتی در خانه بدون نیاز به فر یا همزن برقی میتوانید آن را تهیه کنید.این شیرینی با مواد اولیه بسیار ساده و در دسترسی تهیه میشود. شیرینی دلبرو، شباهت زیادی به شیرینی قطاب دارد و از دو لایه خمیر که وسط آن مغزی قرار دارد تهیه شده است.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی تک فانبلاگ کاملترین و خوشمزهترین طرز تهیه شیرینی دلبرو را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این شیرینی باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید.مواد لازم جهت تهیه شیرینی دلبروآرد سفید ۵۰۰ گرمروغن جامد ۲۰۰ گرمآب ۲ پیمانهپودر نارگیل ۱۰۰ گرمپودر هل ۱ قاشق چایخوریپودر قند به مقدار لازمروغن سرخ کردنی به مقدار لازمطرز تهیه شیرینی دلبرومدت زمان آماده سازی و تهیه این شیرینی ۳۰-۲۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۲۰-۲۵ عدد شیرینی به شما میدهد که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار آن را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این شیرینی خوشمزه را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این شیرینی در دسته بندی آسان قرار دارد.مرحله اول: آماده سازی آردآرد سفید را ۲-۳ مرتبه از الک رد کنید. الک کردن آرد موجب هوادهی شدن ذرات آن میشود که در نهایت بافت شیرینی شما را بسیار نرم و لطیف میکند.مرحله دوم: افزودن روغنروغن جامد را به آرد الک شده اضافه کنید و به خوبی همه مواد را به هم زنید تا روغن به خورد آرد رود.بیشتر بخوانید: شیرینی آب دندون مازندرانیمرحله سوم: افزودن آبدر این مرحله آب را کمکم به خمیر شیرینی اضافه کنید و مدام خمیر را زیر و رو کنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.توجه داشته باشید که میزان جذب رطوبت توسط آردهای مختلف متفاوت است.ممکن است نیاز باشد که شما مقدار کمتر یا بیشتری آب به خمیر اضافه کنید تا خمیر شکل گیرد.زمانی که خمیر شما به راحتی قابل شکل دادن بود و ترک نداشت بدین معناست که خمیر آماده قالب زدن است.مرحله چهارم: قالب زدن خمیراین خمیر نیاز به استراحت کردن ندارد.آن را با کمک وردنه روی میز کار به قطر چند میلیمتر باز کنید. با کاتر یا قالب دلخواهتان خمیر را قالب زنید.اگر کاتر گرد ندارید برای این کار میتوانید از یک لیوان کمک بگیرید و با لیوان خمیر را قالب بزنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی خنفروش زعفرانی خوشمزهمرحله پنجم: آماده سازی مواد میانی شیرینیپودر نارگیل را درون ظرف مناسبی بریزید.پودر هل را به آن اضافه کنید و به خوبی مواد را با هم ترکیب کنید.از ترکیب مواد فوق روی ½ خمیر تان بریزید و ½ دیگر خمیر را روی نیمه مغزدار برگردانید.با کمک چنگال یا دست لبههای خمیر را به هم فشار دهید تا به خوبی به هم بچسبند.این کار را با صبر و حوصله انجام دهید تا در زمان سرخ کردن شیرینیها مواد میانی آنها خارج نشود.تمام خمیر را به همین ترتیب بپیچید.مرحله ششم: سرخ کردن شیرینیدر قابلمه کوچک مناسبی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید.منتظر بمانید تا روغن به خوبی گرم شود.حال هر طرف شیرینیها را درون روغن به خوبی سرخ کنید تا شیرینیها رنگ بگیرند.پس از سرخ کردن شیرینیها را روی دستمال جاذب روغن یا در صافی قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.سپس مقداری پودر قند به دلخواه روی شیرینیها الک کنید.شیرینی دلبرو بسیار خوشمزه شما به همین راحتی و با طی کردن چند مرحله بسیار ساده آماده سرو و نوش جان کردن است.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به شیرینیهای خانگی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق این روش این شیرینی بسیار خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.