تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

لذت بخش قهوه دالگونای لوتوس: طعمی متفاوت برای آدمای عاشق قهوه

قهوه دالگونای لوتوس یک نوشیدنی خنک و خوشمزه است که در کافی شاپ‌ها معروف است و می‌توانید آن را به راحتی در منزل خود تهیه کنید. قهوه دالگونا یک نوع قهوه سرد است که به تازگی ویروس کرونا پس از شیوع به معرفی آن کمک کرد. این نوشیدنی شیرین و خوشمزه‌ای است که با استفاده از شکر، پودر قهوه فوری و آب جوش تهیه می‌شود و به علاقمندان به قهوه پیشنهاد می‌شود. قهوه دالگونای لوتوس با اضافه کردن کرم بیسکوییت لوتوس یک طعم منحصر به فرد به آن می‌دهد و برای طرفداران قهوه یک گزینه خوب است. برای تهیه این نوشیدنی، موادی از قبیل قهوه فوری، شکر، آب جوش، کرم بیسکوییت لوتوس، یخ و شیر لازم است که با مخلوط کردن آن‌ها و سپس اضافه کردن شیر و یخ به لیوان و سپس ریختن خمیر قهوه روی آن تهیه می‌شود. این قهوه به صورت سرد سرو می‌شود، اما می‌توانید شیر را گرم کنید و به صورت گرم نیز مصرف کنید.

فرارو نوشت: قهوه دالگونای لوتوس یکی از نوشیدنی‌های خنک و خوشمزه کافی شاپی است که می‌توانید آن را با روشی آسان در منزل تهیه کنید. 

قهوه یکی از نوشیدنی‌های مشهور و محبوب در جهان است که به اشکال و روش‌های گوناگون تهیه و سرو می‌شود. دالگونا یا آیس کافی نوعی قهوه هم‌زده و کف‌دار جدید است که در سال ۲۰۲۰ و بعد از شیوع ویروس کرونا به دنیا معرفی شد. این قهوه از ترکیب شکر، پودر قهوه فوری و آب جوش و با پایه شیر تهیه می‌شود. دالگونا یک نوشیدنی سرد بی‌نظیر برای طرفداران قهوه است که شیرینی آن آزار دهنده نیست. قهوه دالگونای لوتوس یکی از انواع خوشمزه دالگونا است که به دلیل داشتن کرم بیسکوییت لوتوس طعم بسیار دلپذیری دارد و اگر عاشق قهوه هستید، پیشنهاد می‌کنیم حتما یکبار آن را امتحان کنید. اگر دوست دارید این دالگونای لوتوس خوشمزه را در منزل و با روشی آسان درست کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

قهوه فوری: ۲ قاشق غذاخوری

شکر: ۲ قاشق غذاخوری

آب جوش: ۲ قاشق غذاخوری

کرم بیسکوییت لوتوس: ۲ قاشق غذاخوری

یخ: ۵ حبه

شیر: ۱ لیوان

طرز تهیه

برای درست کردن این نوشیدنی خوشمزه ابتدا پودر قهوه فوری، شکر، آب جوش و کرم بیسکوییت لوتوس را به یک نسبت مساوی با هم مخلوط کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید و با همزن برقی حدود ۶ تا ۸ دقیقه به صورت مداوم هم بزنید تا این مواد با هم کف کند و کاملا حالت خمیری و پفی داشته باشد. بعد از اینکه به این حالت رسید، همزن را خاموش کنید. حالا لیوان مناسب را انتخاب کنید و قالب‌های یخ را داخل لیوان بریزید، سپس شیر سرد را اضافه کنید و بعد فومی را که آماده کرده‌اید، با قاشق غذاخوری خیلی آرام روی شیر بریزید. در انتها برای تزیین روی دالگونا مقداری پودر بیسکوییت لوتوس یا پودر قهوه فوری بریزید و نوش جان کنید.

نکته

این قهوه به صورت سرد سرو می‌شود، اما شما می‌توانید شیر را گرم کنید و به صورت گرم داخل لیوان بریزید.

راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!