تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز تهیه طعم دلپذیر ترشی گلابی

ترشی گلابی، یکی از ترشی‌های خوشمزه و متفاوت ایرانی است که با گلابی‌های سفت و ترش تهیه می‌شود. این ترشی علاوه بر طعم ترش و شیرین، خواص درمانی بسیاری نیز دارد. در این مقاله از تک فانبلاگ، طرز تهیه ترشی گلابی را به صورت مرحله به مرحله و همراه با تمام نکات مهم برای شما شرح می‌دهیم.

طرز تهیه ترشی گلابی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این ترشی ۳۵-۴۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۸۰۰-۹۰۰ گرم ترشی به شما می‌دهد.درجه سختی تهیه این ترشی در دسته بندی متوسط قرار دارد.

 
مواد لازم جهت تهیه ترشی گلابی

گلابی سفت و ترش ۱ کیلوگرمسرکه سفید۱ پیمانهآب ۲ پیمانهشکر ۱ پیمانهنمک۱ قاشق چای‌خوریسیر ۵ حبهفلفل سبز تند ۲ عددبرگ بو ۲ عددمیخک ۵ عدددانه خردل ۱ قاشق چای‌خوری

مرحله اول: آماده سازی گلابی

گلابی‌ها را بشویید و به قطعات دلخواه برش بزنید. هسته و قسمت‌های سفت گلابی را جدا کنید.

برای تهیه ترشی گلابی، از گلابی‌های سفت و ترش استفاده کنید. گلابی‌های نرم برای ترشی مناسب نیستند.

مرحله دوم: تهیه شربت ترشی

در یک قابلمه، آب، سرکه، شکر، نمک، سیر خرد شده، فلفل سبز تند، برگ بو، میخک و دانه خردل را با هم مخلوط کنید.

قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید مخلوط به جوش آید. اگر دوست دارید ترشی شما شیرین‌تر باشد، می‌توانید مقدار شکر را بیشتر کنید.

می‌توانید از انواع ادویه‌های دیگر مانند زنجبیل یا دارچین نیز استفاده کنید. برای طعم تندتر، می‌توانید تعداد فلفل سبز تند را افزایش دهید.

مرحله سوم: اضافه کردن گلابی

گلابی‌های برش خورده را به شربت جوش اضافه کنید. حرارت را کم کرده و اجازه دهید گلابی‌ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در شربت بجوشند.

مرحله چهارم: پر کردن شیشه‌ها

گلابی‌ها را همراه با شربت داخل شیشه‌های تمیز و استریل بریزید. مطمئن شوید که شیشه‌ها تا لبه پر شده باشند. درب شیشه‌ها را محکم ببندید.

مرحله پنجم: پاستوریزه کردن (اختیاری)

برای نگهداری طولانی‌تر، می‌توانید شیشه‌های ترشی را به مدت ۱۵ دقیقه در آب جوش قرار دهید (پاستوریزه کنید). همچنین بهتر است از شیشه‌های شیشه‌ای استفاده کنید.

مرحله ششم: نگهداری

شیشه‌های ترشی را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

با رعایت این نکات، می‌توانید یک ترشی گلابی خوشمزه و خانگی تهیه کنید که علاوه بر طعم خوب، خواص درمانی بسیاری نیز دارد.
امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!