تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

شام امشب: دو طرز تهیه اسنک رژیمی برای شما!

تاجیک وعده‌های خوراکی که در کم کردن سعرات کالری بسیار مفید می‌باشند و در شرایط زندگی پرفعال امروزی به خصوص اهمیت دارند. این وعده‌های میانی رژیمی به شما کمک می‌کنند تا در امان بوده و پرخوری‌ها را جلوگیری کنید. در این متن از تک فانبلاگ، دو نوع اسنک رژیمی (۱- مرغ و سبزیجات، ۲- تخم مرغ و آووکادو) توضیح داده شده است.

برای تهیه اسنک مرغ و سبزیجات، ابتدا مواد لازم را آماده کرده و سپس مراحل تهیه را دنبال کنید. بعد از حاصل تهیه، اسنک را بر روی نان تست بریزید و سرو کنید. همچنین برای اسنک تخم مرغ و آووکادو، نیاز است مواد لازم را آماده کرده و سپس از تخم مرغ، آووکادو و دیگر مواد استفاده کرده و آن را بر روی نان تست ریخته و سرو کنید.

با استفاده از این دو نوع اسنک رژیمی، می‌توانید گزینه‌های سالمی را برای میان وعده‌های خود انتخاب کنید و از مزه‌ی شیرین و لذیذ آن‌ها لذت ببرید.

انتخاب میان وعده‌های سالم و کم کالری، در دنیای پرمشغله امروز، بسیار حائز اهمیت است. اسنک‌های رژیمی به شما کمک می‌کنند تا در طی شب احساس سیری کنید، قند خونتان را تنظیم کنید و از پرخوری جلوگیری کنید. در این مقاله از تک فانبلاگ، طرز تهیه ۲ نوع اسنک رژیمی مرغ و سبزیجات را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه اسنک رژیمی مرغ و سبزیجات

مواد لازم جهت تهیه اسنک مرغ و سبزیجات با سس ماست به شرح زیر است:

سینه مرغ پخته شده۱۰۰ گرمخیار ۱ عددگوجه فرنگی۱ عددفلفل دلمه‌ای۱/۲ عددپیازچه۲ عددماست کم چرب۱/۲ پیمانهشوید خشک۱ قاشق غذاخوریآبلیمو۱ قاشق غذاخورینمک و فلفلبه مقدار لازمنان تست۴ عدد

مراحل تهیه اسنک رژیمی مرغ و سبزیجات

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این اسنک ۵-۸ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این اسنک در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی مواد

سینه مرغ پخته شده را به صورت ریش ریش یا نگینی خرد کنید.

خیار، گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای و پیازچه را به صورت دلخواه (خرد شده، خلال شده یا…) برش بزنید.

می‌توانید از سبزیجات دلخواه خودتان در این اسنک استفاده کنید.

مرحله دوم: تهیه سس ماست

ماست، شوید خشک، آبلیمو، نمک و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

برای طعم بهتر، می‌توانید از مقداری آویشن یا جعفری نیز در سس ماست استفاده کنید.

مرحله سوم: ترکیب اسنک

مرغ خرد شده، سبزیجات و سس ماست را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ رژیمی خیار و لیمو

مرحله چهارم: سرو اسنک

روی سطح نان تست از ترکیب مواد لایه‌ای به قطر دلخواه بریزید و با پشت قاشق آن را صاف کنید.

نان دوم را روی مواد گذارید و کمی فشار دهید تا ساندویچ به هم بچسبد.

در آن مرحله می‌توانید کمی ساندویچ را در دستگاه ساندویچ ساز یا تابه گریل کنید.

اسنک را در ظرف دلخواه سرو کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم جهت تهیه اسنک رژیمی تخم مرغ و آووکادو

مواد لازم جهت تهیه اسنک تخم مرغ و آووکادو به شرح زیر است:

تخم مرغ آبپز۲ عددآووکادو۱ عددنان تست سبوس‌دار۲ عددگوجه فرنگی۱ عددپیازچه۱ عددنمک و فلفلبه مقدار لازم

مراحل تهیه اسنک رژیمی تخم مرغ و آووکادو

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این اسنک ۵-۳ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این اسنک در دسته بندی آسان قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی مواد

تخم مرغ‌های آبپز شده را پوست بکنید و به صورت حلقه‌ای یا رنده شده برش بزنید.

آووکادو را از وسط نصف کنید، هسته آن را جدا کرده و با چنگال له کنید.

گوجه فرنگی و پیازچه را به صورت دلخواه برش بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد فوری برای شام و عصرانه

مرحله دوم: آماده سازی نان تست

تخم مرغ آبپز شده را روی نان تست قرار دهید و با گوجه فرنگی، پیازچه، نمک و فلفل تزیین کنید.

می‌توانید از نان‌های رژیمی دیگر مانند نان‌های سبوس دار یا نان‌های بدون گلوتن نیز در این اسنک استفاده کنید.

برای طعم بهتر، می‌توانید از مقداری سس تند یا سس مایونز نیز در این اسنک استفاده کنید.

این اسنک را می‌توانید به عنوان صبحانه، میان وعده یا شام سبک سرو کنید.

با کمی خلاقیت می‌توانید انواع مختلف اسنک‌های رژیمی خوشمزه و مقوی را در منزل تهیه کنید. امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی تک فانمورد توجه شما علاقمندان به غذاهای رژیمی و سالم قرار گرفته باشد.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!