روش جذاب برای پخت سالاد مرغ و گردو؛ شامی سرشار از انرژی و پروتئین
میخواهید یک سالاد مجلسی و شیک برای مهمانیهایتان داشته باشید؟ سالاد مرغ و گردو با تزیینات زیبا، میتواند انتخابی عالی باشد. در این مقاله از مجله اکالا، ما به شما آموزش میدهیم که چگونه یک سالاد مرغ و گردو خوشمزه و کامل را در خانه تهیه کنید.
مواد لازم جهت تهیه سالاد مرغ و گردو
مواد لازم جهت تهیه سالاد مرغ و گردو به شرح زیر است:
سینه مرغ۳۰۰ گرمگردوی خرد شده۱ پیمانهکاهو۵-۶ برگآب لیمو۲ قاشق غذاخوریخیار۱ عددهویج۱ عددکرفس۱-۲ ساقهسس مایونز۱/۴ پیمانهماست چکیده۱/۴ پیمانهنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمپیازچهبه مقدار دلخواهکشمش پلویی۱/۴ پیمانه (اختیاری)
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل تهیه سالاد مرغ و گردو
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این سالاد ۱۰-۱۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این سالاد جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این سالاد در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی مرغ
سینه مرغ را به هر روشی که تمایل دارید آبپز کنید.
پس از پخت و خنک شدن آن را با کمک چاقو نگینی خرد یا با دست ریش ریش کنید.
برای طعم بهتر، میتوانید از مرغ گریل شده یا مرغ کبابی استفاده کنید.
مرحله دوم: آماده سازی سبزیجات
هویج و خیار را بشویید و پوست بگیرید. با کمک چاقو به ابعاد دلخواه و یکسان برش زنید.
کاهو، کرفس و پیازچه را در ظرف آبی بریزید و بشویید.
پس از شستن در آبکش گذارید تا آب اضافیشان گرفته شود. با کمک چاقو آنها را به صورت دلخواه و با ابعاد یکسان برش زنید.
شما میتوانید از انواع سبزیجات دلخواهتان در این سالاد استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد مرغ گرم با سس انجیر
مرحله سوم: آماده سازی سس
سس مایونز، ماست چکیده، آب لیمو، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی بریزید و به خوبی با هم مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود.
برای یک سالاد سالمتر، میتوانید سس مایونز را به صورت کامل حذف و از ماست چکیده بیشتری استفاده کنید.
برای طعمدار کردن بیشتر سالاد، میتوانید از کمی خردل یا عسل در سس استفاده کنید.
مرحله چهارم: ترکیب همه مواد
تمام سبزیجات خرد شده را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد کلم و کشمش
مرحله پنجم: تزیین و سرو سالاد
سس آماده شده را به سالاد اضافه کنید و سالاد را در حد ترکیب شدن مواد با سس کمی به هم زنید تا سس به همه جای سالاد برسد.
سالاد مرغ و گردو بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است. آن را در ظرف سرو بریزید و با گردوی خرد شده و کشمش پلویی تزیین کنید.
به جای کشمش، میتوانید از میوههای خشک دیگر مانند آلبالو خشک یا زردآلو خشک استفاده کنید. این سالاد را میتوانید به عنوان پیش غذا یا همراه با نان تست سرو کنید.
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی تک فانمورد توجه شما علاقهمندان به دنیای رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد. این سالاد ترکیبی از طعمهای مختلف، بافتهای متفاوت و مواد مغذی، است که آن را به یک انتخاب محبوب تبدیل کرده است. شما نیز با رعایت این نکات، میتوانید یک سالاد مرغ و گردو خوشمزه و کامل را در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.