طرز تهیه لذیذ و آسان لگیمات پنیری به سبک جنوبی
لگیمات یکی از شیرینیهای خوشمزه و جذاب است که بدون نیاز به فر و همزن میتوان آن را تهیه کرد. این شیرینی اصالت خود را به کشورهای عربی برمیگرداند و بسیاری از مردم جنوبی نیز آن را دوست دارند و در مراسمها و مهمانیهایشان معمولا این شیرینی را به عنوان پیشپخت ارایه میدهند.
لگیمات پنیری نوعی از لگیمات است که در طعم و مزه آن از پنیر استفاده شده است. برای تهیه لگیمات پنیری، ابتدا مواد لازم مثل آرد، پنیر، ماست، شکر و سایر مواد را با هم مخلوط کنید و به مدت استراحت دهید. سپس خمیر را پیچیده و در روغن سرخ کنید تا طلا رنگی شود.
سرانجام با ریختن شربت بار یا عسل بر روی آنها، لگیمات پنیری را آماده سرو کنید. این شیرینی خوشمزه و گرم میتواند یک انتخاب عالی برای هر مهمانی یا جشن باشد. امیدوارم این توضیحات برای شما مفید باشد و بتوانید این شیرینی خوشمزه را در خانه تهیه کنید.
لگیمات، یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و جذابی است که بدون نیاز به فر و همزن میتوانید آن را تهیه کنید. اصالت این شیرینی به کشورهای عربی برمیگردد. جنوبیها نیز از طرفداران پروپاقرص این شیرینی هستند و در بیشتر مراسمها و مهمانیهایشان آن را تهیه میکنند.لگیمات پنیری، نوعی از لگیمات است که طعم و مزه متفاوتی دارد. در این لگیمات از پنیر استفاده میشود. ما امروز در این بخش از تک فانبلاگ طرز تهیه لگیمات پنیری را به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه لگیمات پنیریمدت زمان آماده سازی مواد اولیه، استراحت و تهیه این شیرینی ۱-۲ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۳-۴ نفر است.درجه سختی تهیه این لگیمات در دستهبندی متوسط قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه خمیر لگیمات پنیری:آرد۱/۲ پیمانهشیر خشک۱/۵ قاشق غذاخوریشکر۱/۲ پیمانهخمیرمایه فوری۱ قاشق چایخوریروغن مایع۲ قاشق غذاخوریماست۱/۴ پیمانهآب ولرم۱/۲ پیمانهبیکینگ پودر۱/۲ قاشق چایخورینمک۱ پنسوانیل۱/۲ قاشق چایخوریروغن سرخ کردنیبه مقدار لازمپنیر مثلثی۱۰-۱۲ عددعسل یا شربت باربه مقدار دلخواهمرحله اول: ترکیب مواد خشکآرد را الک کنید و درون ظرف مناسبی بریزید. خمیرمایه، شکر، نمک، وانیل و بیکینگپودر را به آرد الک شده اضافه کنید.همه مواد خشک را به خوبی با هم ترکیب کنید.مرحله دوم: افزودن ماست و روغن مایعماست و روغن مایع را به مواد خشک اضافه کنید و مواد را در حد مخلوط شدن با هم ترکیب کنید.مرحله سوم: افزودن آبتوجه داشته باشید که میزان جذب رطوبت توسط آردهای مختلف متفاوت است.ممکن است با توجه به آردی که شما استفاده میکنید نیاز به افزودن کل آب نباشد.آب را کمکم به مواد شیرینیتان اضافه کنید و خمیر را به آرامی جمع کنید همین که خمیرتان منسجم شد و شکل گرفت کافی است.مرحله چهارم: ورز و استراحت دادن به خمیرخمیر را روی سطح میز کارتان ۱۰-۱۵ دقیقه به خوبی ورز دهید.اگر به هر دلیلی امکان ورز دادن خمیر برایتان وجود ندارد خمیر را ۱۰۰ بار به میز کار بکوبید.پس از ورز دادن خمیر آن را درون ظرف مناسبی قرار دهید و روی خمیر را بپوشانید.خمیر را به مدت ۳۰-۶۰ دقیقه در دمای محیط استراحت دهید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه بامیه هندی برای ماه رمضانمرحله پنجم: پیچیدن خمیراز خمیر به اندازه یک گردوی کوچک بردارید و در دست آن را گرد کنید.کمی سطح خمیر را با دستتان باز کنید.حال تکهای پنیر در بین خمیر گذارید و خمیر را بپیچید.شما از هر نوع پنیری در تهیه این لگیمات میتوانید استفاده کنید.همه خمیر را به همین شکل فرم دهید و مغزی پنیر در آن قرار دهید.مرحله ششم: سرخ کردن لگیمات پنیریقابلمه کوچکی را روی حرارت متوسط گذارید.درون آن روغن بریزید و منتظر بمانید تا روغن به خوبی گرم شود.لگیماتهای پنیری را درون روغن بیندازید و به آهستگی آنها را بچرخانید تا سرخ و طلایی شوند.پس از پخت لگیماتها را روی دستمال جاذب روغن یا درون صافی قرار دهید تا روغن اضافهشان گرفته شود.حال به مقدار دلخواه روی لگیماتها شربت بار یا عسل بریزید و آنها را در ظرف سرو بچینید.لگیمات پنیری بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سرو کردن است.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی شباکیه عربی (زولبیا فانوسی)امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی تک فانبرایتان شرح دادیم، این لگیماتهای بسیار خوشمزه و جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.