تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

۷ مورد که اشپزهای ایتالیایی هرگز نمی‌کنند زمان پخت ماکارونی

پختن ماکارونی یک هنر است که نیاز به تجربه و مهارت دارد. در حین پختن ماکارونی، برخی از اشتباهات ممکن است کیفیت و طعم این غذا را تحت تاثیر قرار دهند. به عنوان مثال، خرید ماکارونی ارزان‌قیمت ممکن است به معنای استفاده از آرد بی‌کیفیت باشد که باعث کاهش کیفیت ماکارونی می‌شود.

همچنین، از آنجایی که برخی از مردم حوصله ندارند تا آب به طور کامل بجوشد، ممکن است ماکارونی آنها درست پخته نشود. آب جوش کافی و نمک مناسب نیز از موارد مهمی است که باید در نظر گرفته شود. همچنین، مهم است که ماکارونی را به مدت مناسبی در آب جوش نگه داشته و پختن آن را به موقع متوقف کنید تا کاملا al dente باشد.

در نهایت، اشتباهی که بسیاری انجام می‌دهند این است که ماکارونی را به شکل پرپز سرو می‌کنند. بهتر است ماکارونی را هنگامی که هنوز کمی سفت است، آبکش کرده و سپس در سس مورد نظر بجوشانید. این اقدام به حفظ طعم و کیفیت ماکارونی کمک می‌کند و از اشتباهات شایع هنگام پختن آن جلوگیری می‌کند.

همشهری آنلاین نوشت؛ پختن انواع غذا نیاز به تجربه و مهارت کافی دارد. در این مطلب به اشتباهاتی اشاره شده که هنگام پخت ماکارونی مرتکب می‌شویم.اکثرا همه ما عاشق ماکارونی هستیم. ماکارونی یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایتالیایی است و اکثر مردم دستورالعمل مخصوص خود را که سال‌هاست از آن پیروی می‌کنند، دارند؛ اما وب‌سایت اینسایدر با مصاحبه با گروهی از سرآشپزهای ایتالیایی به بزرگترین اشتباهاتی که مردم عادی هنگام پخت ماکارونی مرتکب می‌شوند پرداخته است.نسخه ارزانسعی نکنید ماکارونی ارزان بخرید چراکه ارزان‌قیمت بودن ماکارونی به معنی میانبر در فرآیند تولید بوده که موجب استفاده از آرد بی‌کیفیت برای سرعت بخشیدن به روند خشک شدن و در نتیجه ماکارونی کیفیت پایین می‌شود.آب جوشبسیاری از مردم حوصله ندارند تا قبل از افزودن ماکارونی به قابلمه، منتظر بمانند تا آب به طور کامل بجوشد. به محض شروع حباب زدن در سطح آب، کل ماکارونی را در آب نریزید، حدود نیم دقیقه صبر کنید تا آب به درستی شروع به جوشیدن کند و سپس ماکارونی را اضافه کنید.نمک خیلی کمنایت وایتینگ، سرآشپز معروف در مورد این موضوع می‌گوید: آب ماکارونی خوب باید مزه خوبی داشته باشد. او پیشنهاد می‌کند که باید به هر ۱۰۰۰ میلی‌لیتر آب ۱۰ گرم نمک اضافه کنید. اگر نمک خیلی کمی اضافه کنید، ماکارونی طعم ملایمی پیدا می‌کند.آب کافیمطمئن شوید که آب کافی برای پختن ماکارونی در قابلمه دارید. ماکارونی برای غلتیدن در آب نیاز به فضا دارد! او می‌گوید ما باید ماکارونی خود را در مقدار زیادی آب جوش نمکی بپزیم.آبکشی ماکارونیکارمین دی جیووانی، سرآشپز در نیویورک می‌گوید: یکی از سوالات متداول این است که آیا ماکارونی را بعد از آبکش کردن شستشو دهم؟ او توضیح می‌دهد که شستشوی ماکارونی اشتباه بزرگی است، زیرا نشاسته‌ای که پس از جوشاندن روی ماکارونی باقی می‌ماند هم غنی است هم حالت مخملی به سس می‌دهد.روش پختنیکی از مهمترین موارد هنگام پخت ماکارونی این است که مطمئن شوید کاملا al dente’ باشد. این کلمه در زبان ایتالیایی به معنای «تا دندان» است، اما به معنی «پختن، ولی کمی سفت بودن» به کار می‌رود. سرآشپز مشهور دیوین الکساندر می‌گوید: بزرگترین اشتباهی که هر کسی می‌تواند مرتکب شود این است که ماکارونی را به شکل «ماکارونی مدرسه ابتدایی» که من نامش را گذاشته‌ام بخورد. برخی از مردم به خوردن ماکارونی بیش از حد پخته شده عادت کرده‌اند، چون در مدارس یا سازمان‌ها به دلیل اینکه پخت بیش از حد می‌تواند حجم بیشتری ایجاد کند و ماکارونی بزرگتر شود به این شکل سرو می‌کنند. این کار را انجام ندهید، زیرا طعم ماکارونی وقتی هنوز کمی سفت باشد بسیار بهتر است.پخت سس به همراه ماکارونیآیا عادت دارید به محض پختن ماکارونی سس را با آن مخلوط کنید؟ این یک اشتباه است؛ سرآشپز سالواتوره مارچلو می‌گوید: ماکارونی شما باید وقتی هنوز کمی سفت باشد آن را آبکش کنید تا بتوانید در سس نیز بپزید بدون آنکه بیش از حد بپزد. ماکارونی خود را در سس به مدت حدود ۳۰ ثانیه بجوشانید و سپس آن را از روی حرارت بردارید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!