درخشش خرما از آبوهوای خوشمزه؛ املتی سرشار از لذت برای صبحانه
تمریه خرما، یکی از غذاهای سنتی و پر انرژی در کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا است که اغلب در وعده صبحانه مصرف میشود. این املت با مواد اصلی خرما و تخم مرغ ساخته میشود و میتوان به روشهای مختلف آن را تهیه کرد.
برای تهیه تمریه خرما، ابتدا خرماها را شسته و هستهشان را جدا کرده و سپس آنها را در تابه با کره تفت داده و نرم کنید. سپس مغز گردو را خرد کرده و به خرماها اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. در مرحله بعدی، تخم مرغها را بشکنید و به مواد دیگر اضافه کنید تا پخته شود.
میتوانید با اضافه کردن مواد دیگری مانند رطب یا محلول زعفران، طعم و رنگ این املت را تغییر دهید. با دنبال کردن مراحل ساده و استفاده از مواد اصلی، میتوانید به راحتی این غذای لذیذ را در خانه تهیه کرده و لذت ببرید.
تمریه خرما یا همان املت خرما یکی از انواع غذاهای ساده و مقوی است که در زمان کوتاهی آماده میشود. خوردن این املت در وعده صبحانه کالری مورد نیاز بدن شما برای آغاز یک روز عالی را محیا میکند. این املت به روشهای مختلفی تهیه میشود؛ اما مواد اصلی و مشترک آن در همه روشها خرما و تخممرغ است.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی تک فانبلاگ یکی از روشهای بسیار ساده و خوشمزه تهیه تمریه خرما را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که برای بهتر شدن طعم این املت باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه تمریه خرما (املت خرما)مدت زمان آماده سازی و تهیه این املت ۱۰-۱۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این غذای لذیذ را طبخ کنید.درجه سختی تهیه این غذا در دسته بندی آسان قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه تمریه خرما (املت خرما):خرما ۱۰۰ گرمتخممرغ ۲-۳ عددمغز گردو ۲۰ گرمکره۲ قاشق غذاخوریمرحله اول: آماده سازی خرماخرماها را بشویید و درون آبکش گذارید تا آب اضافیشان گرفته شود.با کمک چاقو هسته آن ها را جدا سازید. تابه مناسبی را روی حرارت متوسط گذارید.خرماهای بدون هسته را درون تابه بریزید و خرماها را به هم زنید و زیر و رو کنید.کمی زمان بدهید تا خرماها نرم شوند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت اسپانیاییمرحله دوم: آماده سازی و افزودن مغز گردومغز گردو را با چاقو کمی خرد کنید.مغزهای گردو خرد شده را به خرماهای درون تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا بوی خامی گردوها گرفته شود.در همین مرحله کره را به محتوای درون تابه اضافه کنید.مرحله سوم: آماده سازی تخممرغتخممرغها را درون ظرف مناسبی بشکنید.با چنگال یا ویسک کوچکی تخممرغها را به هم زنید تا از حالت لختگی خارج شوند.تخممرغها را به محتوای درون تابه اضافه کنید.درب تابه را ببندید و حرارت را کم کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت کاهو۴-۶ دقیقه زمان دهید تا تخم مرغ به خوبی بپزد.به همین راحتی و با طی کردن ۳ مرحله بسیار ساده تمریه خرما (املت خرما) شما آماده سرو و نوش جان کردن است. این املت را با انواع نان میتوانید سرو کنید.به ۳ نکته زیر در تهیه تمریه خرما توجه کنید:برخی برای خوشرنگ تر و خوش عطرتر شدن این املت مقداری محلول زعفران به تخم مرغ ها اضافه میکنند.از رطب نیز در تهیه این املت می توانید استفاده کنید.استفاده از مغز گردو و کره در تهیه این املت کاکلا سلیقه و قابل حذف است. امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به غذاهای سریع و آسان قرار گرفته باشد. اگر شما در تهیه تمریه خرما از مواد دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن این املت میشود خوشحال میشویم که آن را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقهمند به آشپزی به اشتراک گذارید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.