استفاده بیش از حد از تخم مرغ در هفته خطری ندارد، بلکه مفید است!
تخم مرغ یک منبع غذایی مهم است که حاوی مقادیر زیادی مواد مغذی از قبیل پروتئین، ویتامینها و مواد معدنی مانند آهن، ریبوفلاوین و اسید فولیک میباشد. اما برخی افراد نگران افزایش مصرف کلسترول از تخم مرغ هستند.
بر اساس تحقیقات اخیر، خوردن ۲ تا ۷ تخم مرغ در هفته میتواند به حفظ سطح کلسترول خوب یا HDL و کاهش خطر ابتلا به سندرم متابولیک کمک کند. اما باید توجه داشت که همیشه مصرف بیش از حد تخم مرغ نیز ممکن است منجر به افزایش کلسترول خوب شده و باعث مشکلات جدی سلامتی شود.
بنابراین، مصرف تخم مرغ باید با توجه به وضعیت سلامتی شخص و نیازهای غذایی او انجام شود. همچنین، افرادی که از بیماریهای قلبی عروقی یا دیابت رنج میبرند، باید مصرف تخم مرغ خود را محدود کنند و با پزشک مشورت کنند.
خوردن ۲ تا ۷ تخم مرغ در هفته به حفظ سطح کلسترول HDL و کاهش خطر ابتلا به سندرم متابولیک کمک میکند.
به گزارش بهداشت نیوز، در حالی که تخم مرغ غنی از مواد مغذی است، هر زرده تخم مرغ بزرگ حاوی حدود ۱۸۶ میلی گرم کلسترول است که از حد توصیه شده روزانه ۳۰۰ میلی گرم فراتر میرود.
مصرف روزانه تخم مرغ بر اساس سلامت فردی، نیازهای غذایی و کالری دریافتی کلی متفاوت است. برخی تحقیقات محدود کردن مصرف تخم مرغ به ۲ تا ۴ تخم مرغ در هفته را برای افراد سالم و حتی مصرف محدودتر آن را برای افرادی که از بیماریهای قلبی عروقی (CVD) و دیابت نوع ۲ رنج میبرند، توصیه میکنند.
مطالعه دیگری که در مجله کرهای علوم غذایی و منابع حیوانی منتشر شد، نشان داد که خوردن ۲ تا ۷ تخم مرغ در هفته به حفظ سطح کلسترول HDL و کاهش خطر ابتلا به سندرم متابولیک کمک میکند.