تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز تهیه مندوی شیرین با گوشت چرخ‌ کرده؛ غذای معروف کره‌ای

مندو یک غذای محبوب در کره است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. در این نوشته، طرز تهیه مندو با گوشت چرخ‌کرده به صورت مرحله‌ای شرح داده شده است. ابتدا خمیری لطیف از آرد، آب و نمک درست می‌کنیم و آن را برای استراحت در دمای محیط می‌گذاریم. سپس پیاز و پیازچه را تفت داده و ادویه‌های مختلفی را اضافه می‌کنیم. گوشت چرخ‌کرده را به ترکیب اضافه کرده و آن را بعد از پختن مواد نرم و لطیف خمیر خوراکی، خمیر می‌پیچیم و در بخارپز می‌پزیم. نکته مهم برای تهیه مندو این است که می‌توانید از گوشت چرخ‌کرده‌ای به جای گوشت چرخ‌کرده استفاده کنید. امیدوارم با این آموزش، بتوانید یک مندو خوشمزه و جذاب بپزید و از آن لذت ببرید.

مندو یک غذای محبوب و پرطرفدار است که اصالتش به کره برمی‌گردد. این غذا به روش‌های مختلفی و‌ با مواد اولیه متفاوتی تهیه می‌شود. مندوها از فیلینگی از مواد مختلف تشکیل شده‌اند که دور آن را دورپیچی نازک می‌پیچند و به شکل‌های مختلفی (آبپز، سرخ کرده یا در فر) می‌پزند. ما امروز در این بخش از تک فانبلاگ طرز تهیه مندو با گوشت چرخ‌ کرده را با مواد اولیه در دسترس و موادی که با ذائقه ما ایرانی‌ها سازگار باشد را به صورت مرحله‌ به‌ مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه مندو با گوشت چرخ‌ کردهمدت‌ زمان آماده‌ سازی و تهیه این غذا ۱-۲ ساعت زمان می‌برد.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این غذا در دسته‌بندی متوسط قرار دارد. مواد لازم جهت تهیه مندو با گوشت چرخ کرده:گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرمپیاز۱ عددپیازچه۲-۳ شاخهنمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار دلخواهروغنبه مقدار لازمآب۱/۲ پیمانهآرد۱ پیمانهمرحله اول: آماده‌ سازی آردآرد سفید را ۲-۳ مرتبه الک کنید. الک‌ کردن آرد موجب لطیف شدن خمیر غذای شما می‌شود.آرد را درون ظرف مناسبی بریزید و به سراغ مرحله بعد روید.مرحله دوم: افزودن نمک و آبنمک را به آرد اضافه کنید، کمی به هم زنید تا مواد خشک با هم ترکیب شوند.آب را کم‌کم به ترکیب مواد خشک‌تان اضافه کنید تا کم‌کم حالت خمیری به خود گیرد.توجه داشته باشید که میزان جذب رطوبت در آردهای مختلف کمی با هم متفاوت است، پس در این مرحله آب را کم‌کم به آرد اضافه کنید تا زمانی که خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.روی خمیر را بپوشانید و آن را ۱۰-۱۵ دقیقه دمای محیط استراحت دهید.مرحله سوم: آماده‌ سازی پیاز و پیازچهپیاز را پوست بگیرید و بشویید، آن را به‌ صورت نگینی خرد کنید.درون تابه مناسبی کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت گذارید.پیازهای نگینی خرد شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.در همین مرحله پیازچه را بشویید و ریز خرد کنید. پیازچه خرد شده را به ترکیب درون تابه اضافه کنید و چند دقیقه‌ای تفت دهید تا عطر پیازچه نیز آزاد شود.مرحله چهارم: افزودن ادویه‌هانمک، زردچوبه و فلفل را به ترکیب درون تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه رولت تخم مرغ و سبزیجات کره‌ایمرحله پنجم: افزودن گوشت چرخ‌کردهگوشت چرخ‌کرده را به ترکیب درون تابه بیفزایید و به تفت‌ دادن ادامه دهید تا بوی خامی گوشت گرفته شود و گوشت کمی بپزد.سپس حرارت را خاموش کنید و تابه را کنار گذارید تا مواد گوشتی‌تان کمی خنک شود.مرحله ششم: پیچیدن مندوهااز خمیر به‌ اندازه یک گردو کوچک بردارید. ابتدا آن را کمی در دستتان گرد سپس خمیر را باز کنید.از مواد گوشتی که در مرحله قبل آماده کردید در مرکز خمیر قرار دهید و خمیر را همانند بقچه یا پیراشکی (نیم‌دایره) بپیچید.همه خمیرها را به همین شکل بپیچید و به سراغ مرحله بعد روید.مرحله هفتم: پختن مندومندوها را روی توری‌های مخصوص بخارپز بچینید.قابلمه‌ای مناسب با سایز توری انتخاب کنید و حدود ۲-۳ سانتیمتر آب درون قابلمه بریزید.توری را درون قابلمه گذارید و درب قابلمه را ببندید.قابلمه را روی حرارت کم گذارید و‌ به مدت ۴۰-۶۰ دقیقه زمان دهید تا مندوهای خوشمزه و جذاب شما بپزند.پس از پخت آن‌ها را از قابلمه خارج کنید، در ظرف سرو بچینید و با سس تند یا کچاپ تزیین و نوش جان کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوشی سبزیجات خانگی؛ به روش ژاپنینکات و فوت و فن‌های تهیه مندو در تهیه مندو به سه نکته زیر توجه کنید:می‌توانید مندوها را در روغن سرخ کنید، یا روی سینی فر بچینید و‌ در فر بپزید.برخی مرحله پخت مواد درون مندوها را حذف می‌کنند و مواد میانی را خام در خمیر قرار می‌دهند در نهایت تایم پخت را بیشتر می‌کنند.شما با توجه‌ به ذائقه غذایی خودتان می‌توانید مندو را با گوشت ریش‌ریش یا گوشت مرغ تهیه کنید.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی تک فانبرایتان شرح دادیم، این غذای متفاوت و خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!