نیروی جوانی و پویایی با این نوشیدنی گرم همیشه به شما همراه است!
خلاصه این متن این است که نوشیدن چای میتواند خاصیت ضدپیری داشته باشد و طبق یک پژوهش انجام شده، نوشیدن حدود سه فنجان چای در روز میتواند طول عمر را افزایش دهد. این پژوهش بر روی افراد بین ۳۷ تا ۷۳ سال انجام شده است و نشان داده است که افرادی که چای مینوشند، نشانههای کندتر شدن روند پیری داشتهاند. از مزایای نوشیدن چای ضدپیری میتوان به تأثیرات مثبت آن بر سیستم ایمنی، سوختوساز و عملکرد شناختی اشاره کرد. همچنین مصرف متوسط چای به عنوان یک نوشیدنی ضدپیری، بهترین نتایج را از خود نشان داده است. این پژوهش نشان میدهد که فلاونوئیدها، موادی که در چای یافت میشوند، میتوانند طول عمر حیوانات را افزایش دهند. منتظر نتایج بیشتری از پژوهشهای آینده در این زمینه هستیم تا تأثیرات چای بر بیماریهای مرتبط با پیری بیشتر بررسی شود.
از خواص نوشیدن چای بسیار شنیدهایم و گاه نوشیدن تنها یک استکان چای خستگیمان را دربرده و آرامش برایمان به ارمغان آورده است، اما حالا متخصصان حوزه سلامتی میکوشند تا راز نهفته چای یعنی ««خاصیت ضدپیری» آن را آشکار کنند.
به گزارش سلامت نیوز، بر اساس پژوهشی که در دانشگاه سیچوان در چنگدو چین انجام شد، نوشیدن سه فنجان چای در روز میتواند طول عمر را افزایش میدهد.
دانشمندان در این پژوهش، روی پنج هزار و ۹۹۸ بریتانیایی ۳۷ تا ۷۳ ساله و همچنین هفت هزار و ۹۳۱ نفر در چین که سنشان بین ۳۰ تا ۷۹ سال بود، مطالعه و بررسی کردند. از شرکتکنندگان سوال شد که آیا چای سیاه، سبز، زرد یا چای سنتی اولانگ (نوعی چای سنتی در چین) مینوشند و اینکه در روز چند فنجان چای مصرف میکنند. همچنین با کنار هم گذاشتن درصد چربی بدن، کلسترول و فشار خون، سن بیولوژیکی هر شرکتکننده را محاسبه کردند.
با توجه به اینکه این پژوهش صرفا «مشاهدهای» بود، محققان نتوانستند اثبات کنند که نوشیدن چای روند پیری زیستی (بیولوژیکی) را کند میکند؛ با وجود این، افرادی که دائم چای مینوشیدند، نشانههایی از کندتر شدن روند پیری نشان دادند. اکثر این افراد مرد بودند، رژیم غذایی سالمتری داشتند، الکل مصرف میکردند و کمتر با اضطراب و بیخوابی مواجه بودند.
به گفته محققان، نوشیدن حدود سه فنجان چای یا شش تا هشت گرم برگ چای در روز، ممکن است مشهودترین مزایای ضدپیری را عرضه میکند.
طبق نتایج محققان، مصرف متوسط چای در میان مصرفکنندگان دائمی این نوشیدنی، قویترین فواید ضد پیری را به همراه داشت و در کسانی که نوشیدن چای را متوقف کردند، نشانههای پیری افزایش یافت.
محققان بر این باورند که پلیفنلها، ماده فعال زیستی در چای که باکتریهای روده را تعدیل میکند، احتمالا در تنظیم سیستم ایمنی، سوختوساز و عملکرد شناختی نقش دارند.
آنها همچنین خاطرنشان کردند که فلاونوئیدها (نوعی پلیفنل که چای غنی از آن است) میتوانند طول عمر کرمها، ککها و موشها را افزایش دهند.
البته محققان در این پژوهش نوع خاصی از چای، دمای این نوشیدنی و اندازه فنجان را بررسی نکردند. آنها همچنان در حال پژوهش در این زمینهاند و تاثیر چای بر بیماریهای مربوط به افزایش سن مانند بیماریهای قلبیعروقی، دیابت، زوال عقل و برخی انواع سرطانها را بررسی و مطالعه میکنند.