رسپی آبگوشت آجیل تهرانی: طعمی شیرین و شیک، آماده برای مهمانی های شما
آبگوشت آجیل تهرانی یکی از غذاهای محبوب و معروف در تهران است که طعم و طراوت خاص خود را دارد. این غذا از گوشت، حبوبات، آجیل و سبزیجات تهیه میشود و با استفاده از ادویههای مختلف به آن طعم خاصی داده میشود.
برای تهیه آبگوشت آجیل تهرانی ابتدا حبوباتی مانند نخود، لپه، گندم و جو را از قبل خیس کرده و آماده کنید. سپس گوشت را به قطعات متوسط تقسیم کرده و در کنار پیاز، زردچوبه و فلفل به تفت میدهید. بعد از اضافه کردن گوجه فرنگی و رب، حبوبات را به آن اضافه کرده و همراه با جو و گندم پوست کنده تهیه میکنید.
بعد از یک ساعت پخت، آجیل و زعفران دم کرده را به غذا اضافه کرده و مخلوط کنید. در مرحله نهم، سیب زمینی را نیز به غذا اضافه کنید تا غذا کاملاً آماده شود.
آبگوشت آجیل تهرانی آماده سرو و لذت بردن است. این غذا با یک تکه نان تازه و یا برنج سفید میتواند یک غذای کامل و خوشمزه برای شام یا ناهار باشد. این غذا همچنین حاوی انواع ویتامینها و مواد مغذی مورد نیاز برای بدن ما است.
آبگوشت آجیل تهرانی، یک غذای اصیل و لذیذ است که از گذشتههای دور در میان مردم تهران رواج داشته است. این آبگوشت به دلیل استفاده از مواد اولیه خاص و متفاوت، طعم و عطر بینظیری دارد. برای آشنایی با طرز تهیه آبگوشت آجیل تهرانی با تک فانبلاگ همراه باشید.مواد لازم جهت تهیه آبگوشت آجیل تهرانی:گوشت ۱ کیلوگرمسیب زمینی۲ عددپیاز۱ عددنخود۱/۴ پیمانهلپه۲ قاشق سوپخوریپسته، بادام، گردو و فندقهر کدام ۱/۴ پیمانهگندم پوست کنده۲ قاشق سوپخوریجو پوست کنده۲ قاشق سوپخوریرب گوجه فرنگی۲ قاشق سوپخوریگوجه فرنگی۱ عددزعفران دم کردهبه مقدار لازمزردچوبه، فلفل سیاه، نمک و دارچینبه مقدار لازمروغنبه مقدار لازمآب به مقدار لازممراحل تهیه آبگوشت آجیل تهرانیبرای تهیه آبگوشت آجیل تهرانی، مراحل زیر را دنبال کنید:مرحله اول: خیساندن حبوباتبرای اینکه حبوبات در هنگام پخت نفخ نداشته باشند و سریعتر پخته شوند، بهتر است آنها را از چند ساعت قبل یا شب قبل در آب خیس کنید.مرحله دوم: آماده کردن گوشتگوشت را بشویید و به قطعات متوسط تقسیم کنید. نیازی به خرد کردن زیاد گوشت نیست.مرحله سوم: تفت دادن پیازابتدا پیاز را پوست بگیرید و بشویید. سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید. در یک قابلمه، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. پیازهای خرد شده را به روغن داغ اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شوند. مرحله چهارم: اضافه کردن گوشتگوشتی را که آماده کرده بودید به همراه زردچوبه و فلفل به پیازها اضافه کنید و هم بزنید. سپس با حرارت ملایم گوشت را به همراه پیاز تفت دهید تا پخته شود و تغییر رنگ دهد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه آبگوشت هویجمرحله پنجم: اضافه کردن گوجه فرنگیدر حین پخت گوشت باید پوست گوجه فرنگی را جدا کنید و به صورت دلخواه برش دهید. بعد از اینکه گوشت پخته شد باید گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید گوجه فرنگی با گوشت تفت بخورد و نرم شود.مرحله ششم: اضافه کردن رب گوجه فرنگی و حبوباترب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و هم بزنید تا با مواد ترکیب شود. سپس حبوباتی را که از قبل خیساندهاید را آبکشی کرده و به قابلمه اضافه کنید.مرحله هفتم: اضافه کردن جو و گندم پوست کنده شدهبعد از اضافه کردن حبوبات به قابلمه، جو و گندم پوست کنده را نیز به آن اضافه کنید. ابتدا جو و گندم را بشویید و آبکشی کنید تا از هرگونه آلودگی پاک شوند. سپس آنها را به قابلمه اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا کمی تفت بخورند.مرحله هشتم: اضافه کردن آبدر این مرحله، به مقداری آب به قابلمه اضافه کنید که همه مواد را بپوشاند. بهتر است از آب جوش استفاده کنید تا زمان پخت کاهش یابد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه یخنی نخود شیرازیمرحله نهم: اضافه کردن آجیل و زعفران دم کردهبعد از حدود یک ساعت که مواد پخته شدند، زمان اضافه کردن آجیل است. پسته، بادام، گردو و فندق را همراه با دارچین، نمک و زعفران دم کرده به آبگوشت اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.مرحله دهم: اضافه کردن سیب زمینیدر حین پخت، سیب زمینیها را بشویید و پوست آنها را جدا کنید. سپس آنها را به آبگوشت آجیل اضافه کنید. حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید مواد به خوبی پخته شوند. وقتی همهی مواد پختند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و آبگوشت آجیل را سرو کنید.آبگوشت آجیل تهرانی آماده است، نوش جانتان!در این بخش از مجله آشپزی تک فانطرز تهیه آبگوشت آجیل تهرانی را به شما عزیزان معرفی کردیم. اگر شما هم به دنبال یک آبگوشت خوشمزه و مقوی هستید، آبگوشت آجیل تهرانی را که امتحان کنید.امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش میبرم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقهام رو با هم ترکیب کنم!