تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز تهیه غذای محبوب با اسفناج: بورانی شهی و مغذی

بورانی اسفناج یک نوع از پیش غذاهاست که در کنار غذاهای سنتی و محلی سرو می‌شود. این غذا، که معمولا به‌صورت غذای کامل یا همراه وعده‌ سبک شام تهیه می‌شود، راحت و سریع درست می‌شود. بورانی اسفناج با طعم و عطر بی‌نظیر و خاصیت‌های غذایی ویژه‌ای همراه است. برای تهیه این پیش‌غذا، به تعداد ۲ تا ۳ نفر، نیاز به اسفناج، سیر رنده شده، ماست، نمک و فلفل دارید. گام‌های تهیه این غذا شامل قرار دادن اسفناج‌ها در قابلمه، اضافه کردن سیر و آب دادن به اسفناج، و اضافه کردن ماست، نمک و فلفل به مخلوط اسفناجی است. پس از خنک شدن، آماده بودن بورانی اسفناج را می‌توانید با قرار دادن آن در یخچال تست کنید. از آنجایی که طعم سیر ممکن است برخی از افراد را مزاج کند، می‌توانید از پودر سیر به‌جای سیر استفاده کنید.

همشهری آنلاین نوشت: نوعی پیش غذاهاست که معمولا در کنار غذا‌های سنتی و محلی سرو می‌شود، اما آنقدر مقوی است و راحت و سریع درست می‌شود که می‌تواند به عنوان وعده غذایی در تابستان هم آماده کرد. 

تهیه این غذای ساده و مقوی خیلی راحت و سریع درست می‌شود.

علاوه بر طعم و عطر بی نظیر آن بسیار پرخاصیت است، برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله از دستور زیر استفاده کنید.

بورانی اسفناج

تعداد نفرات: ۲ تا ۳ نفر

مدت زمان آماده سازی: نیم ساعت

مدت زمان پخت: نیم ساعت

مناسب: بزرگسالان

مواد لازم:

اسفناج: ۶ پیمانه

سیر رنده شده: ۲ حبه

ماست: ۲ و نیم پیمانه

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. ابتدا اسفناج‌ها را داخل قابلمه بر روی حرارت گاز قرار دهید.

۲. زمانی که اسفناج‌ها کمی نرم شد، سیر را به آن اضافه کنید.

۳. بین ۵ تا ۱۵ دقیقه نیاز هست تا آب اسفناج خارج شود بنابراین وقتی آب اسفناج خارج و بخار شد، آن را از روی حرارت بردارید.

۴. پس از خنک شدن اسفناج، سایر مواد را به آن اضافه کنید. البته قبل از سرو بورانی اسفناج، آن را در داخل یخچال بگذارید.

نکته:

برای افرادی که طعم سیر را دوست ندارند، پودر سیر جایگزین مناسبی است.

بورانی اسفناج به صورت غذا کامل یا همراه وعده سبک شام یا پیش غذا سرو می‌شود.

راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!