تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز تهیه کازان کباب بادمجان؛ سحر و جادوی طعم هنرپیشگی

آیا به دنبال یک غذای مجلسی و خوشمزه برای مهمانی‌های خود هستید؟ کازان کباب یکی از غذاهای خوشمزه ترکیه‌ای با طعم گوشت، عطر بادمجان سرخ شده و شیرینی گوجه‌فرنگی، است، این غذا با لایه‌های رنگارنگ بادمجان، گوشت و سبزیجات، یک اثر هنری خوراکی را خلق می‌کنند. شما با کمی خلاقیت، می‌توانید کازان کباب را به یک غذای سفارشی و منحصر به فرد تبدیل کنید.

در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کازان کباب بادمجان را به صورت مرحله به مرحله به همراه تمام نکات مهمی که در تهیه این غذا باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد. 

مواد لازم جهت تهیه کازان کباب بادمجان

گوشت چرخ‌کرده ۵۰۰ گرمگوجه فرنگی ۴ عددفلفل دلمه‌ای‌ ۱ عددبادمجان ۵ عددپیاز ۱ عددسیر‌ ۴ حبهرب گوجه فرنگی‌ ۱ قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازمروغن مایعبه مقدار لازمجعفری خرد شده برای تزیینبه مقدار دلخواه

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه کازان کباب بادمجان

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این کباب ۴۰-۵۰ دقیقه است.مقدارمواد اعلام شده مناسب برای ۴-۵ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این کباب خوشمزه را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این کباب در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی پیاز و سیر

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. با کمک رنده، خردکن یا میکسر پیاز را له و‌ پوره کنید.

پیاز رنده شده را درون صافی یا آبکش کوچکی بریزید و به خوبی آب آن را بگیرید. پیاز را در ظرف مناسبی بریزید و به سراغ مرحله بعد روید.

مرحله دوم: افزودن گوشت چرخ‌کرده و ادویه‌ها

مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به پوره پیاز اضافه کنید. گوشت چرخ‌کرده را نیز به محتوای درون کاسه بیفزایید و به خوبی با دست مواد را ورز دهید.

۵-۱۰ دقیقه مواد را ورز دهید تا طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند سپس از مواد گوشتی به اندازه یک گردو بردارید و در دست به آن شکل دهید.

همه مواد گوشتی را به همین ترتیب آماده کنید و درون ظرف مناسبی گذارید.

مرحله سوم: آماده سازی بادمجان

بادمجان‌ها را بشویید و در صورت تمایل پوست بگیرید. بادمجان‌ها را باید به صورت حلقه‌ای برش بزنید سپس آنها را در ظرف مناسبی بریزید و مقداری آب و نمک به ظرف اضافه کنید. این کار موجب گرفتن تلخی‌ بادمجان می‌شود.

پس از گذشت ۲۰-۳۰ دقیقه بادمجان‌ها را از آب و نمک خارج کنید و بشویید.

بادمجان‌ها را درون آبکش گذارید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.

بیشتر بخوانید: از کجا بفهمیم بادمجان خراب شده است؟

مرحله سوم: پوره کردن گوجه

گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و‌ با کمک رنده، خردکن، میکسر یا مخلوط کن کاملا له و پوره کنید.

مرحله چهارم: آماده سازی سیر و تهیه سس

سیر را پس از شستن و پوست گرفتن پوره و له کنید. درون قابلمه که قصد طبخ کازان بادمجان را دارید کمی روغن بریزید.

شما در تهیه این غذا از روغن زیتون هم می‌توانید استفاده کنید. پوره سیر را به روغن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت گذارید. کمی سیر را تفت دهید تا عطر آن آزاد شود سپس رب گوجه و پوره گوجه فرنگی را به سیر اضافه کنید، کمی تفت دهید تا رب رنگ باز کند.

حرارت را کم کنید و ۵-۱۰ دقیقه زمان دهید تا سس به آرامی بپزد و غلیظ شود.

مرحله پنجم: مونتاژ کردن کازان

بادمجان‌های حلقه حلقه شده و گوشت‌های قلقلی شده را باید در این مرحله در قابلمه بچینید.

از قسمت دیواره قابلمه شروع کنید و یکی در میان حلقه‌های بادمجان و گوشت را در کنار هم بچینید. پس از کامل شدن یک دور از قابلمه وسط قابلمه را نیز به همین ترتیب پر کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته بادمجان کبابی؛ پختی آسان در ۳۰ دقیقه

مرحله ششم: پخت غذا

درب قابلمه را ببندید و قابلمه را روی حرارت کم گذارید.

۴۰-۵۰ دقیقه زمان دهید تا با حرارت کم محتوای درون آب به آرامی بپزد.

پس از پخت حرارت را خاموش کنید و غذا را در ظرف سرو بچینید. با مقداری جعفری ساطوری شده آن را تزیین و با انواع نان یا برنج سرو کنید.

در تهیه کازان بادمجان به ۵ نکته مهم زیر توجه کنید

میتوانید پس از گرفتن تلخی بادمجان حلقه های آن را در کمی روغن تفت دهید تا طلایی و برشته شوند.این غذا را در فر هم می‌توانید تهیه کنید. برای این کار کافی است که طبق روش فوق پیش روید و مواد کازان را در ظرف پیرکس بچینید. ظرف را در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰-۱۹۰ درجه به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه یا تا زمانی که روی مواد برشته شود قرار دهید.برخی در تهیه این غذا گوشت ها شکل داده شده را کمی تفت می‌دهند تا انسجام بیشتری به خود گیرند سپس در ظرف برای پخت نهایی می‌چینند.برای اینکه کازان کباب طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید از ادویه‌های دلخواه دیگری مانند پاپریکا یا آویشن استفاده کنید.برای خوش‌رنگ‌تر شدن غذا می‌توانید از کمی محلول زعفران دم کرده استفاده کنید.

امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز با رعایت این نکات و مراحل پخت بتوانید یک کازان کباب بادمجان خوشمزه و مجلسی را در منزل تهیه و از طعم بی‌نظیر آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!