دو روش جالب برای طبخ لقمه مرغ، که شما را به وجد میآورند
لقمه مرغ، یک غذای ساده، سریع و خوشمزه است که میتواند به عنوان شام یا میان وعده سرو شود. این غذا با نان، مرغ پخته یا کبابی، سبزیجات و سسهای مختلف تهیه میشود و تنوع زیادی دارد. در این مقاله از تک فانبلاگ، ۲ طرز تهیه متفاوت برای لقمه مرغ را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم جهت تهیه لقمه مرغ با سس ماست و خیارشور
مواد لازم جهت تهیه لقمه مرغ با سس ماست و خیارشور به شرح زیر است:
نان لواشبه تعداد دلخواهسینه مرغ پخته یا کبابی۲۰۰ گرمخیارشور۲ عددماست چکیده۱۰۰ گرمشوید خشک۱ قاشق غذاخورینعنا خشک۱ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
مراحل تهیه لقمه مرغ با سس ماست و خیارشور (روش اول)
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این لقمه مرغ در هر دو روش ۵-۸ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این لقمه مرغ در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی مرغ
مرغ پخته یا کبابی را به صورت ریش ریش یا نگینی خرد کنید.
اگر مرغ شما طعم خاصی ندارد پس از خرد کردن آن، برای طعمدار کردن مرغ میتوانید از ادویههای مختلف مانند پودر سیر، پاپریکا یا آویشن استفاده کنید.
مرحله دوم: آماده سازی سس
ماست چکیده، شوید خشک، نعنا خشک، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه با هم به خوبی مخلوط کنید.
اگر سس ماست شما خیلی غلیظ است، میتوانید مقداری آب یا شیر به آن اضافه کنید.
مرحله سوم: مونتاژ لقمه
خیارشورها را به صورت حلقهای یا نگینی خرد کنید. به جای خیارشور میتوانید از گوجه فرنگی، کاهو یا سایر سبزیجات دلخواه خود استفاده کنید.
نانهای لواش را روی سطح کار قرار دهید. روی هر نان مقداری از سس ماست بمالید. سپس مرغ خرد شده و خیارشور را روی سس بریزید.
نانها را به صورت دلخواه (رول یا مثلثی) بپیچید.
شما در تهیه این ساندویچ میتوانید از نانهای مختلف مانند نان تست، نان ساندویچی یا نان باگت استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد فوری
مرحله چهارم: سرو لقمه
لقمههای مرغ را در ظرف مورد نظر بچینید و بلافاصله سرو کنید.
مواد لازم جهت تهیه لقمه مرغ با سس سالسا
مواد لازم جهت تهیه لقمه مرغ با سس سالسا به شرح زیر است:
نان لواشبه تعداد دلخواهسینه مرغ پخته یا کبابی۲۰۰ گرمگوجه فرنگی۲ عددپیاز قرمز۱ عددفلفل سبز تند (اختیاری)۱ عددآبلیمو۱ قاشق غذاخوریگشنیز۱/۴ پیمانهنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
مراحل تهیه لقمه مرغ با سس سالسا (روش دوم)
مراحل تهیه لقمه مرغ با سس سالسا به شرح زیر است:
مرحله اول: آماده سازی سالسا
گوجه فرنگی، پیاز قرمز، فلفل سبز تند (در صورت تمایل)، آبلیمو، گشنیز، نمک و فلفل سیاه را در غذاساز یا مخلوط کن با هم مخلوط کنید تا یک سس سالسای غلیظ و یکدست به دست آید.
به جای گشنیز میتوانید از جعفری یا ریحان استفاده کنید.
برای تندی بیشتر سس سالسا میتوانید از فلفل سبز تند بیشتری استفاده کنید.
اگر سس سالسا شما خیلی غلیظ است، میتوانید مقداری آب یا آب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.
مرحله دوم: آماده سازی مرغ
مرغ پخته یا کبابی را به صورت ریش ریش یا نگینی خرد کنید.
برای تجربه چشیدن طعمی متفاوت و جذاب در تهیه این ساندویچ بهتر است از مرغ کبابی استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسنک (ساندویچ) تخم مرغ
مرحله سوم: مونتاژ لقمه
نانهای لواش را روی سطح کار قرار دهید. روی هر نان مقداری از سس سالسا بمالید.
سپس مرغ خرد شده را روی سس بریزید. نانها را به صورت رول یا مثلثی بپیچید.
مرحله چهارم: سرو لقمه
لقمههای مرغ بسیار جذاب و خوشمزه شما آماده سرو و نوش جان کردن هستند.
آنها را در ظرف مورد نظر بچینید و بلافاصله سرو کنید.
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی تک فانمورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز با استفاده از دو روش بسیار ساده و جذاب بالا این ساندویچهای خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.