سرد و شاد با اسموتی 3 رنگ؛ انرژی زا و خوشمزه برای تابستان
اسموتی ۳ رنگ میوهای که از ترکیب موز، هلو، کیوی و توت فرنگی حاصل میشود یکی از خوشمزهترین انواع اسموتی است که به راحتی میتوان آن را در خانه تهیه و سرو کرد. در ادامه با تک فانبلاگ همراه باشید تا طرز تهیه این نوشیدنی و یا دسر خنک تابستانی را برایتان شرح دهیم.
مواد لازم جهت تهیه اسموتی ۳ رنگ میوهای
برای تهیه اسموتی ۳ رنگ میوهای به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
کیوی ۳ تا ۴ عددتوت فرنگی خرد شدهنصف پیمانهموز۱ عددهلو نصف پیمانهشیر۱ پیمانهشکر۳ چهارم پیمانهسس شکلات۳ قاشق غذاخوریوانیل یک چهارم قاشق چایخورییخ قالبی نصف یا ۱ پیمانه
مراحل تهیه اسموتی ۳ رنگ میوهای
اسموتی ۳ رنگ میوهای شامل ۳ لایه مختلف است که مراحل آن نیز در واقع تهیه لایههای مختلف اسموتی را شامل میشود.
مرحله اول: خرد کردن میوهها
برای شروع کار، نیاز است ابتدا همه میوهها از جمله کیوی، توت فرنگی، موز و هلو را خرد کنید و در فریزر برای مدتی قرار دهید تا یخ بزند.
مرحله دوم: تهیه لایه کیوی اسموتی
در این مرحله ابتدا کیوی را در مخلوط کن یا بلندر بریزید. شکر را به کیوی اضافه کنید. چند قالب یخ در مخلوط کن بریزید. سپس حدود یک سوم پیمانه شیر به کیوی و شکر اضافه کنید.
دستگاه مخلوط کن را روشن کنید و چند پالس بزنید تا زمانی که مخلوطی یکدست به وجود بیاید. یک عدد از کیویها را برش اسلایسی و نازک بزنید.
لیوانهای سرو را آماده کنید و کیویهای برش خورده را به دیواره داخلی لیوان بچسبانید. حالا اسموتی کیوی آماده شده را داخل لیوان بریزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه موهیتو پرتقال به روش خانگی
مرحله سوم: تهیه لایه موز و هلو اسموتی
برای این مرحله موز یخ زده را داخل مخلوط کن بریزید. شکر را به موز اضافه کنید. هلوهای خرد شده را نیز بیفزایید.
سپس سس شکلات یا شکلات ذوب شده را به مخلوط موز و هلو اضافه کنید. چند قالب یخ هم در مخلوط کن بریزید.
در ادامه مقداری شیر به مواد بالا اضافه کنید. دستگاه را مجدد روشن کنید و اجازه دهید مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند.
اکنون اسموتی موز و هلو را داخل لیوان و روی اسموتی کیوی بریزید.
مرحله چهارم: تهیه لایه توت فرنگی اسموتی
توت فرنگیهای یخ زده را داخل بلندر یا مخلوط کن بریزید. مقداری شکر به آن اضافه کنید. یک چهارم قاشق چایخوری وانیل را نیز بیفزایید.
در پایان باقیمانده شیر را به توت فرنگیها اضافه کنید. از چند قالب یخ هم میتوانید استفاده کنید.
حالا دستگاه را روشن کنید و برای آخرین بار اجازه دهید تا توت فرنگی هم کاملا با شیر یکدست و مخلوط شود و مایع غلیظی بدست آید.
چند عدد توت فرنگی تازه را همانند کیوی برش بزنید و به دیواره لیوان اسموتی بچسبانید.
بعد اسموتی توت فرنگی را به عنوان لایه آخر روی اسموتی شکلاتی بریزید.
حالا یک لیوان اسموتی خیلی زیبا و صد البته خوشمزه و جذاب دارید که باید بدون معطلی نوش جان کنید. البته بعید میدونم بتوانید برای میل کردنش صبر کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکتل انار خوشمزه
نکات تهیه اسموتی ۳ رنگ میوهای
در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه اسموتی ۳ رنگ میوهای اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
همانطور که در ابتدا اشاره شد، بهتر است میوهها را قبل از مصرف در فریزر قرار دهید تا یخ بزند. در صورتی که زمان کافی برای فریز کردن میوه ها ندارید باید از یخ بیشتری برای تهیه اسموتی استفاده کنید.میتوانید از عسل به عنوان جایگزین شکر در تهیه اسموتی استفاده کنید که درنهایت اسموتی سالمتر و مقویتری خواهید داشت.میزان شیرینی اسموتی هم کاملا سلیقهای است و بستگی به میوههای مصرفی در تهیه اسموتی دارد.به جای سس شکلات در تهیه اسموتی میتوانید از شکلات ذوب شده و یا پودر کاکائو استفاده کنید.برای لایه شکلاتی میتوانید از یک نوع میوه استفاده کنید.لازم به ذکر است که این اسموتی ۳ لایه با هر نوع میوه دلخواه قابل تهیه است.
ترکیب این سه طعم با هم بسیار دلپذیر و خوش طعم است. امیدواریم طبق این رسپی از مجله آشپزی تک فاناین اسموتی زیبا را در منزل تهیه کنید و از طعم فوقالعادهی آن لذت ببرید و یک روز تابستانی خنک و دلچسب در کنار خانواده داشته باشید.
میترا حمیدی هستم متولد۶٨.حسابداری خوندم.اما الان آشپزی میکنم! از وقتی یادم میاد عاشق آشپزی وکیک پزی بودم.خونه دار شدم، مادرشدم وخیلی بیشتر از پیش به آشپزی علاقه مندم! آشپزی وشیرینی پزی برام پره از حس وحال خوب!معتقدم آدمی که آشپزی میکنه باید اصالت خوراک و غذارو بدونه اما درکنارش بتونه مزه های جدیدرو هم خلق کنه. و براین باورم بزرگترین سرآشپزهای دنیاهم اولین بار ایده ای داشتند باعلم و آگاهی اجراش کردند،طعم ومزه دادن به غذا وشیرینی و بعد خالق چیزی شدن که بین همه محبوب شد. یادگرفتن، یادگرفتن وبعد هم کشف مزه های جدید بزرگترین هدفمِ دراین راه! سعی میکنم با کمترین مواد و آسون ترین روش به نتیجه مطلوبم برسم! آشپزی رو سخت نگیرید، باعشق وشوق آشپزی کنید اونوقت میبینید که چقدر این کار واین هنر براتون لذت بخش میشه!